bu ne ya bundan hiç bişi anlamadım, yapman gereken seyler, atı temizlicen, araziyi temizlicen, ata yemek verecen vs... sonra da gerekli antrenmanları yaptıktan sonra yarısmaya katılcan level atlıcan hede hödö... durumları işte... zor birsey degil ama ben sıkıldıgım için oynamıyorum artık...
quote:
Orijinalden alıntı: mcff
bu ne ya bundan hiç bişi anlamadım, yapman gereken seyler, atı temizlicen, araziyi temizlicen, ata yemek verecen vs... sonra da gerekli antrenmanları yaptıktan sonra yarısmaya katılcan level atlıcan hede hödö... durumları işte... zor birsey degil ama ben sıkıldıgım için oynamıyorum artık...
onları yapıyorum bu son güncellemeyle geldi herseyi temizliyorum ama yine olmuyor
dostum resimlerde işaretlediğim yerdekileri yapmanı istiyor. 5 kere remove dung 1 kere treat grass
Gercek bir İngiliz atı alip yetistirsen daha az zahmet çekerdin
quote:
Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN
dostum resimlerde işaretlediğim yerdekileri yapmanı istiyor. 5 kere remove dung 1 kere treat grass
Hay Allah razi olsun kardesim sagolasin
yemek yedirme oyunu varya üçlü çuvallar var hani ortadakine gelemiyorum ya 1.si ne geliyor ya da 3.sü ne geliyor.yardım ederseniz sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme