Şimdi Ara

My Horse oyunu hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
4.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu oyunu oynayan var mi? Yeni bolumler gelmis gorev veriyor 'do the remove dung task' yaziyor onu nasil gecebiliriz bilen var mi

• Hocam oyunu hic oynamadim ama amcaya sorsan cevap vermez miydi?
  • Google amca diyosan yazdim hic bisey cikmadi 6 saattir gecmeye calisiyorum kriz gecircem
  • "paddock care" kısmını kastediyor bence. dung pislik demek. bir temizle istersen paddock u. :)
  • Ya kac kere temizledim yine olmadi
  • ben oynadım ama hatırlamıyorum şimdi, ekran goruntusu koyarsan belki hatırlarım...
  • dün çekmiştim ss göstereyim hemen

My Horse oyunu hakkinda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu ne ya bundan hiç bişi anlamadım, yapman gereken seyler, atı temizlicen, araziyi temizlicen, ata yemek verecen vs... sonra da gerekli antrenmanları yaptıktan sonra yarısmaya katılcan level atlıcan hede hödö... durumları işte... zor birsey degil ama ben sıkıldıgım için oynamıyorum artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcff

bu ne ya bundan hiç bişi anlamadım, yapman gereken seyler, atı temizlicen, araziyi temizlicen, ata yemek verecen vs... sonra da gerekli antrenmanları yaptıktan sonra yarısmaya katılcan level atlıcan hede hödö... durumları işte... zor birsey degil ama ben sıkıldıgım için oynamıyorum artık...

onları yapıyorum bu son güncellemeyle geldi herseyi temizliyorum ama yine olmuyor
  • dostum resimlerde işaretlediğim yerdekileri yapmanı istiyor. 5 kere remove dung 1 kere treat grass

My Horse oyunu hakkinda
  • Gercek bir İngiliz atı alip yetistirsen daha az zahmet çekerdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

dostum resimlerde işaretlediğim yerdekileri yapmanı istiyor. 5 kere remove dung 1 kere treat grass

My Horse oyunu hakkinda

Hay Allah razi olsun kardesim sagolasin
  • yemek yedirme oyunu varya üçlü çuvallar var hani ortadakine gelemiyorum ya 1.si ne geliyor ya da 3.sü ne geliyor.yardım ederseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.