Şimdi Ara

MWC 2015 Vestel Standı Venus Plus ön inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone plus diye isim çıkarmasaydı bu pluslar çıkmayacaktı iyiki bir isin çıkardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestelde işçilik yapmış biri olarak fuarlarda boy göstererek dış talepleride alabiliyorsa gurur duyarım zaten üretebilecek kapasiteside var tasarım, baskıdevre ve dizgi açısından.Zaten büyük firmalarda Qualcom, Mediatek veya İntel den işlemciyi datasheeti (bacak bağlantıları) ile birlikte alır üzerinde çok fazla değiştiremeden baskı dizilimine geçer.İşlemciyi tasarlayan firmada hangi yazılımla çalıştırılabileceğini de belirlemiştir.ee geriye ne kalıyor..Yarı iletkenler ve işlemci üretimi konusunda uzak doğuya kafa tutmak kolay değil bizim tek eksiğimiz bu.Savaşlardan kendi içimizdeki kavgalar teknolojik gelişmelere kapalı kaldık.

• Vestel i,Casper i Allah bildigi gibi yapsin.2015 de teknolojik olarak kaliteyi nasil arttiririz ,Dunyadaki bu buyuk paydan ne kadar milli hasilat kazaniriz i dusunmek yerine kendi vatandasima Ali ye,Mehmet e nerden ne monte ederiz nasil vatandasimizi hoplatiriz diye dusunuyor.Bedava verseler almam.Etrafimdakilerede aldirmiyorum.Cok dusman kazandi bu sirketler.Zira yedigi kaba sı..tı.

• Vestel i,Casper i Allah bildigi gibi yapsin.2015 de teknolojik olarak kaliteyi nasil arttiririz ,Dunyadaki bu buyuk paydan ne kadar milli hasilat kazaniriz i dusunmek yerine kendi vatandasima Ali ye,Mehmet e nerden ne monte ederiz nasil vatandasimizi hoplatiriz diye dusunuyor.Bedava verseler almam.Etrafimdakilerede aldirmiyorum.Cok dusman kazandi bu sirketler.Zira yedigi kaba sı..tı.

• Vestel'in yaptığı doğru değil ama iyi bir şey. Keşke kaliteli işlemciler koysa telefonlarına da bizde böyle üzülmesek. Sadece işlemci değil telefonların bir çok eksiği var, koy snapdragon 800-805-810 işlemci koy 2-3 gb ram koy sony kamera koy 3000 mah pil 1080p ekran 1200-1400 arası fiyat koy güzel bir arayüz yap tüm donanımhaber forumu vesteli alır herkese önerir yerli marka alalım deriz. Keşke halka sorsalar halkın fikrini alıp bir şeyler yapmaya çalışsalar bu gidişle bizim ülkemizde bir şey gelişmez boşa hevesleniyoruz aslında.

Orijinalden alıntı: utkuidikut

Vestelde işçilik yapmış biri olarak fuarlarda boy göstererek dış talepleride alabiliyorsa gurur duyarım zaten üretebilecek kapasiteside var tasarım, baskıdevre ve dizgi açısından.Zaten büyük firmalarda Qualcom, Mediatek veya İntel den işlemciyi datasheeti (bacak bağlantıları) ile birlikte alır üzerinde çok fazla değiştiremeden baskı dizilimine geçer.İşlemciyi tasarlayan firmada hangi yazılımla çalıştırılabileceğini de belirlemiştir.ee geriye ne kalıyor..Yarı iletkenler ve işlemci üretimi konusunda uzak doğuya kafa tutmak kolay değil bizim tek eksiğimiz bu.Savaşlardan kendi içimizdeki kavgalar teknolojik gelişmelere kapalı kaldık.

+1

Yönetimin zihniyeti değişse firma elindeki imkanlarla bu ülkenin Xiaomi'si olur ama hep nasıl daha fazla kar elde ederim düşüncesinde.

Ben yine iş gören ürünlerini alıyorum. Fazla üst düzey beklentisi olan insan değilim zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

La bari snapdragon 400 yerine 410 koyun rami 1 yerine 1.5 yapin da tamam diyelim.
    Cam icindeki konsept telefon cok iyi duruyor dikkat ettiyseniz ekrani edge ekrani gibi ama maket olarak kalacak gibi gorunuyor.

Renk uyumu da güzel ancak yönetim ne derse onu yapıyor Türk firmalarındaki arge departmanları.

Daha fazla kar yerine daha fazla müşteri kazanmaya baksalar iyi piyasa elde ederler aslında.

Üretim teknikleri ve imkanları gayet iyi ancak bunu yanlış yönde kullanıyorlar.
  • 5 gün önce Forumdan Iuni U2 aldım, snap 800 işlemci,3 gb ram,32 gb rom,4.7 inch fullhd ips ekran,metal kasa,16 mp arka kamera,ultra pixel ön kamera vs... Vestel telefon çıkarmış son teknoloji alak mı panpa? 5.5 inch ekranda 720p çözünürlük ve 1 gb ram varmış alak mı panpa hemde yerli? laaaaa yürü gittttttttt...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadnezar -- 22 Nisan 2015; 23:50:09 >

Orijinalden alıntı: Kadnezar

5 gün önce Forumdan Iuni U2 aldım, snap 800 işlemci,3 gb ram,32 gb rom,4.7 inch fullhd ips ekran,metal kasa,16 mp arka kamera,ultra pixel ön kamera vs... Vestel telefon çıkarmış son teknoloji alak mı panpa? 5.5 inch ekranda 720p çözünürlük ve 1 gb ram varmış alak mı panpa hemde yerli? laaaaa yürü gittttttttt...

Canım bak ben orada ne yazmışım sen ne diyorsun?

Üslubunu takın.
  • Gerçekten içler acısı bir olay. 2015 yılı teknoloji fuarında 2013 yılı teknolojisine sahip cihazlar götürüp "Bunlarda bizim telefonlarımız" diye ziyaretçilere göstermek en hafif tabiriyle "Türklere hakaret".
    Bir katılımcı olarak yolum böyle bir standa düşer ve merak edip bakarsam yüzümde sadece alaylı bir gülümseme oluşur. Eminim bir çok yabancı ziyaretçi bu durumu yaşamış ve alay etmişlerdir bizimle.

Hiç olmasa giriş seviyesi Snapdragon 410 olsun koysaydınız keşke..

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

5 gün önce Forumdan Iuni U2 aldım, snap 800 işlemci,3 gb ram,32 gb rom,4.7 inch fullhd ips ekran,metal kasa,16 mp arka kamera,ultra pixel ön kamera vs... Vestel telefon çıkarmış son teknoloji alak mı panpa? 5.5 inch ekranda 720p çözünürlük ve 1 gb ram varmış alak mı panpa hemde yerli? laaaaa yürü gittttttttt...

Üslubunu takın.

Pardon kardeşim, yanlışlıkla mesajda senden bahsetmişim.Genele yazacaktım kusura bakma...

quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

Üslubunu takın.

Pardon kardeşim, yanlışlıkla mesajda senden bahsetmişim.Genele yazacaktım kusura bakma...

Önemli değil. İnsanlık halidir.

• samsung cep telefonum var cırt pırt ekranı Dönüyor. Kardeşimde general mobil Discovery var3kere tamir parası istedi benden. Eşime Vestel Venüs 5 aldım 2aydır kullanıyor yemin ederim taş gibi telefon hiç bir soru mu yok. Ayrıca benim evde beyaz eşyaların hepsi Vestel 4yıldır kullanıyor Bulaşık makinasına servisi çağırdım kireçlenme dışında bir sorun çıkmadı. Şimdi geleli asıl meseleye ben Gümrü muayene memuruyum Vestel bazı cep telefonları anti damağını vergisi koyulması için ekonomi bakanlığıma rapor sundu. Damping şudur adam kendi ülkesine10 dolara sattığı malıbize 8 e satmasıdır peki bu HAKLI bir rekabet mi . Bakanlık bunu araştıracak böyle bir şey varsa DGÖ ye yazacak DGÖ dünya gümrük örgütü olur verirse o zaman Türkiye anti damping vergisi uygulayabilecek. Tek tük bir markamız var sanayiye yatırım yapan herkes inşaat yönelmiş onlara lütfen sahip Çıkın yoksa batını postalları Üzerinizde gezdiğinde iş işten geçmiş olacak. Buğün vestelde16000 kişi Çalışıyor Dünya'nın en büyük fabrikalarından biri.

• EY VESTEL,

YAPACAKSAN EN İYİSİNİ YAP, OLACAKSAN EN İYİSİ OL.

• Yanlış yapıyor dimi Vestel Git anlaş Çinli Gionee gibi bir firmayla
    al ordan Vestel etiketli Telefonları sat Türkiye de Tüccar ol yani
    al parayı geç. İlk sene zarar da gösterirsin KDV den de yırtarsın olur biter yap yani Ama yok Neymiş Vestel sayesinde en az 25.000 kişi ekmek parası kazanıyormuş,
    neymiş devlete vergi veriyormuş neymiş ülkedeki binlerce mühendisin bir şeyler öğrendiği, kendini geliştirdiği argeler birimleri kuracakmış. Geç bunları, sen yeter ki Çin'den Taiwandan güzel ürünler getir gerisi boş...

bak General Mobile bak Casper adamların bu ülkeye kazandırdıklarına bak... Katılıyorum arkadaşlar yapmasın Vestel hatta hiç kimse bir şey yapmasın Gidelim Çin'e Taiwan'a yalvaralım yakaralım one pluslar xiomiler biz yapamıyoruz siz getirin biz alalım diye biz de para çok nasılsa...

• Ulan ülke dusmanlari cinli meizu ya xiaomi ye huaweye 1000 1500 lirayi acimazsiniz mesele türk olunca vurun abaliya dersiniz yazik yaw,cinlilerin adindan başka kendine ait hic birseyi yok meizu iPhone kopyasixiaomi ayni huaweisamsung cakmasi ben size ne diyeyimyaw yorum bari yapmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: IWalkingDeaDI

İphone plus diye isim çıkarmasaydı bu pluslar çıkmayacaktı iyiki bir isin çıkardı.

samsung galaxy s+ vardı hatırlarsan

• arkadaşlar hiçbir firma direkt koşamaz önce emeklemesi lazım ardından yürümesi ve en son koşmaya başlayacaktır Vestel taşın altına elini sokmuştur

• quote:

Orijinalden alıntı: ckrgl.pala

arkadaşlar hiçbir firma direkt koşamaz önce emeklemesi lazım ardından yürümesi ve en son koşmaya başlayacaktır Vestel taşın altına elini sokmuştur

Vestel emekleme aşamasında 1gb s400 720p cihazı 900tlden satmaya çalışıyorsa ilerleyince S800 3gb cihazı 3000den satar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Corsair Severler Derneği Corsair Fan Club

AMD Ryzen 7 1700 // MSI GTX 1060 6GB GAMING X // Corsair Carbide 400R // FSP Aurum-PT 1200W // Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz // Corsair H100i v2 // ASUS PRIME B350-PLUS // OCZ RD 400 NVMe

OnePlus 3T 128GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Yanlış yapıyor dimi Vestel Git anlaş Çinli Gionee gibi bir firmayla
    al ordan Vestel etiketli Telefonları sat Türkiye de Tüccar ol yani
    al parayı geç. İlk sene zarar da gösterirsin KDV den de yırtarsın olur biter yap yani Ama yok Neymiş Vestel sayesinde en az 25.000 kişi ekmek parası kazanıyormuş,
    neymiş devlete vergi veriyormuş neymiş ülkedeki binlerce mühendisin bir şeyler öğrendiği, kendini geliştirdiği argeler birimleri kuracakmış. Geç bunları, sen yeter ki Çin'den Taiwandan güzel ürünler getir gerisi boş...

bak General Mobile bak Casper adamların bu ülkeye kazandırdıklarına bak... Katılıyorum arkadaşlar yapmasın Vestel hatta hiç kimse bir şey yapmasın Gidelim Çin'e Taiwan'a yalvaralım yakaralım one pluslar xiomiler biz yapamıyoruz siz getirin biz alalım diye biz de para çok nasılsa...

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.