Şimdi Ara

MW3 veya NBA 2K12 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arkadaşlarım NBA2K12'nin daha zevkli oldugunu,online'ının çok heyecanlı ve zevkli oldugunu söylediler.
    MW3 konusunda ise onlineda sürekli öldükten sonra dogup ölüyormuşsun.Çatışma gibi bir şey yani.

Bu iki oyundan birisini alacağım.Sizce hangisi ?
    İki tarz oyunuda seviyorum.Ama ikisinden biri olacak.Red Dead Redemption gibi sıkılma olmasın,oynadıkça heyecan olsun istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leagu3 -- 25 Şubat 2012; 9:08:15 >

• basket seversen 2k12 derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_rock

basket seversen 2k12 derim

basket seviyosa mw3 hali yok ya
  • rdrye ben de hiç alışamadım duruyor öyle.
    bence biraz bekle 2-3 ay mw3 al 80-85e var forumda ordan al
    nba 2k12 alırsan fiyatı çabuk düşer ve şuan da mw3 fiyatına o yüzden mw3
  • spor mu , savas mi? hangisi sende agir basiyorsa..
  • Red Dead Redemption'mı, sıkılma mı..?
  • Modern warfare 3.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık NBA PS4
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Red Dead Redemption'mı, sıkılma mı..?

Evet sasirdim ben de bu yorumuna konu sahibinin. Yani her oyundan sikilirsin ama rdrdan sikilmassin heralde. Harikaydi.

Neyse cevap olarakta codla pek icli disli degilsen bence bulasma. Cunku ikisininde zevki farkli olur. Yani bf3 mu mw3 desen hadi neyse cevaplar daha net olur ama bu ikisini karsilastirip almak senin kararin olmali.
  • bırbırıne zıt bu 2 oyun ıcın herkesın farklı goruslerı olması cok normal ..
    soru pes mi fifa mı olsa ; herkes begendıgı oyunu - sebebıyle acıklayabılır

hangısını sevecegını dusunuyorsan onu al
  • Yada bekle fiyatları biraz daha düşşsün..Yalnız RDR gibi sıkmasın demişsin ama eğer böyle bi oyundan bile sıkılmışsan, bunlardan sıkılıp sıkılmayacağına kimse bişey diyemez !!
  • Daha önceden ps3 te fps oynadınız mı? eğer oynamadıysanız sizin için oyundan zevk almak bir çileye dönüşebilir Rdr sıkılmamamız için her türlü olanağı veriyor oyuncuya ona rağmen siz sıkılmışsanız oyun seçmek sizin için biraz zor demekki. Ben nba alın derim eğer birde yanınızda genelde arkadaşlarınız, abi,kardeş vs varsa tadına doyum olmuyor gerçekten ama şuanki fiyatından dolayı 2k12 yerine 2k11 alın(fiyatının ucuz olmasından dolayı) eğer beğenirseniz 2k12 ye geçersiniz. Yada store dan demosunu indirip bir fikir oluşturabilirsiniz kafanızda
  • 2K12
  • "or" ne ya?
  • Mw3, 2k12 nasıl bi karşılaştırma tipi ya? Spor seviyorsan tabi alacağın belli savaş ortamı seviyorsan alacağın belli (BF3 )
  • Elmayla armut karsilastirilmis, her iki oyunu da severek online oynayan biri olarak, her ikisi de sana uygun degil. Bi de baslik ismindeki "or" nedir hakkaten ? Anadilimiz ne zaman ingilizce oldu da haberimiz yok.
  • Youtube u aç. Videolarını izle hangisini istersen onu al.
  • nba 2k12 in onlinesi berbat 8 mb internetim ile bile laglar çok çünkü genelde amerikalıalr oynadığı için oyunulaglı oluyor. 4 maçtan 2 si. ama lagsız nasıl diyorsan lagsızda oyun çok kötü onlinesı çünkü çoğu 3 lük giriyor. fifa 12 oynadıysan kıyaslayayım 2 online spor oyunu olarak fifa 12 100 üstünden 95 se bu 45 alır. ne bir lig heyecanı ne bir kupa hiçbir şey yok.
  • NBA2K'ya daha önceden alışık değilsen veya daha önce ki serilerini oynamadıysan acaip zorlanırsın. Bence yapılmış en iyi ve en gerçekçi spor oyunudur ama ben çok zorlanmıştım, sattım sonra zaten.. MW3'de önceki serilerini oynadıysan single olarak gayet zevkli bence ama online olarak BF3'ün yanında sırıtıyor biraz.. Online ağırlıklı oynayacaksan BF3'ü al derim, hem psnde satılıyor ortak bulup ucuza da getirebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.