Şimdi Ara

MW3 Spec Ops ve Alter MW2 Oynamak İsteyenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende oyunu alalı 5 gün filan oldu yeni yeni alışmaya başladım, en başta dalıyordum herkesin arasına alabildiğimi alıp çıkmaya çalışıyordum şimdi anladım ki biraz pusu biraz attack karışık götürüyorum. Benimlede oynamak isteyen varsa pm'den yazabilir yaş 20 bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waResurge -- 13 Şubat 2012; 23:45:41 >
  • @Prophecies:

Açık konşmak gerekirse, multiyi hile sebebiyle bırakmış birisi olarak, hileden ve hile kullananlardan ne kadar nefret ettiğimi anlatamam. Bence iyi oynamak demek, hiç ölmeden veya yalnızca birkaç kez ölerek oyunu tamamlayıp, millete kan kusturmak değil. Dikkat ettim de, yalnızca bir sefer ölmüşsün. Oynadığınız oyunda kaç kişi vardı bilmiyorum ancak pusman bir tarafa, bu skorunla şu anda hile şüphelisisin. Hilecilerin ortak özelliklerinden bir tanesi ortalıkta neredeyse hiç gözükmemeleri, bir değeri ise düşmanlarına henüz çıkmadan nişan almalarıdır ki, her iki özellikte sende bu özellik var.

Eğer hileci değilsen, oyun sitilini değiştirmen gerekli. Tabi bence...
  • @böcekgrafik

Abi öncelikle yaptığın bu sert eleştirden kendi payıma iyi olan taraflarını alıp kendime ders çıkarmaya çalışacağım ama şöyle bir şey var:

1-Yorumunda sürekli hileden bahsetmişsin ve hileden ne kadar çok bıktığın belli...
    2-Pusman bi tarafa demişsin,sürekli pusmuyorum videoyu paylaşırkende söyledim (biraz) pustum ama o kadar olacak diye de belirttim..Dikkat edersen heliyi açana kadar sürekli gezdim yani bi yere yatıp saatlerce adam beklemedim...
    3-Hile yapan biri olsam skorum emin ol bu olmaz ve buraya da seninle oyun oynamak istiyorum diye de mesaj atmam herhalde...
    4-Son olarak hile yapıyorsam videonun 3.18 dk.'sında adamı öldürmek için o kadar şarjör harcamam herhalde...

Neyse bu kadar uzatmanında bi manası yoktu istemiyorsan o ayrı konu en azından ben teklif ettim kabul etmedim saygıyla karşılıyorum...Bu arada şunuda söyliyeyim multide ground war modunda daha çok hileci oluyo mümkünse dom. kill confirmed gibi modlara yani total 12 olan serverlere gir yine denk gelirse çık tekrar gir mutlaka temiz bir server bulursun sonuçta herkeste hile yok en azında ben öyle yapıyorum bu zaman kadar 4-5 kere denk geldim hemen çıkıp bi daha giriyorum başka oyuna devam ediyorum...

@10.5
    Pm attım sana eklersen beraber oynarız...

• @Prophecies:

Öncelikle açıklaman için teşekkürler. Bilerek tahrik ettim seni; nasıl tepki vereceğini görmek için yani. Sınıfı geçtin. Oynayış sitilin beraber oynamamıza mani değil. Çünkü hemen hepimizin atladığı bir durum var. Bu sonuçta bir eğlence. 15 leveli geçemesek bile eğer eğlenebiliyorsak, bence maksat hâsıl olmuştur. Ancak 50 level bile geçsek eğlenemiyorsak eğer, bence bir anlamı yoktur.

Dün akşam benim eski klanın lideri olan kişiyle oynadım. Nice S&D maçlarında rakip takımın canına okuyan bir arkadaştı. Ancak survival'in mantığını bilmediği için iyi oynayamadı. Bu modun mantığı, dolayısıyla da oynanış tarzı farklı. Videodaki stilinle survivali oynaman imkansız. Çünkü orada bekleme şansın yok. Profilimi PM olarak atıyorum. Sen de kendi nikini bana atarsın.

• Bu arada arkadaşlar, bu konu vesilesiyle farklı kişilerle de arkaaşlık kurup aranızda oynama imkanınız olur diye düşünüyorum. Black Ops'daki gibi keşke MW3'ün Spec Ops görevlerinde de 4 kişiyle oynama imkanı olsaydı eminim ki daha güzel olurdu ancak malesef 2 kişiyle sınırlandırılmış durumda.
  • Böylelerine çok itimat ediyorsunuz. Baksanıza eleman sizi sınavda yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Böylelerine çok itimat ediyorsunuz. Baksanıza eleman sizi sınavda yapıyor

Profili kapalı üyelere güvenmiyorum demem içine oturmuş belli ki. Profilini açmak yerine böyle yazman seviyeni gösteriyor. Amacın ne, kavga mı çıkarmak? Tabir diye bir söz var, hiç duydun mu?
    Bunların hepsi bir yana, konu sahibi ben isem eğer, orada şartlarımı sunmuşum. Benimle oynamak isteyen bu şartlar kendisine uyarsa oynamak ister, uymazsa oynamak istemez. Kimseyi zorladığımız yok. Kimi arkadaşlarla oynadığım da oldu ve gayet güzel de geçti. Sen de oynamak istiyorsan profilini aç, öyle gel. Yok açmam diyorsan, bir daha buraya mesaj yazıp konumu kirletme! Oynayacak başka yüzlerce kişi var, sen onlarla takıl. OK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 14 Şubat 2012; 13:01:24 >

• Şimdi ne alaka profili kapalı olup, Spec ops oynamak için güvenmemek
  • 1- Öncelikle, ikinci el alışverişinden gelen bir durum bu. İmzamdaki konuyu okursan, ne demek istediğimi anlarsın.
    2- Kimden neyi gizliyoruz ki? O kadar mahrem ne var ki yani profil kapatılıyor?

Şöyle bile desen anlardım: "Birbirimizi arkadaş olarak ekleyelim ve yalnızca arkadaşlarıma profilimi açayım." Bu bile makul gelebilirdi bana.
    Bu bir yana, aklına gelebilir ki: "Profilimi kapalı tutuyorum, çünkü aramın kötü olduğu bazı kişilerin hangi konulara girmediğimi görmelerini istemiyorum." Ben de derim ki: "Forumda üye ismiyle mesaj aratması yaptığınızda profili kapalı üyeler de dahil olmak üzere, herkesin hangi konularda mesaj yazdığı görülüyor. Bunu az kişi biliyor. Denemek için, kendi profilinize girin ve son 50 veya 100 mesaj butonuna basın. Orada kendi mesajlarınızın listesi çıkacaktır. Sol tarafta kendi nikinizin yazdığı yere mesajlarını aratmak istediğiniz kişinin nikini yazdığınızda, o kişiye ait mesajların geçmişini görme imkanı var.

İşte link:http://resim.donanimhaber.com/searchpro.asp?author=Winter%20Is%20Coming&forumid=

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

1- Öncelikle, ikinci el alışverişinden gelen bir durum bu. İmzamdaki konuyu okursan, ne demek istediğimi anlarsın.
    2- Kimden neyi gizliyoruz ki? O kadar mahrem ne var ki yani profil kapatılıyor?

Şöyle bile desen anlardım: "Birbirimizi arkadaş olarak ekleyelim ve yalnızca arkadaşlarıma profilimi açayım." Bu bile makul gelebilirdi bana.
    Bu bir yana, aklına gelebilir ki: "Profilimi kapalı tutuyorum, çünkü aramın kötü olduğu bazı kişilerin hangi konulara girmediğimi görmelerini istemiyorum." Ben de derim ki: "Forumda üye ismiyle mesaj aratması yaptığınızda profili kapalı üyeler de dahil olmak üzere, herkesin hangi konularda mesaj yazdığı görülüyor. Bunu az kişi biliyor. Denemek için, kendi profilinize girin ve son 50 veya 100 mesaj butonuna basın. Orada kendi mesajlarınızın listesi çıkacaktır. Sol tarafta kendi nikinizin yazdığı yere mesajlarını aratmak istediğiniz kişinin nikini yazdığınızda, o kişiye ait mesajların geçmişini görme imkanı var.

İşte link:http://resim.donanimhaber.com/searchpro.asp?author=Winter%20Is%20Coming&forumid=

Neyse hadi akşama kadar açıyorum senin için. Bak iyice incele, araştır, soruştur

• Bak arkadaşım, beni yanlış anlıyorsun. Şimdi misal olarak sen de üyesin, ben de üyeyim öyle değil mi? Araştıracak-soruşturacak birşey yok ortada. Herhangi bir üye için profilinin kapalı tutulması, istisnâî durumlar hariç (bunu sorma, ne olur, ne olmaz diye öyle yazdım) açık olmalıdır. Paylaşımı yasak konulardan dolayı kapatılıyorsa bir profil, forumda zaten yasak paylaşım olsa bile çok geçmeden kapatılıyor. Hem yöneticiler bütün profilleri görebiliyorlar. Bu bir yana, yazdığımız mesajlarımızın kimse tarafından okunmasını istemiyorsak neden yazıyoruz, ya da neden görülmesini istemiyoruz? Bu benim idrak etmekte zorlandığım bir meseledir. Kendi adıma yazıyorum, benim eğer bir kişiliğim-çizgim varsa, herhangi bir kişi benim profilim üzerinden girdiğim konulara bakabilmesi, fikir sahibi olabilmelidir ve bence bunda herhangi bir mahzur da yoktur. Hatta ben bilinmesini isterim, çünkü ne yazdığımı biliyorum, kendimi biliyorum. Benim şahsi düşüncem budur. Aksi görüşlere de saygım vardır.

• Tamam görüşüne saygım var, fakat profilin kapalı olması gerektiğini düşünüyorum. Baktığını tahmin ettiğimden dolayı profili tekrar kapatıyorum.
  • Mesela ikinci elde alış işlemlerinden ziyade satış işlemlerinde çok dikkat edilen bir konudur bu profil konusu. Eğer üye bilindik biri değilse, profilinin kapalı olması, o kişinin yapacağı satışı zorlaştıran önemli etken olmaktadır.
  • Arkadaşlar birkaç gündür SonS_oF_Liberty ve benim eski klandaki arkadaşlarla altermw2 oynuyoruz ve inanın güzel geçiyor. Team Speak kullandığımız için kendi aramızda sesli iletişim imkânımız da var üstelik. Maksat gırgır-muhabbet, oyun bahane yani.

Benim hile ile ilgim-alakam olmaz diyen ve birlikte oyanamak istiyorum diyen arkadaşlar PM atabilirler. Hile kullananlar bizden uzak olsunlar.
  • Hile hurda ile işi olmayan (hile hurdadan bıkmış olan) arkadaşları akşam saat 21:00 den sonra bekleriz. yeterli arkadaş toplanırsa belki Ground War bile yapabiliriz. ayrıca herkez tr den olduğu için ping oranımızda baya düşük olur ve çok daha zevkli oyun deneyimi yaşamış oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Tamam görüşüne saygım var, fakat profilin kapalı olması gerektiğini düşünüyorum. Baktığını tahmin ettiğimden dolayı profili tekrar kapatıyorum.

Dostum burda bisınav söz konusu değil...

@bocekgrafik
    Abimiz konu açmış bende katılmak istedim birde video paylaştım kendiside izlemiş kafasına takılanları bana sormuş...Yaklaşımı sınav gibi olmuş olabilir ama tamamen iyi niyetli olarak bunu daha sonra tekrardan belirtmiş...Ben bu konuda rahatsız olmadım ben hala daha oynama fırsatı bulmadık ama birbirimizi ekledik müsait bi zamanda oynarız dediği gibi maksat muhabbet olsun oyundan zevk alalım...
  • Dün akşam Prophecies ve 10.5 Interchange haritasında 37. levele kadar çıkmışlar.

Eeee, boş durmak olmaz dedim; ben de underground haritasında 38. levele kadar çıktım.

* * *

Bu arada alter mw2'ye de devam tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Dün akşam Prophecies ve 10.5 Interchange haritasında 37. levele kadar çıkmışlar.
    />

Eeee, boş durmak olmaz dedim; ben de underground haritasında 38. levele kadar çıktım.
    />

* * *

Bu arada alter mw2'ye de devam tabi.

Hedef +40 abi :)

• Juggernaut'ların geldikleri bölümler kırılma noktaları oluyor zaten genellikle. Benim kaldığım 38. level de öyleydi. Orayı geçsem, 40+ işten bile değildi zaten. Artık o kadar zorlaşmıştı ki oyun, hemen her bölümde birer tane kalkanlı tim çağırdığım halde bir sonraki levele bir tanesi ya kalıyordu, ya kalmıyordu. Helikopteri mi vurucam, aynı anda bana saldıranları mı haklıcam?

* * *

Bu oyunda bence bazı değişiklikler yapmaları gerek:
    1- Online modda 4 kişiye kadar oynanabilir olmalı.
    2- Aynı anda en az iki perk alınabilmeli: Maraton alsan, hızlı el perki, hızlı el perki alsan maraton perkinin eksikliği hissediliyor.
    3- Herhangi bir hava aracı veya sentry elimizdeyken bir başkasını alabilmeliyiz; şu an alınamıyor.
    4- Paramızın yettiği kadarıyla istediğimiz kadar sentry, mühimmat, tim ve diğer hava araçlarından alabilmeliyiz-çağırabilmeliyiz. Nasıl ki multide açılan killstreaklerimizden istediğimizi kullanabiliyorsak, bunda da öyle yapabilmeliyiz. Bambaşka bir eksiklik ise tek kişilik modda malesef yalnızca tek tim çağırma imkanımız var. Halbuki 2 sentry alabiliyoruz. Bence bu da ayrı bir tezatlık.
    5- Kimi zaman oyunculardan birinin parası azalabiliyorken, diğerinin ki oldukça fazla olabiliyor. Bu sorunu gidermek için arkadaşımıza para yardımında bulunabilmeliyiz (korkmayın; borç değil, hibe ).

Benim tespit ettiğim eksiklikler bunlar. İngilizcesi iyi olan arkadaşlar bu değişiklikleri bir istek olarak Activision'a gönderebilirlerse memnun oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus

sizinle oynamak isterdim zevkli olurdu ts3 falan, fakat ne yazıkkı oyun çok sıktı o yüzden bf3 e döndüm

MW3 Spec Ops ve Alter MW2 Oynamak İsteyenler

Glitch kullanarak wave 80lere gelmek Size tankın icinde iyi eğlenceler. ne anlamı kalıyorsa

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.