Şimdi Ara

MW3 Spec Ops ve Alter MW2 Oynamak İsteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilirsiniz ki online arama yoluyla arkadaş bulduğumuzda genellikle Kuzey ve Batı Avrupa ülkelerinden kişilerle eşleşiyoruz ve ping farkından dolayı oyunu oynamak zor oluyor. Ben kendim en fazla 26. levele kadar çıkabilmişken, geçen bu modu iyi bilen birine denk geldim ve 30. levele kadar çıktık. İkimiz de iyi oynadığımız için iki defa oynadık hatta. Bu modu bilmeyen biriyle eşleşmem durumunda ise 15. leveli geçmek hayal oluyor âdetâ. Çünkü iki kişi değil de tek kişi savaşmak zorunda kalıyorum.

    Bu oyunu beraber oynamak isteyen ancak kendini iyi-kötü geliştirmiş seviyeli arkadaşlar arıyorum. 18+ olması tercih sebebim, çünkü ben de 30'umun üzerindeyim. Oyun sırasında sürekli küfürler eden ve beyni uçkurunda çalışan kişilerle de oynamak istemiyorum. Hepimiz zaman zaman küfür ederiz ancak bunu oyun içindeki hemen her aksilik durumunda yapanlar için söylüyorum bunu.

    Hile sebebi ile multi oynamayı bıraktığım için bu moda sardım çünkü.

    * * *

    Sürekli Spec Ops bir yere kadar tabi, aynı şeylerin tekrarı olduğu için. Bu sebeple alter mw2'de oynuyoruz arkadaşlar. Bence bu daha da zevkli geçiyor. Özellikle de benim eski klandaki bazı arkadaşlarla kimi akşamlar Team Speak'te toplanıp birlikte maç yapıyoruz. Yeterli çoğunluğu sağladığımızda boş serverlara girdiğimiz için yalnızca kendi aramızda oynuyoruz ve daha da zevkli oluyor. İsteyen buna da katılabilir, bilginize...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 17 Şubat 2012; 8:49:06 >







  • Eğer yaşım sizin için bir problem olmazsa birlikte oynamaktan memnun olurum. Bende oynayacak birisini bulmakta güçlük çekiyorum. Hafta sonları önceden kararlaştırıp oynayabiliriz yada hafta içi 16.00-21.00 arası benim için uygun. 15 yaşımdayım ve liseye gidiyorum ama seviyeli birisiyimdir. Zaten benden memnun kalmazsanız söylemeniz yeterli, anlayışla karşılarım. Kendi başıma Carbon haritasında 24. Seatown haritasında ise 23. dalgaya kadar gelebildim. Daha hızlı şarjör değiştirmeye yarayan o perki açabilirsem daha da geliştirebilirim diye umuyorum. Multiplayer kısmında prestij yapmaya çalıştığım için fazla üzerinde durmadım bu modun ama arada bir oynuyorum. Profesyonelim, çok iyi oynuyorum v.b bir iddiam yok. Sadece eğlenmek için oynuyorum. Yalnız konuşma işini nasıl hallederiz bilmiyorum. Mikrofonum yok. Steam üzerinden (shift+Tab ile açılan pencereden) konuşabiliriz.
  • Ben de kendimi pro olarak görmüyorum zaten ancak iyi olduğumu söylemeliyim. Hafta içi zor görünüyor şu durumda, hafta sonu bakarız artık. Çünkü işten eve gel, yemek ye bilmem ne saat zaten 9'u buluyor öyle-böyle.
  • Nasıl isterseniz. Karar vermeniz açısından yaptığım skorları yazmıştım. Uygun olursanız hafta sonu oynayabiliriz.
  • Bi aksilik olmazsa oynarız.
  • Sizden haber bekliyor olacağım .
  • gel oynayalım akalım 30-40. wavelere
  • Profili kapalı üyelere itimadım yok açıkçası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Profili kapalı üyelere itimadım yok açıkçası.

    Tamam.
  • Bende yeni aldım oyunu denedim ve tek başına gerçekten zor oluyor 13-14 de tıkanıyorum, varsa oynamak isteyen beraber pm atabilir.
  • MW3'ün spec ops görevlerinde pek değil ama özellikle de mw2'nin spec ops görevlerinde olduğu gibi olay tamamen taktik. İşin mantığını anladığınız ve belli taktikler kullandığınız zaman easy modda 20+ yapmanız işten bile değil. Dün akşam yine bir arkadaşla 29. levele kadar çıktık. Sonra ben tek bi oynuyayım dedim, ilk defa 32 veya 34. levele kadar çıktım ancak inanılmaz zorlaşıyor 25+ levellerde. Harita underground idi.

    Insane zorluğundaki (en zor mod) haritalarda ise 16-19 arasına kadar çıkabildim. O zorlukta 19. levelde aynı anda 3 helikopter, 3 juggernaut, kimyasal silahlılar, en zor öldürülen askerler, bombalı köpekler, intihar bombacıları ve sağa-sola mayın yerleştiren siviller aynı anda geliyorlar. Ne kadar zor olduğunu varın hesap edin.
  • Arkadaşlar bir önceki mesajımda underground haritasında 34. levele kadar çıktığımı yazmıştım. Dünya sıramasında 700'lere çıkmışım, yeni fark ettim.
    Listedeki 3. haritada ise 33. levele kadar çıkabildim ve onda da 204. sıralamadaymışım şu anda. İki kişi olsa daha da gideri olabilir.

    Bu arada benim bu konumu gören arkadaşlardan SonS_oF_Liberty nikli arkadaşla bazı mission modlarını oynadık ve gerçekten de çok zevkli oldu. En zor görevleri bile veteranda bitirmeyi başardık.

    Ben MW2'nin son görevi hariç (Juggernautları bombalarla öldürmek zorunda olduğumuz saçma bölüm) hepsini veteranda bitirmeyi başarmıştım. O bölümde de saçma bir şekilde juggernaut'ladan düşen silahlar yok oluyordu, daha doğrusu silah düşmüyordu. Bunu bilmeden önce ise nasıl olsa birini vurduktan sonra silahını alır kullanırım diye seviniyordum. Roket ve bombaatar yerine sadece Barret bile olsa yeterliydi halbuki (Kafadan 3, gövdeden 5 mermi). O bölümün bir saçma yönü de, cephane sandıklarından mayın çıkmaması oluyordu. En azından o olsa, yine bir şekilde veteranda bitirebilirdim. Bitirdim ancak yalnızca regular zorlukta tabi. MW3'te de sûnî olarak zorlaştırılan bölümler vardı ancak ondaki kadar saçma olmadığı için bu sefer hepsini tamamlamak nasip oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 13 Şubat 2012; 0:05:19 >




  • Bende bi yunan ile 1-2 bölüm denedim 28-29'da gittik hep, iletişim olmayınca zor oluyor.
  • Aynen. İletişimsiz çok zor. Benim 30 levele çıktığım kişiyle yazışmayı google translate üzerinden yapıyordum. Oyun dışında tabi. Oyun içinde iletişimimiz sıfırdı. Bir önceki mesajımda nikini verdiğim arkadaşla ise steam üzerinden yazışarak yaptık. Ancak ideal olan Team Speak tarzı bir program ile iletişim kurulması.
  • Aynen zaten teamspeak gibi programlarda bunun için var.
  • Bu programın adını bile bilmeyenler var; o sebeple öyle yazdım. Ben klandayken sürekli olarak TS kullanırdık zaten.
  • Teamspeak ve Vent kullandım şuana kadar, Teamspeak baya bi uzun süre kullanmışlığım var hatta Rift oynarken 1 sene önce, Teamspeak daha başarılı ve kullanışlı bi program gibi geliyor bana.
  • bocekgrafik arkadaşım bu akşam inşallah saat 21:00 de yeniden gelicem. O gün oynarken ts hiç aklıma gelmedi. bu akşam ts ile bi deniyelim
  • Benide yazın kadroya sıkılıyorum bazen multide.
  • @böcekgrafik

    Abi yaşım 28...Oyunu pek biliyomuyum;kendi çapımda evet hatta bi videom var istersen burda da yayınlıyayım izle nasıl oynuyorum bi test et sana uyarsa seninle oynamayı isterim...



    Bunun için konuda açmıştım ama pek ilgilenen olmadı biraz fazla camper yapıyorum ama en azından akimbo gl vs. gibi şeyler kullanmıyorum...Nihayetinde oyun oynuyoruz biraz camper pusma filan olacak tabi her seferinde de paldır küldür dalmak olmaz öyle zevki çıkmıyor...Sana uyarsa burdan mesajını bekliyorum kabul edersen pm'den steam ıd atarım şimdi yazarsam buraya gerçekten dediğin gib 16-18 yaşında çocuklar ekliyo küfürlü konuşmalar vs. pek seviyeli olmuyo...




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.