Şimdi Ara

müzik kutusunun şarj süresini uzatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi küçük bir müzik kutum var içinde normal telefonların gibi(tam olarak göremedim mavi naylonla üstünü kaplamışlar)bir bataryası var bu bataryanın şarj süresini uzatabilirmiyim veya ayrıyetten batarya ekleye bilirmiyim? skyteck st-112

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vbuy1996 -- 2 Nisan 2013; 14:50:57 >

• Tabikide ekleyebilirsin. Aynı bataryadan alıp paralel bağlarsan şarj süresi uzar. Bataryanın nasıl olduğunu göremiyorsan kullanma klavuzuna bak. Kaç volt ve kaç amper olduğunu öğren. O da yoksa bir telefoncudan cin malı 3.7 voltluk batarya al bağla.bu kadar., sağlıcakla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mandakulağı

Tabikide ekleyebilirsin. Aynı bataryadan alıp paralel bağlarsan şarj süresi uzar. Bataryanın nasıl olduğunu göremiyorsan kullanma klavuzuna bak. Kaç volt ve kaç amper olduğunu öğren. O da yoksa bir telefoncudan cin malı 3.7 voltluk batarya al bağla.bu kadar., sağlıcakla

Arkadas yeterince anlatmıs. Bir TESEKKUR etseydın daha iyi olabilirdi.
    Muzik kutularında kullanılan bataryalar %99 nokia türü 4-C yada 5-C dir. 3.7 volt verirler. Paralel bagla daha uzun gidebilir. Bende bu isle cok ugrastım ve benım kendı yaptıgım muzik kutum var. Tweeter'li bir hoparlor ekledim. (Ayrı bir anfiye baglı.) Kucugunu buyugune montajladım. Verimi süper.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.