Şimdi Ara

Müzik Kalitesi İyi Bir Telefon Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kamera ve özellikle müzik kalitesi iyi olan bir telefon arıyorum.Önerilerinizi bekliyorum.

AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • Bütçeniz ne kadar ona göre yardımcı olalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Wesley Sneijder
  • iPhone'lar ile harici kulaklık alabilirsiniz. Marshall FX, Beats öneririm. Metal Rock dinleyecekseniz Marshall öneririm, bence daha başarılılar.
    HTC'nin beats kulaklık ile satışa sunduğu ürünleri düşünebilirsiniz. Yalnız piyasada ki beatslerden daha alt segmentte verilen kulaklıklar haberiniz olsun.
    AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.