Şimdi Ara

Uygun fiyata üst düzey ses veren, detaylı ve açık çalan stereo ampli arayanlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden beri italyanların sıcak, detaylı ve açık çalan analog cihaz üreticisi Analog Audio'nun yeni ürünü olan FORTISSIMO INTEGRATED AMPLIFIER'i böyle bir arayış içinde olan ama kısıtlı bütçeye sahip olan hobidaşlar için tavsiye ederim.

Son derece sıcak, detaylı ve açık ses arayanlar için 925 Euro alt sınıf fiyatı, ama performansıyla gerçekten üst sınıf olan bir kaç ampli arasında en ön sıralarda. Hatta zaten orada!
    Aynı fiyat aralığında hemen ardındaki rakibi Pioneer A9-MK2. Bu iki seçeneği, sıfır cihaz almak isteyen ama 2000 Tl gibi kısıtlı bir bütçe ile üst düzey ve detaylı stereo ses arayışında olan arkadaşlara özellikle tavsiye ederim.

Sitesi;

http://www.audioanalogue.com/fortissimo-integrated-amplifier-P57.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 8 Mayıs 2012; 23:48:47 >

• Kablolar gibi olmasın , bu cihazda ...

Kablolar , hem oksit , hemde banana kısımları teker teker dökülmeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

Kablolar gibi olmasın , bu cihazda ...

Kablolar , hem oksit , hemde banana kısımları teker teker dökülmeye başladı

Alan herkesin ki artık yemyeşil...
  • Bütçe uygun olsa , aldığım kabloları hurdacıya vereceğim
  • Ortaligi karistirmayalim yine arkadaslar, zaten 2 gunde bir cikan tartismalardan tadi kaciyor forumun..
    Bu arada yukaridaki markayi Can hifi de cok tavsiye etmisti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

Ortaligi karistirmayalim yine arkadaslar, zaten 2 gunde bir cikan tartismalardan tadi kaciyor forumun..
    Bu arada yukaridaki markayi Can hifi de cok tavsiye etmisti..

Sertaç kendin için düşünebilirsin hakikaten. Fırsatın olursa git bir dinle. Cumartesi ben Leventte bir arkadaşıma gitmiştim başka bir şey için. O esnada ortalama 45 dakika boyunca dinleyip test ettim. Çok beğeneceğini düşünüyorum. Aynı başlıkta yazdığım gibi alet çünkü.
  • Bu amfi şu an Can Hi-Fi stoklarında var mı?

Eğer varsa iki üç gün içerisinde alıp,izlenimlerimi yazarım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaraer

Bu amfi şu an Can Hi-Fi stoklarında var mı?

Var. Almadan önce gidip dinleyebilirsinizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknika

quote:

Bugün Can Hi-Fi'yi aradığımda 1500 Euro veya üzeri bir fiyat bekliyoruz,henüz stokta yok dendi..
  • Eskiden beri cok eskiden beri degil olsa gerek. Hafizam beni yaniltmiyorsa 2000 lerde puccini yada verdi gibi bir model amfileri vardi populer, firmada olsun olsun 20 senelik vardir yoktur herhalde. Herneyse, urunun becerisi ile ilgisi olmasada, detay bir bilgi olsada paylasmak istedim. 1000 euro guzel bir fiyat ama 1500 eurolar uzerine cikiyorsa rakipleri cogalabilir hele ikinci elde zorlayici rakipler olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

Bugün Can Hi-Fi'yi aradığımda 1500 Euro veya üzeri bir fiyat bekliyoruz,henüz stokta yok dendi..

Sn. ikaraer ve ilgilenen diğer arkadaşlar. Fiyat olarak yanlış ürünün fiyatını vermişim. Malum yaşlılık. Bir de model numarası yerine modeller isimle olunca karışmış.

Bu ürünün fiyatı 925 Euro. Özetle Audio Analogue dinlemeye ve dikkate almaya değer cihazlar üretiyor. İlgilenen arkadaşların dikkatini çekmek isterim.

http://www.audioanalogue.com/crescendo-integrated-amplifier-P46.html

• Maalesef Crescendo'da uzun zamandır stoklarda yok,yerine yeller esiyor.Bende onun yerine bugün Synthesis Magnum 100 aldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikaraer -- 30 Nisan 2012; 20:51:19 >

• Retro Music'de var. Cumartesi iki rengi de vardı. Biri yanımda satıldı. Bugün siz sorunca tekrar arayıp teyit aldım. Siyah rengi halen vardı. Yine de gidip dinleyebilirsiniz ürünü.

Yeni amfiniz de hayırlı olsun. Zevkle dinlemeniz temennisiyle.
  • quote:

Maalesef Crescendo'da uzun zamandır stoklarda yok,yerine yeller esiyor.Bende onun yerine bugün Synthesis Magnum 100 aldım..

Hayırlı olsun
    nasıl çaldığını merakla beklediğim bir amfi. İyice yandıktan sonra izlenimleri aktarırmısın...

• Yeni ve çok da takdir ettiğim en iyi örneklerden biri daha.

http://www.xtremeplace.com/yabbse/index.php?topic=113736.0

Kesinlikle değerlendirmeye değer.

http://www.cambridgeaudio.com/assets/documents/HFC_851_June2012.pdf

• Azur 851C Upsampling DAC, CD Player and Digital Pre-amplifier

Azur 851A Integrated Class XD amplifier

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sn. ikaraer ve ilgilenen diğer arkadaşlar. Fiyat olarak yanlış ürünün fiyatını vermişim. Malum yaşlılık. Bir de model numarası yerine modeller isimle olunca karışmış.

Bu ürünün fiyatı 925 Euro. Özetle Audio Analogue dinlemeye ve dikkate almaya değer cihazlar üretiyor. İlgilenen arkadaşların dikkatini çekmek isterim.

http://www.audioanalogue.com/crescendo-integrated-amplifier-P46.html

Crescendo 'u , birkac kez dinleme firsatim oldu. 3-5 farkli anfi dinlemisligim oldu sadece.Bunlarin haricinde birde primaluna lambali amfi dinleme sansim oldu. İntegr.anfiler parlak, yapay gelirken lambalida soft,rahatlatici ve kadife tadinda ses algilamistim.

Crescendo da bana primaluna tadinda , soft bir keyif verdi.Primaluna ile cm serisi , crescendo ile focal 726 ... Her ikiside bana tum duyduklarimdan daha hitab eden ve keyif veren tadlar aldim.
    Crescendo ile cm serisi bu yuzden once dinlemeyi hayal ettigim ikili.

Bilmiyorum,fiyati olarak crescendo butceme uygun scalada .Ama kalitesi bence fiyatinin uzerinde.Kesinlikle dinlemenizi tavsiye ederim.

• Pioneer Yeni Stereo amfileri ve yeni Super Audio Cd'leri ve yeni network audio player'lerinin tüm gamını duyurdu.

Yeni Stereo amfileri : A-70, A-50, A-30, A-20 ve A-10
    Yeni Super Audio Cd'leri : PD-50, PD-30, PD-10
    Yeni Network Audio Player'leri : N-50, N-30

Amplifikatör serisinin üst segment ürün modelleri olan A-70 ve A-50 Stereo Amfi modelleri, bu güne kadar geliştirilmiş en iyi Mos-Fet Class D amplifikasyon tasarımına sahip olacakmış.
    Serinin en üst modeli olacak A-70'de üst sınıf pikaplar için olmazsa olmazlardan olan MC giriş desteği de sunulacakmış. A-70 amplifikatör en yeni model olan yüksek kaliteli ESS 192 Khz / 32 bit SABRE 32 DAC'larla gelecekmiş. Özellikleri ayarlanmış ve iyi durumda doğrudan Mac veya PC bağlantısı 192 kHz taşıma kapasitesine sahip entegre bir asenkron USB 32 bit Dac çözümünü ile de bu tür bir ek özellik ya da gelişmiş Dac arayan kullanıcılara büyük kalite ve avantaj sunmuş olacağa benziyor. Özel iç bölmelerle üst düzey Audiophile komponentler, simetrik monoblok yapı, ayrı tasarlanmış Pre ve Ampli bölümleri, çok özel ve yüksek kalitede üst düzey korumalı yeni trafolar gibi çok dikkat çekici ayrıcalıklarla görücüye çıkıyor. Ürün, tabiki Air Studio Reference onayına da sahip olacakmış.

A-70 ve A-50 Stereo amfiler ile, PD-50, PD-30 ve N-50, Eylül gibi satışta olacakmış!

Merakla bekliyoruz. Çünkü, A-70, A-50 VE PD-50 ile PD-30 modellerinin fotoğrafları ve iç detay görüntüleri sır gibi saklanıyor. Sakın karıştırmayın! Fotolarını bulduklarınız, giriş serisi olan A-30 ve A-20, A-10 modelleri.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.