Şimdi Ara

Müzik işi ve Normal Kullanım İçin KULAKLIK TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle, geçmişte çoğu kez olduğu gibi birkez daha kulaklık tercihim konusunda size danışmak istedim.

Kulakiçi olarak superfi5 pro kullanıyorum ve oldukça memnunum. Şimdi birde Kulak dışı bir hi-fi kulaklık almayı düşünüyorum. Gitar prosesöründen direk çıkış alarak kullanacağım, bilgisaardaki kayıtlarımla da kullanacağım, yani sesin doğruluğu benim için önemli. Ama normal kullanımda da sorun yaşamadan, üst düzey ve zevkli bir dinleme istiyorum. Bu ihtiyaçlarım için 200 300 tl gibir bir bütçe ayırabiliyorum şuanda.

Sizler neler tavsiye edersiniz? Benim için öncelikli olan birkaç durum var onları da ekleyeyim:

- Tercihi dışarı ses vermeyen tarzlarda olması, etrafa rahatsızlık vermemen için önemli bu biraz.

- Diğer bir zorunluluk da, piyasası olan bir kulaklık almak sanırım:/ Kulaklıklarımı değiştirip zamanla geliştirdiğim için ikinci elde tekrar satabileceğim olması önemli oluyor biraz. Zaten bende 2. el olarak almayı düşünüyorum.

- Ayrıca temin edebileceğim ve ikinci el ilanları bulabileceğim siteler önerebilirmisiniz bu tür kulaklıklar için?

İnanın çok kafam karıştı bu modeller rakamlar arasında. Size sormadan almak yine mümkün olmayacak, tecrübelerinize güveniyorum:)

Umuyorum ki herkese referans olur cevaplarınız, şimdiden çok teşekkür ederim hepinize!

• merhaba apostt.
    ben de senin gibi müzik işiyle uğraşıyorum. şu an kullandığım kulaklık ultrasone hfi 650. onun için hayatım boyunca duyduğum en net sesleri veren kulaklık diyebilirim. bass'ları biraz kısık ama çok değil. yani gayet tatmin edici, çok berrak. tek sorunu var ki başına geçirdiğin plastik kısımda çatlamalar oluyor. hassas kullanmak lazım. ses kalitesi çok çok yüksek lakin o üst plastik ne yazık ki kalitesiz.

dışarıya ses sızdırmama konusunda çok iyi, kablosu 3 metre ve sağlam. fiyat ve nereden alacağın konusunda bir şey diyemeyeceğim. ben kampanya yakalayıp 50 tl'ye almıştım 3 yıl önce. şu an fiyatı 300 tl civarında sanırım.
  • head-fi da 200-250 usd civarı 2. el shure se.530 bulunabiliyor.zaten bu kulaklığı aldığınızda,upgrade için yalnızca custom iem ler kalıyor geriye.(tabi kablo arızası vermezse) kablo sertleşme sorunu varmış. onun dışında,ses karakteri-en iyi midlere sahip universal iem,tizler çok parlak değil biraz geride,bass sesler doğal hacminde fakat kesinlikle r&b techno trance için yeterli değil. onun dışında classic-blues-jazz- ve türevleri için ortofon eQ7-grado gr1- le birlikte direkt kafaya oynayan bir kulaklık.(hatta kafa)

hem kişisel kullanım için,hemde profesyonel kullanım için gerçekten iyi bir ürün se530.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 9 Eylül 2010; 13:27:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.