Şimdi Ara

Müzik için ses sistemi yardımı.Yamaha sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birçok kompakt sistemi kullandım ve hala elimde olanlar var... thx 550 , z5500 , cambridge soundworks un 1-2 ürünü var , Quadral ın bir takımı var , vs vs .. 5 ay önce falan yine çok eski bir sistem olan Yamaha yst-ms50 aldım... Şundan

ve muzik konusunda bütün deneyimlerimi sildi süpürdü... Ses kartımda iyidir şöyle diyim bu hoparlorlerin önünden hiç kalkmak istemiyorsunuz... İnanılmaz ayrıntılı ve temiz sesi var... İncelemesi şurda inceleyen kişi bile hayran kalmış

http://www.hometheatershack.com/forums/computers-htpc-media-servers/1002-review-yamaha-yst-ms50-multimedia-speakers-deliver-great-sound-cheap.html

buda değerleri

Ben bu tarz eski sistemleri koleksiyon gibi alıyorum pek dinlemem alırım paketler kaldırırm.Bunuda alınca kurdum pc ye dinlemek için sonra kaldırıcaktım kuruş o kuruş öyle kaldı 5 aydır... Ne yazikki şekli şemali pc masama hiçmi hiç uymuyor... Sesi çok güzel ame her gelen bu eski hoparlorler yakışmamış diyor Şimdi bunları kaldırıcam ama bana bu kalitede bu değerde ses verebilecek bir ürün lazım.Önceden 5+1 kullanırdım oyun vs ama bunları dinliyeyince meğer ben muzik dinlemeyi çok seviyormuşum onu anladım :D Yani stereo sistem istiyorum.Evde jamo kulelerim ve sony deck anfim var düşünün onda muzik dinlemiyorum bu yamahalarda dinliyorum Hangi marka model önerirsiniz ? Atıyorum microlab solo 7 alsam bunlardan iyi olurmu veya edifer s530d ? Değerlerden ve müzik kalitesinden çok anlamam o yüzden yukarda değerlerini verdim inceleme de de yazmış inceleyen ordan bakıp önerebilirmisiniz bana 1-2 model ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 30 Mayıs 2014; 13:39:48 >

• yardım yokmu beyler ???
  • Devian kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam aktif monitörlerde bakabilirsin misal m audio audio engine gibi eğer fazla bir beklentin yoksa çok para vermek istemiyorsan basit ama is görsün mid tiz bana yeter dersen creative t20 alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

Merhaba hocam aktif monitörlerde bakabilirsin misal m audio audio engine gibi eğer fazla bir beklentin yoksa çok para vermek istemiyorsan basit ama is görsün mid tiz bana yeter dersen creative t20 alabilirsin

yani 300-400 civarı düşünebilirim.Daha üstüne çıkmam zaten gereksiz olur benim için.Şu arkadaşın sattıkları işimi görürmü ?

http://forum.donanimhaber.com/m_82679151/tm.htm

Woofer:
    3” lightweight, magnetically-shielded
    Tweeter:
    1” silk dome
    Frequency Response:
    80 Hz - 20 kHz
    Power:
    10W per channel RMS
    Signal-to-Noise Ratio:
    88dB weighted
    Digital Conversion:
    16 bit delta sigma, 44.1kHz or 48kHz sampling rate
    Speaker Dimensions (ea):
    5" x 6.5" x 7.375" (W x D x H)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 1 Haziran 2014; 17:01:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

yani 300-400 civarı düşünebilirim.Daha üstüne çıkmam zaten gereksiz olur benim için.Şu arkadaşın sattıkları işimi görürmü ?

http://forum.donanimhaber.com/m_82679151/tm.htm

Hem stereo hem 400 lira

Merhaba hocam alesis nasıldır bilemiyorum ama 300 400 e citronic qr5 var incelemesinde stereo mecmuasında var bence senin isini çok rahatlıkla görür tabi karar gene senin

• quote:

Merhaba hocam alesis nasıldır bilemiyorum ama 300 400 e citronic qr5 var incelemesinde stereo mecmuasında var bence senin isini çok rahatlıkla görür tabi karar gene senin

incelemesini okudum hoşuma gitti... Fiyatına göre iyi sesi varmış.Bir araştırayım bunu teşekkür ettim hocam.Birde Dac almam laızm sanırsam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi önerisi.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam karar senin ama senin bütcene göre uygun ve güzel ürün DAC isi için acele etme eğer elindeki ne var bilmiyorum ama yeterli geliyorsa simdilik masraf yapma

• quote:

Hocam karar senin ama senin bütcene göre uygun ve güzel ürün DAC isi için acele etme eğer elindeki ne var bilmiyorum ama yeterli geliyorsa simdilik masraf yapma

Elimdekiler fazlasıyla yeterli aslında.Dac işide bi garip anlamadım 200-300 euro dan baslıyor 6000 euroya kadar gidiyor...
    hocam yetiyorsa şimdi monitörleri al sonra bakarsın dac işine dac işi deniz gibi uçsuz bucaksız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Elimdekiler fazlasıyla yeterli aslında.Dac işide bi garip anlamadım 200-300 euro dan baslıyor 6000 euroya kadar gidiyor...

Fiyat performans istersen m2 tech evo al ikinci el de 650 lira falan. Ama cidden iyi Dac

• quote:

hocam yetiyorsa şimdi monitörleri al sonra bakarsın dac işine dac işi deniz gibi uçsuz bucaksız :)

hocam geçen dac ları sormuştun sen bende sana sorayım bu dac tam olarak nasıl kullanılıyor ? Sesi süzdüğünü anladım onda sorun yok ama önce dac sonra anfi sonra hoparlöre mi gidiyor ? Yani ben pc den dinliyorum pc den önce ses kartından cıkıp bir dac a gidicek dac dan çıkıcak anfiye giricek anfiden cıkıp hoparlore mi gidicek ? Veya tersimi ? Birde birşey sorucam google dan "how to use dac" diyye arattım ama görsellerde dac lara hep kulaklık baglamışlar ? Anfiye giden nadir gördüm pek kullanılmıyor herlade anfi ve dac ? Birde Audio Engine A-5+ e karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 4 Haziran 2014; 15:22:13 >
    merhaba hocam şimdi dac ı ses kartı olarak düşünebilirsin dac ın çıkışını ister amfiye bağla ister kulaklığa zaten bir çok modelde kulaklık amfisini içinde barındırıyor şimdi sen pc ye dac ı bağladığın zaman ses kartın devre dışı kalacak ve ses çözümü ve çıkışını bağladığın dac verecek çıkışına ister amfi bağla ister kulaklık amfi bağlarsan ses amfiye gidip yükseltilip hoparlörlere gidecek ama elindeki ses kartın iyiyse dac alsanda pek bir şey fark etmez bu arada audio engine a5+ güzeldir iyi tercih yapmışsın
  • quote:

merhaba hocam şimdi dac ı ses kartı olarak düşünebilirsin dac ın çıkışını ister amfiye bağla ister kulaklığa zaten bir çok modelde kulaklık amfisini içinde barındırıyor şimdi sen pc ye dac ı bağladığın zaman ses kartın devre dışı kalacak ve ses çözümü ve çıkışını bağladığın dac verecek çıkışına ister amfi bağla ister kulaklık amfi bağlarsan ses amfiye gidip yükseltilip hoparlörlere gidecek ama elindeki ses kartın iyiyse dac alsanda pek bir şey fark etmez bu arada audio engine a5+ güzeldir iyi tercih yapmışsın

Anladım peki ses kartım devre dışı kalıcak diyorsun DAC ı ses kartına baglamayacazmı ? Haa usb den direk bilgisayara baglayacaz değil mi ? Aktif hop. alacagım içinde arada anfiye gerek kalmayacak dac dan da direk aktif hop. gidecek ses... Ya bende Audigi 2zs var ama biliyorsun xp de en güzel çalısıyor bu efsane kart.. windows 7 de falan tırt.. Aslında ses kartıda alabilirim M-Audio nun 300 tl civarına 2. el güzel ses kartları var mesela.. Dac ın bu durumda tek esprisi portatif olması oluyor..

• Beyler aklımda 1-2 birşey var sizlede paylaşayım... Geçen bir arkadaşta SMSL nin mini anfisini dinledim... İnanamadım ses'e... Ebayden almış 40-50 dolar gibi bir fiyata... Şekli şemalide çok güzel.. SA-36 idi sanırsam modeli

Önümüzdeki ay ebayden bu anfiyi getirtmeyi düşünüyorum... Çok mantıklı geldi pc ye kurulucak stereo sistem için... Ufak güçlü ve çok temiz sesi var.. yerde kaplamıyor.. Ebay de SMSL nin bütün ürünlerini satan satıcıdan birde DAC buldum yine SMSL ye ait...

Bu ikisi toplamda kargo dahil 150 dolar gibi bir fiyata geliyor... Şaka gibi.. Tannoy Mx-1 lerle beraber sürmeyi düşünüyorum bunları sizce mantıklı olurmu ? Flac dinliyorum genelde... Yalnız plak da da dinlemek istiyorum. Bu Pikap bu anfiye baglanabilir mi bilemedim ?

Birde dinlediğim tarz genelde şöyle... (elektronikmi bu ne bilemedim)
    https://www.youtube.com/watch?v=9mnoiRqh0dQ

+ bazende klasik müzik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 9 Haziran 2014; 10:42:12 >

Merhaba hocam smsl ürünleri gayet güzel ve temiz bir sesleri var bence güzel bir kombin olur düşüncesindeyim bende kısmet olursa muse s7 almayı düşünüyorum benimde yer sorunum var malesef eğer pikapının içinde dahili phono pre katı varsa amfiye direk bağlayabilirsin ama phono katı yoksa harici bir phono pre katı alman gerekir onuda alırsan pikabınıda başlarsın daha detaylı cevapları sn atalayalper ve sn hilhan verecektir

• quote:

Merhaba hocam smsl ürünleri gayet güzel ve temiz bir sesleri var bence güzel bir kombin olur düşüncesindeyim bende kısmet olursa muse s7 almayı düşünüyorum benimde yer sorunum var malesef eğer pikapının içinde dahili phono pre katı varsa amfiye direk bağlayabilirsin ama phono katı yoksa harici bir phono pre katı alman gerekir onuda alırsan pikabınıda başlarsın daha detaylı cevapları sn atalayalper ve sn hilhan verecektir

eyw hocam bende yabancı sitelerde hakkında güzel seyler okudum bu ürünlerin fiyat+performans açısından.Ama diğer arkadaşlarında yorumunu almak isterim.Birde birşey sorucam biz senelerdir yurtdısından çinden vs mal getiren bir şirketiz. (Ailemin şirketi yani) Bağlantılarımız sağlam.. .Ama işimiz elektronik değil inşaat genelde... Aklıma geldi bu ürünleri toplu getirsem satabilirmiyim türkiyede ? Sence satılırmı yani alıcısı olurmu ?

hocam önemli değil bu ürünler yavaş yavaş türkiyede yaygınlaşıyor aslında fena fikir değil ama üstüne fazla kar koyarsan satamazsın gibi ama deneme amaçlı bir kaç çeşit getirirsen olabilir bakarsın piyasa iyiye gidiyor duruma göre getirirsin veya sipariş üzerinede getirebilirsin eğer muse s7 ve smsl usb dac getirirsen ilk müşterin ben olurum :) ticaret risktir ya batarsın ya çıkarsın :)
  • quote:

hocam önemli değil bu ürünler yavaş yavaş türkiyede yaygınlaşıyor aslında fena fikir değil ama üstüne fazla kar koyarsan satamazsın gibi ama deneme amaçlı bir kaç çeşit getirirsen olabilir bakarsın piyasa iyiye gidiyor duruma göre getirirsin veya sipariş üzerinede getirebilirsin eğer muse s7 ve smsl usb dac getirirsen ilk müşterin ben olurum :) ticaret risktir ya batarsın ya çıkarsın :)

Yok çok kar koymayı dusunmuyorum.Şöyle bir baktım mesela forumda arkadaş smsl anfiyi 40 dolarlık olanı 2. el 250 tl ye satıyor... Ben sıfırını ondan çok daha ucuza satabilirim.Hatta toplu olarak getiebilecegim için bana 40 dolardan da ucuza gelecektir.100-150 tl arası satsam peynir ekmek gibi satar gibime geliyor... Keza DAC larda öyle... Ama işte satmassa elimde kalırsa bidaha bizimkilere şunu getirelim satalım diyemem İtibarım için kötü olur onu düşündüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 9 Haziran 2014; 15:53:43 >

hocam çok kar koymayacaksan satabilirsin gibime geliyor :) smsl ilanını bende gördüm 250 hayatta etmez :) senin durumun farklı olacak tabi :) bence en güvenlisi şipariş üzerine getirmek gibi geliyor bana :) birde sen kendine getir önce :) sonra ticaret yaparsın :) dediğim gibi ilk müşterin benim :) 100-150 arası fiyatlar bana uygun olur gibi geldi tabi dediğim gibi riskte var sonra aileye anlamazsın derdini
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.