Şimdi Ara

Müzik için kulaklık tavsiyesi lütfen [IPHONE 8 PLUS ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
6.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İPhone 8 plus kullanıcısıyım ve müzik dinlemeyi çok seviyorum ancak iPhone kutu içinden çıkan kulaklık ile keyifli müzik dinlerken keyif alamıyorum

Genelde

Bass lı müzikler değilde

Yüzyüze iken konuşuruz
    Deniz tekin
    No. 1
    Türkü falan dinliyorum
    Yabancı müzik ile aram yok Eminem hariç

Kulaklıkta aradığım özellikler
    Kablolu olursa sevinirim illa kablosuz olacak diye takıntım yok

Mikrofon olmasa da olur

Müziği dinlerken en çok dikkat ettiğim nokta, konser deymiş gibi her enstrüman ve ses kaliteli bir şekilde birbirinden bağımsız gelsin istiyorum

Maksimum bütçe 200 TL

Bu konuda tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olup tavsiyede bulunur ise çok sevinirim

Şimdiden teşekkür ederim
    Saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok mu yardım edecek kimseler
  • Merhabalar, ben uzun zamandır Sennheiser CX 200 kullanıyorum. Tüm enstrüman seslerini alabilirsiniz. Zaten Sennheiser Ses konusunda kendini ispatlamış bir markadır. Tabi bütçemize göre bu markanın değişik modellerini de seçebilirsiniz. Ben kulak içi olmasını tercih ediyorum. 3 boy kulak tapası bulunuyor.

• En uygun fiyatlı ve kaliteli ses için Beats EP modelini öneririm. Oradaki rakamları bilmiyorum, araştırın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerbagc

Merhabalar, ben uzun zamandır Sennheiser CX 200 kullanıyorum. Tüm enstrüman seslerini alabilirsiniz. Zaten Sennheiser Ses konusunda kendini ispatlamış bir markadır. Tabi bütçemize göre bu markanın değişik modellerini de seçebilirsiniz. Ben kulak içi olmasını tercih ediyorum. 3 boy kulak tapası bulunuyor.

Dostum kullandığınız kulaklığı araştırdım ama piyasada yok sanırım bir üst modeli nedir acaba bunun ona bakayım

@TR_001

Hocam sizin de dediğiniz kulaklık modeline baktım oda kulak üstü seyahat sırasında falan baya dikkat çekici olur o yüzden kulak için tavsiye eder iseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 4 Mart 2018; 18:21:29 >
  • www.hepsiburada.com
    Kulak İçi Kulaklık Fiyatları ve Modelleri - Hepsiburada.com
    https://www.hepsiburada.com/marshall-mode-ie-kulakici-kulaklik-pm-HB000004P3KU

• drkengin kullanıcısına yanıt
    Hocam ne zamandır ben de bu kulaklığı araştırıyorum ama detaylı bir inceleme ya da kullanıcı yorumu göremedim acaba nasıldır kullanan var mı acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schi20phrene

Hocam ne zamandır ben de bu kulaklığı araştırıyorum ama detaylı bir inceleme ya da kullanıcı yorumu göremedim acaba nasıldır kullanan var mı acaba

Hepsiburadada Rock metal müzikleri için süper yazmışlar hocam markada iyi pişman olmazsın bence

• drkengin kullanıcısına yanıt
    Hocam orada da sadece bir yorum yazıyor

Ürün ile ilgili detaylı bir şey bulamadım

Siz bu üründen kullandınız mı

• quote:

Hocam orada da sadece bir yorum yazıyor

Ürün ile ilgili detaylı bir şey bulamadım

Siz bu üründen kullandınız mı

aynn yok kullanmadım hocam
  • BlitzWolf® BW-ES2 bu kulaklığı 1 ay önce aldım ve fazlasıyla memnunum kaliteli ve temiz ses veriyor. Dış sesleri de yeterli bir şekilde engelliyor. İki kulaklığı taktığınızda belli ses seviyesi dışındaki sesleri duymuyorsunuz. Bass sesleri temiz ve net. Ürün yaklaşık 20 gün içerisinde elime ulaştı.
    www.banggood.com
    [Dual Dynamic Driver] BlitzWolf® BW-ES2 Wired Control In-ear Earphone Headphone With Mic Audio & Video Devices from Consumer Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/Dual-Dynamic-Driver-BlitzWolf-BW-ES2-In-ear-Earphone-Headphone-With-Mic-p-1173743.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draje_ -- 5 Mart 2018; 8:53:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Draje_

BlitzWolf® BW-ES2 bu kulaklığı 1 ay önce aldım ve fazlasıyla memnunum kaliteli ve temiz ses veriyor. Dış sesleri de yeterli bir şekilde engelliyor. İki kulaklığı taktığınızda belli ses seviyesi dışındaki sesleri duymuyorsunuz. Bass sesleri temiz ve net. Ürün yaklaşık 20 gün içerisinde elime ulaştı.
    www.banggood.com
    [Dual Dynamic Driver] BlitzWolf® BW-ES2 Wired Control In-ear Earphone Headphone With Mic Audio & Video Devices from Consumer Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/Dual-Dynamic-Driver-BlitzWolf-BW-ES2-In-ear-Earphone-Headphone-With-Mic-p-1173743.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

Hocam çok teşekkür ederim benim de bayağı hoşuma gitti

Paramızın yanması ya da ürünün gelmeme gibi bir durumun var mı acaba

• quote:

BlitzWolf® BW-ES2 bu kulaklığı 1 ay önce aldım ve fazlasıyla memnunum kaliteli ve temiz ses veriyor. Dış sesleri de yeterli bir şekilde engelliyor. İki kulaklığı taktığınızda belli ses seviyesi dışındaki sesleri duymuyorsunuz. Bass sesleri temiz ve net. Ürün yaklaşık 20 gün içerisinde elime ulaştı.
    www.banggood.com

Hocam bir de adres formatı doğru değil hatası veriyor

• Draje_ kullanıcısına yanıt
    hocam earpods ile ses seviyesini kıyaslayabilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar defalarca kez alışveriş yaptım ve hiç birinde gelmeme problemi yada her hangi bir aksaklık yaşamadım.

• şöyle söyleyim, orjinal kulaklık ile ses güzel geliyor kötü değil, ancak dışarıdan da çok ses aldığı için netlik ve temiz ses konusunda eksi yönleri var. Teknik olarak size bir kıyaslama yapamayabilirim ama kulaklığın kalitesi olsun, kullanıldığı zaman sesler, basslar ve dış ses yalıtımından gayet memnunum. Özellikle bas konusunda tatmin ediyor diyebilirim. Ürün kapalı ve çok şık bir kutuda geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draje_ -- 6 Mart 2018; 13:54:8 >
  • quote:

Şu ana kadar defalarca kez alışveriş yaptım ve hiç birinde gelmeme problemi yada her hangi bir aksaklık yaşamadım.

Hocam dün gece itibariyle sipariş verdim bugün de kargoya verilmiş memnun kalırım değil mi hocam

• quote:

quote:

Hocam dün gece itibariyle sipariş verdim bugün de kargoya verilmiş memnun kalırım değil mi hocam

Yeterli bir kulaklık diyebilirim. Sıkıntı yaşayacağınızı zannetmem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.