Şimdi Ara

müzik dinlemek için cep telefonu mu yoksa mp3 çalar mı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung wave telefonumla cx 500 kulaklıkları kullanıyordum.a ancak maddi sıkıntıdan dolayı telefonu sattım.

tekra işe gidiş gelişte müzik dinlemek istiyorum. bunun için sizce cep telefonumu yoksa mp3 çalar mı tavsiye edersiniz. wave ile dinlediğim müzik pek beni tatminetmiyordu açıkcası. telefonla için bütecem 500-1000 tl arsı. ancak sadece mp3 çalar olursa eski telefonumla devam edeceğim ve 400 tl ye kadar mp3 çalara bütce ayıra bilirim.

• Müzik dinlemeyi kafaya taktıysan kesinlikle telefon alma.
    500TL-1000TL arası demişsin.
    Ben ordan 750Lirayı aldım.

300-400TL'ye düzgün apple mp3 / mp4 player alabilirsin. DOğru düzgün bir şey alki yıllarca kullanabilesin.
    Kalan 300-400 liraya ise istersen yeni telefon alırsın ( eskisi bozulduysa kullanılmayacak halde ise vb. ) istersen cepte durur biraz daha biriktirir adam akıllı bir şey alırsın
  • aple da radyo olmadığı için tercih etömiyorum.
  • ipod touch 4 seni her türlü mutlu eder gibi, ekstraları da cabası. Radyo olayını da sadece wifi ile aşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 5 Şubat 2011; 16:49:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevresahibi

aple da radyo olmadığı için tercih etömiyorum.

yanlış tercih..
  • sabahlareı işe gitmek için 2 saatimi yollarda geçiriyorum. radyoda haberleri dinlemek hoşuma gidiyor. zaten bi tek o saatte dinleuye biliyorum. apple ile yollda radyo dinleyebilirmiyim.
  • ipod nano'larda radyo özelliği mevcuttur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• w995 hepsine yeter

müzik(clear bass)+kamera+wifi+3G + buram buram kalite kokusu
  • Ben cepten dinlemenin yeterli olacağı kanaatinde olanlardanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

w995 hepsine yeter

müzik(clear bass)+kamera+wifi+3G + buram buram kalite kokusu

+1
  • sonyericsson telefonlarda müzik keyfi gayet iyi fakat bence güzel bi mp3 çalar en iyisi. nası nası kulaklık taşıyacaksın yanında birde ucundaki mp3 seni rahatsız etmez. telefondan ayrı olmasının şöyle avantajlarıda var pil bitti yetmedi gibi sıkıntı olmaz. evet sonyericssonda kamera ve mp3 olayı telefonda çözümlenebiliyor fakat ne olursa olsun canon ixus 130 um ve creativimin yerini tek telefon alamaz
  • yanında çanta taşımıyorsan, otobüste, yolda vs. dinliyorsan w995 alman daha mantıklı

fakat yanında mp3 çaları koyabileceğin bir çanta varsa yani taşıması senin için bir sorun teşkil etmiyorsa, üst düzey müzik zevki istiyorsan veya ev gibi ortamlarda dinliyorsan mp3 çalar almalısın...
  • ikinci el az bir cowon j3 aldım. yanımda çanta taşımayı seiyorum. güneş gözlüğü telefon vesaire hepsini içine dolduruyorum.
  • hayirli olsun
  • teşekkürler.
  • w715-w995-5620 monte...

2 cihaz taşımak bana göre değil mesela...
    hayırlı olsun tercihin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 8 Şubat 2011; 15:50:34 >
  • Hayırlı olsun. Bende de cowon d2 var. Hala üzerinde jelatini bile duruyor. Çok fazla kullanmıyorum. 5800 bana yetiyor. Her zaman yanımda ne de olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Hayırlı olsun. Bende de cowon d2 var. Hala üzerinde jelatini bile duruyor. Çok fazla kullanmıyorum. 5800 bana yetiyor. Her zaman yanımda ne de olsa.

w715-w995-5620 monte...

2 cihaz taşımak bana göre değil mesela...
    hayırlı olsun tercihin

teşekürler. aslında ikinci el almamın sebeblerinden biride bu. eğer çok zorlanırsam satarım. elektronik aletleri temiz kullanan biriyim.

çok da zarar etmem.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.