k750i ( 2.el de 420-450 ytl - full satılanlar var)
yada sx1 - n gace - 6230i
Dostum şimdi denemek için arkadaşın w800i yi aldım ama hoşuma gitmedi. Sıktı beni. Daha önce sx1 kullanmıştım baya memnundum. O yüzden sgx 75 i merak ediyorummm....
w800i yakın zamanda 1. ve k750i 2. seçildi. ben parasal açıdan ve içeriği ile de iyi bir tlf. olarak görmekteyim,
w810i ye bak
Arkadaşım madem amacın sırf müzik dinlemek git 3250 al.Kullananlar bu telefonun SE lerden daha başarılı olduğunu söylüyorlar.
bence mtr rokr e1 fiyatda çok iyi hemde 4 tane hoparlör war
Sxg75 al ama biraz bekle yeni yazılım çıksın içindeki hatalar düzeltilsin ses kalitesi sony ler kadar iyi radyosu da süper çekio ama yazılımda bir kaç hata var onlar düzeltilsin ondan sonra al tel i eminim seni fazlasıyla tatmin edecek
müzik telefonu istiyorsan şu an için kesinlikle n91 fiyat biraz uygun olsun dersen k750i.
Arkadaşlar SGX 75 ile Nokia 3250 arasında kaldım. Acaba hangisi dışa daha ii ses veriyo? Baslar tizler nasıl?
quote:
Orjinalden alıntı: megaturk
Arkadaşlar SGX 75 ile Nokia 3250 arasında kaldım. Acaba hangisi dışa daha ii ses veriyo? Baslar tizler nasıl?
Sgx75 için arkadaş yukarıda sont ler kadar iyi diyor, 3250 de sony den daha iyi ses veriyor.Bu durumda 3250.
sözkonusu şey müzikse siemens al derim.nokia yeni yeni müzikte kaliteyi yakalamaya başladı.siemenste bu bir gelenek
bence sx1 al iyi
quote:
Arkadaşlar durum bu. Lütfen post için gereksiz mesaj yazmayınnn. Bu iki telefonu yada herhangi birini kullanan yorum yazsın...
walkman serisi işini görür arkdasım yada nokia nın yeni çıkacak olan modelleri..
W800 hoşuna gitmedi ha
arkadaşım piyasada kulaklıkta en iyi müziği N91 çalıyo, sonra da W800.Nasıl beğenmezsin?????????
O zaman sana SE W550 önerim, hoperlörde en iyi Kulaklıkta N91'den sonra ikinci
quote:
Orjinalden alıntı: bomber
W800 hoşuna gitmedi ha
arkadaşım piyasada kulaklıkta en iyi müziği N91 çalıyo, sonra da W800.Nasıl beğenmezsin?????????
kardeş w800 ün kendisi hoşuma gitmesi sesi için bişi demedim...
N91 beni aşar. Ben hala 3250 ve SGX 75 arasındayım. Bir kez daha yazıyorum lütfen bu 2 telden her hangi birini kullananlar yoruım yazsın...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: bomber
W800 hoşuna gitmedi ha
kardeş w800 ün kendisi hoşuma gitmesi sesi için bişi demedim...
N91 beni aşar. Ben hala 3250 ve SGX 75 arasındayım. Bir kez daha yazıyorum lütfen bu 2 telden her hangi birini kullananlar yoruım yazsın...
W550 ikisinden de iyi, onu da beğenmedin
Ama illa ikisinden biri diyosan sana şunu söyliyim ve de her topice de yazıyorum neredeyse:
Eğer bir telefonun üstünde siemens yazıyorsa bu "bu telefon bozuktur" anlamına gelir
yani bence siemensten olabildiğince uzak dur, ikisinden 3250 ama hepsinden W550