Şimdi Ara

müzik arşivi yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
5.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • müzik arşivi yapmak için neler yapılmalıdır nelere dikkat edilmelidir yapan arkadaşlar varsa her türlü fikire açığım

• kasayı yan yatırman lazım öncelikle
  • ben istediğim tüm şarkı gruplarını belirledim albümleri indirmeye başlamak kaldı geriye ama solistlerle 1 gece niye yatmam lazım ki bana adamın kendi lazım deil ki şarkıları lazım
  • yazdıklarımı dikkatlice okumalısın.

1- müzikleri indireceğin siteyi iyi seçmelisin
    2- müzik indireceğin hostu iyi seçmelisin(rs,hf gibi)
    3- müzik indirirken kullanacağın download manager seçimide önemli.
    4- kullandığın tarayıcı firefox olmalı kesinlikle

ayrıca dikkat etmen gereken hususlar. indireceğin linkleri kesinlikle kontrol etmen gerekir silinmiş mi silinmemiş mi diye.

dosyaları şu şekilde indirmelisin:
    diyelim gülben ergen indiriyorsun müziklerin içine gülben ergen diye bir klasör açıp bütün albümlerini o klasör içine indiriyorsun. download yöneticisinden mutlaka kaydedeceği dizini o şekilde ayarlıyorsun. karışık karışık tek bir dosya içine indirirsen samanlıkta iğne aramaya döner bir süre sonra. gülben ergen indikten sonra hemen rardan çıkarıp gerekli düzenlemeleri yapıyorsun. (klasör ismi gibi genelde reklam olur.) örneğin: Gülben Ergen - Yalnızlık(by_asi) :D

• Bana pm den müzik konusunda yardımcı olabilecek varmı müziksizim.
  • beyler siz nereden müzik indiriyorsunuz?

zaman geçtikçe limewi.. hakkında yasal dışı haberler çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MK* -- 20 Ağustos 2010; 16:45:11 >
  • şu anda bile arşiv yapmanın gereksizliğini anlayamamış insanlar var. last.fm spotify iTunes gibi daha bir sürü yazılım istasyon falan dururken arşiv yapmak neyinize? iPod touchlarda spotify da mobbler da çalışıyor. aylık belli bir ücret ödeyerek ordan burdan istediğiniz istemediğiniz müziklere ulaşmanız mümkün ama pardon bizim milletimiz yasal olan hiçbirşeyi kullanmazdı. 27 küsür gb arşivi olan arkadaş, o şarkıların fimlerin her neyse hepsi orijinal mi? olmadığı biraz açık gibi ne dersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpressYourself

şu anda bile arşiv yapmanın gereksizliğini anlayamamış insanlar var. last.fm spotify iTunes gibi daha bir sürü yazılım istasyon falan dururken arşiv yapmak neyinize? iPod touchlarda spotify da mobbler da çalışıyor. aylık belli bir ücret ödeyerek ordan burdan istediğiniz istemediğiniz müziklere ulaşmanız mümkün ama pardon bizim milletimiz yasal olan hiçbirşeyi kullanmazdı. 27 küsür gb arşivi olan arkadaş, o şarkıların fimlerin her neyse hepsi orijinal mi? olmadığı biraz açık gibi ne dersin?

Doğru diyorsunda bizim neyimiz orjinal?
  • boru degil arşiv

müzik arşivi yapmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 31jubler69

boru degil arşiv

müzik arşivi yapmak

şayet bu arşivse ..
  • quote:

boru degil arşiv

müzik arşivi yapmak

Çok fena ibret aldım.
  • quote:

boru degil arşiv

müzik arşivi yapmak

bir dakika ya ben yerlerdeyim klavyeye zor yetişiyorum 'Steve Jobs - Aç Kal Budala Kal' nedir? apple mühendisi türkçe şarkı mı yapmış tipi de tutuyo ne dersiniz?
  • Yüksek kalitede arşiv yapabilirsin (en az 320 kbps veya daha yüksek olan .flac , .wav veya 5.1 sistemin varsa dts) birde albümlere resim koyabilirsin şarkıların ismine her sanatçıya ayrı (discography) isim koyabilirsin ( mesala Iron Maiden Discography gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

Yüksek kalitede arşiv yapabilirsin (en az 320 kbps veya daha yüksek olan .flac , .wav veya 5.1 sistemin varsa dts) birde albümlere resim koyabilirsin şarkıların ismine her sanatçıya ayrı (discography) isim koyabilirsin ( mesala Iron Maiden Discography gibi)

hehe cdnin kartonetleri ya da vinylleri kastetmişsin. iTunes LP diye birşey var albümü satın aldığın zaman şarkı sözleri, resimler, albüm kapağı, videolar ve sanatçının diskografisi geliyor. herşey çok değişti gelişti falan
  • system07 kullanıcısına yanıt
    istersen 600 gb müzik arşivi var elimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: efkan_89

ben isterim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

pm
  • quote:

PM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

pm pls
  • quote:

cmfmfmfkd
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.