Şimdi Ara

Müziğimi tanıtmak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu forumda bulunma sebebim tamamen müziğim hakkında geri dönüş almak. 13 yaşındayım ve elimden geldiğince oldschool rap yapmaya çalışıyorum. FL Studio'ya yaklaşık bir yıl önce başladım, ancak hâlâ yeterli bilgiye sahip değilim. Çoğunlukla enstrümantal parçalar üretiyorum çünkü sesimi beğenmiyorum ve mix & mastering konusunda da pek bir bilgim yok.

Sanatçı adım Swayer Talha. İnsanların müziğim hakkındaki düşüncelerini öğrenmek istiyorum çünkü şu ana kadar kimse beni dinlemiyor. Her türlü eleştiriye açığım, görüşlerinizi benimle paylaşabilirsiniz.

Not: Beat'lerimde Farazi, sözlerimde Kayra, sesimde ise Tarkan kalitesi beklemeyin.

• Beat üretiyorsan Mixing ve Mastering olaylarına önem vermeni öneririm. İleri düzeyden bahsetmiyorum temel bir mixing ve mastering kaliteni çok üst düzeylere taşır. Bunun için Youtube'da onlarca eğitim var. Bu işe gönül verdiysen ufaktan başla bence.

• Tek önerim asla pes etme. Bu yolda çok şeyle karşılaşacaksın çünkü. Moralini bozmaya çalışanlar olacak. Aldırış etme. Her daim ileri bak yeni şeyler üretmeye odaklan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bağlama öğrenmek istiyorum
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.