Şimdi Ara

Muz Tipi Silecekler İçin Sıcak Fırsatlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
11
Favori
14.183
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sayfam

astra j için hangisi uygun acaba?

Arkadaşlar aracınıza uygun silecek ölçülerini buradan bakabilirsiniz.

http://www.wiperblades.co.uk/
  • Bildiğim iyi silecek markaları:
    RBW
    Valeo
    (ve başka marka adı altında satılıp Valeo tarafından imal edilmiş diğer markalar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: poet3333

quote:

Orijinalden alıntı: brava 34

İstanbul anadolu yaksında çözümü var, 2-3 ay önce 60tl ye yapıyorlardı.
    Ölçüleri Focus'cular yazarlar sanırım.

çok teşekkürler hocam ama şaşırdım pasta gibi birşey denemişlerdi bulunduğum yerde ama çözüm olmamıştı acaba diğer illerde de bu konuda destek veren yerler varmı ki?

Oto camcılar kıvırıyor, tamir yerine cam değiştirmek işlerine geliyor her zaman. Camda çizik giderici ürün piyasada yok denecek kadar, bir iki firma getiriyor ve uygulama ağı çk zayıf, büyük şehirlerde uygulamayı yapan yerler bununabilir. Silecek lastiğini değiştirmeyin kesinlikle, komple sileceği değiştirmek mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

quote:

İlginçtir, markalar içinde Opel yok..
  • quote:

quote:

quote:

Aynen yokmuş.. O zaman google'da arayarak ya da kendi aracınızın sileceğini metre ile ölçerek bakabilirsiniz.

• Hızlıal'dan 1 çift muz tipi ve bir çift yedek silecek lastiği siparişi verdim ama 3 Ekimden bu yana hala tedarik sürecinde. Hızlıal bir türlü adına yakışan performans gösteremiyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen yokmuş.. O zaman google'da arayarak ya da kendi aracınızın sileceğini metre ile ölçerek bakabilirsiniz.

ingiltere'de opel diye değil Vauxhall adıyla satılır. amblemi de farklıdır. astra j mk6, asrtra h mk5, astra g mk4 diye geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametin -- 6 Ekim 2013; 17:49:30 >

• Arkadaşlar Boch vs diye boşuna 50-60 Tl vermeyin, sıcak bölgelerde iseniz en fazla 1 sene gidiyor silgeç. Silgeçler kışın kullanmaktan değil yazın sıcaktan bozuluyor. Ucuz alıp takın seneye kış girişinde yine değiştirin
  • Valeo ve alt markalarından şaşmayın bosch bile iyice bozdu.Geçen hafta valeo eski tip sileceğin çiftini 40 tl ye aldım 2 sene kafam rahat :)
  • Bildiren arkadaşa teşekkürler.kliksa dan verdim sipariş.
  • araç ölçülerim 48 cm / 53 cm. aparatları olacakmı kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakkin

araç ölçülerim 48 cm / 53 cm. aparatları olacakmı kararsız kaldım.

Olmaz
    Benim sol silecek 35 cm idi
    Yarısışurada sitesinden almıştım
    38 cm gönderdiler
    kesinlikle olmadı uzun geldi diğer sileceğe çarptı
    4 tl idi geri yollamaya üşendim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o linktekini gördüm de symbol yok orda dediğiniz gibi en iyisi ölçmek.Teşekkürler.
  • Bende kargo çıkıyor kampanya mı bitti acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

arkadaşlar silecek almaktansa sadece lastiğini de alabilirsiniz. 50 kr. 58 kr. gibi fiyatları var.

http://www.hizlial.com/tiger-51-cm-silecek-lastigi/31.902.0001.0895#

bkm express ile kargo bedava

Muz tipi sileceklerin lastiği değişiyor mu? Değişiyorsa en uzun lastikten 10 tane alıp bozulunca değiştirmek daha mantıklı. Ben değişebileceğini bilmiyordum. Bir dahakine öyle yaparız o zaman

mesajınıza şimdi cevap veriyorum çünkü işlemi az önce denedim evet silecek lastiği değişiyor. benim bir tanesinin ebatı 55cm. arkadaş focus'u için 65cm. almıştı ama aracına olmayınca bana verdi. az önce benim eski sileceği çıkarıp , 65 cm.lik sileceğin lastiğini benim sileceğe taktım, fazlalık kısmını da kestim. zaten adamlar sileceğin lastiği sonradan değiştirilebilir şekilde yapmışlar. sileceğin bir tarafındaki başlığı çıkartınca lastiği içinden çıkartıp yenisini takabiliyorsun. başlığı çıkartırken tırnakları var 2 adet, kırılmaması için dikkatli olmak lazım. yalnız sileceğiniz eskiyse ve kırılma eğilimindeyse hiç uğraşmaya gerek yok. hızlıal'daki 51cm. ve 45cm. lastiklerden aldım 1 adet. 96 kr. tuttu :) 55cm.lik lastikte vardı ama o bitmiş sanırım.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar silecek almaktansa sadece lastiğini de alabilirsiniz. 50 kr. 58 kr. gibi fiyatları var.

http://www.hizlial.com/tiger-51-cm-silecek-lastigi/31.902.0001.0895#

bkm express ile kargo bedava

Muz tipi sileceklerin lastiği değişiyor mu? Değişiyorsa en uzun lastikten 10 tane alıp bozulunca değiştirmek daha mantıklı. Ben değişebileceğini bilmiyordum. Bir dahakine öyle yaparız o zaman

mesajınıza şimdi cevap veriyorum çünkü işlemi az önce denedim evet silecek lastiği değişiyor. benim bir tanesinin ebatı 55cm. arkadaş focus'u için 65cm. almıştı ama aracına olmayınca bana verdi. az önce benim eski sileceği çıkarıp , 65 cm.lik sileceğin lastiğini benim sileceğe taktım, fazlalık kısmını da kestim. zaten adamlar sileceğin lastiği sonradan değiştirilebilir şekilde yapmışlar. sileceğin bir tarafındaki başlığı çıkartınca lastiği içinden çıkartıp yenisini takabiliyorsun. başlığı çıkartırken tırnakları var 2 adet, kırılmaması için dikkatli olmak lazım. yalnız sileceğiniz eskiyse ve kırılma eğilimindeyse hiç uğraşmaya gerek yok. hızlıal'daki 51cm. ve 45cm. lastiklerden aldım 1 adet. 96 kr. tuttu :) 55cm.lik lastikte vardı ama o bitmiş sanırım.

Evet hocam bende dün silecek gelince lastiğin değişebileceğini anladım. Yeni gelen sileceğin uç tarafları tam basmıyor. Komple sileceği değiştirdim ancak uçları tam basmayınca sadece lastiği değiştirsem daha iyi olacağını anladım. Dediğiniz gibi silecek mekanizması vs bozulmadıktan sonra sadece lastiği değiştirmek daha mantıklı ve ucuz.

• Hyundai getz için ölçüleri bilen varmı arkadaşlar.
  • Aldım bir çift. haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Üç dört gündür hâlâ tedarik edilecek...Silecek mi,yoksa bulunmaz hint kumaşı mı sipariş ettim anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Üç dört gündür hâlâ tedarik edilecek...Silecek mi,yoksa bulunmaz hint kumaşı mı sipariş ettim anlamadım...

acelesi varsa sanayiden alsaydınız
    markasız olanlarda aşırı bir fiyat farkı yok
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.