Şimdi Ara

Müttefik Online || DH Progressivé (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
6.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarknessAngel

Beni alırmısınız aranıza eski drow komutanıyımdır tabi 6-7 aydır oynamıyorum bu akşam tekrar üye olurum msn adresim elbryan@windowslive.com

Elbette.

@ToorJi; 10 dakikada 1 sefer geliyor.
  • Merhaba arkadaşlar ; forumda henüz yeniyim , bende oyuna başlamak istiyorum beni de kabul ederseniz tabi
  • Tabi ki kabul ederiz Kapımız herkese açıktır.
  • Tamam Onur ayrıntıları senden alırım ... Çok sağol :))
  • Önemli değil ne demek.
  • Bende başlamayı düşünüyorum. Bir arkadaş bana msnsini verebilir mi ? Oyuna öğretmek amaçlı PM'den. Mesela konuyu açan kişi.
  • Arkadaşlar şu an az kişi olduğumuzdan dolayı online olarak yardım konusunda biraz geride kalıyoruz. Çoğu kişinin müsait olabileceği öğle saatleri ve 20.00 ile 22.00 arasında ulaşmaya çalışırsanız daha verimli sonuçlar alabilirsiniz. Oyunun başlangıcında yapılacak çok şey yok. 15dakikanızı ayırarak oyuna başlıyorsunuz. Fakat bu 15dakika yani oyunun başlangıcı önemlidir. Bunun için size bir rehber vermek durumundayız. Rehberi grup msninden isteyebilirsiniz.(Oyun hakkında olan rehberden tamamen farklı bir rehber.). Geride kaldım diye de başlamamazlık etmeyin. Çünkü bu bizim için problem değil. Aradaki farkı rahatlıkla kapatabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 20 Aralık 2009; 20:46:47 >
  • Ayrı mesaj olarak belirtmek isterim. Başlayacakların dikkatine hepimiz goblin olarak başladık. Sebebi ise diğer ırklara nazaran daha güçlüdür. Bu yüzden goblin olarak başlamanızı tercih ederiz.
  • Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Group msn'i eklemeniz rica olunur.
  • Klanımız yakın zamanda resmiyetine kavuşacaktır
  • Klan açılmılştır arkadaşlar. Yarın diğer arkadaşlarda çıkışını yapınca klan toparlanacak.
  • Başlayacağım mesajım bulunsun gelince bakıcam
  • İlk çıkışlarımızı tamamladık. İkinci çıkışlarımıza başlamış durumdayız. Yeni katılacak arkadaşlar için yardımcı olacak arkadaşlar bulunmaktadır.
  • bugün 80 saldırı almışım arka arkaya. 60k dan 5k ya düşmüş toprağım. Girmeseymişim oyuna yıkacaklarmış resmen. Şimdi yükselişe geçtim gene biraz.
  • Bu oyunu açıldığı aydan 1 ay sonra oynamaya başladım. 4.5 sene oldu 2005 Temmuz'dan beri.
    Çok iyi oyuncuyumdur, herkes tanır..Yardımcı olmamı isterseniz yardım edebilirim..
    ` Bilge KağaN.. (#12489)
  • Tabi ki, deneyimci oyunculara ihtiyacımız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras el Gethi ~

Bu oyunu açıldığı aydan 1 ay sonra oynamaya başladım. 4.5 sene oldu 2005 Temmuz'dan beri.
    Çok iyi oyuncuyumdur, herkes tanır..Yardımcı olmamı isterseniz yardım edebilirim..
    ` Bilge KağaN.. (#12489)

Kağan sus senle bi çıkış yaptık bir sene önce ülkem çöktü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanatist

quote:

Bu oyunu açıldığı aydan 1 ay sonra oynamaya başladım. 4.5 sene oldu 2005 Temmuz'dan beri.
    ` Bilge KağaN.. (#12489)

Yok artık başlar başlamaz nasıl çöktün

• quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

quote:

Orijinalden alıntı: Sanatist

quote:

` Bilge KağaN.. (#12489)

Yok artık başlar başlamaz nasıl çöktün

Tee geçen sene

• Bende başlacağım ama sitesine girmiyor ben geliyorum diye mi yaptılar acaba hayırdır inş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.