Şimdi Ara

MUTSUZUM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar psikolojim bozuk mu bilmiyorum bu yaşa kadar hiç sevgilim olmadı yaş 16 tipim kötü mü bilmiyorum çoğu arkadaşımın sevgilisi felan var yani kız işlerine bulaşıyorlar ama benim hiç olmadı olmaz galiba kızlarla konuşmakta çekingenim . bi önceki konumda psikolojim bozuk olduğunu belirttim belki bu tetikliyor olabilir.internette veya başka yerde bir kızla erkek görsem çok mutsuz oluyorum benimde canım çekiyor.. ama bazende mutluyum .yazdıklarım karışık fakat neden mutsuz olduğumu tam olarak bilmiyorum fakat sevgilim olmadığından da veya biz kız arkadaşım olmadığından oluyor olabilir neyse yardım edecek bir allahın kulu var mı acaba ?? konuyu buraya açmak zorundayım admin çünkü konu dışı bölümüne açamıyorum .

• ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardım edecek kimse yok mu

• Arkadaslar bazen daraliyorum içimde bi sıkıntı oluyor bi yardım edin acaba yalnızım diye mi?

• hayatta herşey bu aradığın, mutsuzluğunu bağladığın nedenle ilişkili değil. hobi bul kendine. spor yap. arkadaş edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion0404019

hayatta herşey bu aradığın, mutsuzluğunu bağladığın nedenle ilişkili değil. hobi bul kendine. spor yap. arkadaş edin.

çok teşekkür ederim. arkadaşım var zaten.ama içimde bi his var bilmiyorum???
  • ergenlikten çık normla bu durumlar spor falan yap.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DEPRESYONDAYIM MUTLU DEĞİLİM
    9 yıl önce açıldı
    dertliyim kederliyim ssli
    geçen ay önce açıldı
    Antidepresan hayatımı mahvetti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bazen geçiyo ama çoğu zaman böyleyim son 2 haftadır böyle oldu böyle giderse ölmek istiyorum.

• Daha 16 yaşındasın senin problem olarak gördüğün şey aslında problem değil sen kendini bunun bi problem olduguna inandırdıgın için boğuluyorsun bunalıyorsun, ortada bir problem yok dediğim gibi sadece 16 yaşındasın emin ol karşına ilerde öyle biri çıkacak ki iyiki daha önce kimseyle vakit harcamamışım diyeceksin. Çekingenlik konusunda da rahat ol karşındaki de insan sende unutma o yüzden bunları kafaya takma sıkılma çekinme her zaman kendin ol eninde sonunda kendine göre seni çok seven seninde çok sevdiğin biriyle karşılaşacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: archerqueen

Daha 16 yaşındasın senin problem olarak gördüğün şey aslında problem değil sen kendini bunun bi problem olduguna inandırdıgın için boğuluyorsun bunalıyorsun, ortada bir problem yok dediğim gibi sadece 16 yaşındasın emin ol karşına ilerde öyle biri çıkacak ki iyiki daha önce kimseyle vakit harcamamışım diyeceksin. Çekingenlik konusunda da rahat ol karşındaki de insan sende unutma o yüzden bunları kafaya takma sıkılma çekinme her zaman kendin ol eninde sonunda kendine göre seni çok seven seninde çok sevdiğin biriyle karşılaşacaksın

Arkadaşım çok teşekkür ederim içimi rahatlattin ama böyle bi tuhafım canım bişi yapmak istemiyor.ama içimi rahatlattin yeniden teşekkür ederim

• Sen dünyanın sonunun gelmesindende korkuyordun bence psikologa gorun bi genel mutsuzlugun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

Sen dünyanın sonunun gelmesindende korkuyordun bence psikologa gorun bi genel mutsuzlugun için

Psikologa gozuktum ilaç verdi geçti fakat bu biraz ayrı bi mesele.

• Bu yaşlarda normaldir kendine iyi vakit gecirebilecegin arkadaşlar edin sosyalleş hayat çok guzel

• Bazen moralim düzeliyor fakat sonra yine bozuluyor. Mesaj için teşekkür ederim.

• Ne demek yararım olduysa ne mutlu bana

• quote:

Orijinalden alıntı: umut özer 34

Merhaba arkadaşlar psikolojim bozuk mu bilmiyorum bu yaşa kadar hiç sevgilim olmadı yaş 16 tipim kötü mü bilmiyorum çoğu arkadaşımın sevgilisi felan var yani kız işlerine bulaşıyorlar ama benim hiç olmadı olmaz galiba kızlarla konuşmakta çekingenim . bi önceki konumda psikolojim bozuk olduğunu belirttim belki bu tetikliyor olabilir.internette veya başka yerde bir kızla erkek görsem çok mutsuz oluyorum benimde canım çekiyor.. ama bazende mutluyum .yazdıklarım karışık fakat neden mutsuz olduğumu tam olarak bilmiyorum fakat sevgilim olmadığından da veya biz kız arkadaşım olmadığından oluyor olabilir neyse yardım edecek bir allahın kulu var mı acaba ?? konuyu buraya açmak zorundayım admin çünkü konu dışı bölümüne açamıyorum .

kafanı takma emin ol senin yapına göre bir kız çıkacak karşına el değmemiş.bendce 27 yaşındayım durumumuz aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: lactobacillus

quote:

Orijinalden alıntı: umut özer 34

Merhaba arkadaşlar psikolojim bozuk mu bilmiyorum bu yaşa kadar hiç sevgilim olmadı yaş 16 tipim kötü mü bilmiyorum çoğu arkadaşımın sevgilisi felan var yani kız işlerine bulaşıyorlar ama benim hiç olmadı olmaz galiba kızlarla konuşmakta çekingenim . bi önceki konumda psikolojim bozuk olduğunu belirttim belki bu tetikliyor olabilir.internette veya başka yerde bir kızla erkek görsem çok mutsuz oluyorum benimde canım çekiyor.. ama bazende mutluyum .yazdıklarım karışık fakat neden mutsuz olduğumu tam olarak bilmiyorum fakat sevgilim olmadığından da veya biz kız arkadaşım olmadığından oluyor olabilir neyse yardım edecek bir allahın kulu var mı acaba ?? konuyu buraya açmak zorundayım admin çünkü konu dışı bölümüne açamıyorum .

kafanı takma emin ol senin yapına göre bir kız çıkacak karşına el değmemiş.bendce 27 yaşındayım durumumuz aynı.

Çok teşekkür ederim. Arkadaşım moralim düzelmeye başlıyor.

• Sosyalleşme ye çalışıyorum ama sanki bi boşluk varmış gibi oluyor içimde

• Başka yardım edecek varmı ya ? Lütfen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.