Şimdi Ara

Mutluluk veren hayata bağlayan şarkılar .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
8.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Fish reklamında çalıyordu. Çok güzel bir şarkı. Dinledikçe mutlu oluyorum. Adı da yanlış hatırlamıyorsam: What a Wonderful World Over The Rainbow.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan* -- 12 Mart 2009; 20:21:33 >
  • nil'in o son cikan klibini izle
  • louis armstrong :what a wonderfull life

simon webbe : take me as i m

katie melua : just like heaven

hatta kafam şişti stres atayım şöle güzelce hem vücudumu hem ruhumu tazeliyim derseniz katie melua nın muhteşem sesinden bütün şarkılarını dinleyin
  • Barış Manço-Kol Düğmeleri
  • Anathema - Lost Control
    Anathema - One Last Goodbye
    Anathema - Anyone, Anywhere

• quote:

Orjinalden alıntı: Burhan*

Fish reklamında çalıyordu. Çok güzel bir şarkı. Dinledikçe mutlu oluyorum. Adı da yanlış hatırlamıyorsam: What a Wonderful World Over The Rainbow.

Orjinali Louis Armstrong - What a wonderful world. Fish reklamında, 50 ilk öpücükte ve daha çok filmde çalan ise Israel Kamakavivo'ole - Somewhere over the rainbow ;(Cover)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu şiir huzur veriyor...
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sana Dennis Brown : Revolution u I Roy-Sidewalk Killer ı onerırım tabı zevke baglı bısı reggae sevıomusun bılmıyorum , Celine Dion-My heart will go on bunu deneyebılırsın , yıne asla vazgecılmezlerımden Phill_Collins_-_Another_Day_In_Paradise bunu onerırım , daha eskılerden cogaltabılırım bu orneklerı ama benım tercıhım herzaman reggae oluyor.
  • Zülfü Livaneli - Ey Özgürlük
  • MGMT - Time to Pretend

sözleride çok güzel.
  • ajdar - çikita muz
  • swoh must go on
  • Ajdar -Çikita muz beni gerçekten mutlu ediyor ama bazılarını kızdırabiliyorda lakin
    Liptonun reklamındaki şarkı çok hoşuma gider bir gün güne böyle başlayabilirmiyim ki diye düşünürüm Herşey daha berrak hayatımda
    Müthiş bir tüm dünya bu güneşle
    farkettim ki herşey daha kolay
    bu güüün çokk çok güzel bir gün diye gider
  • Mutluluk veren derken , sakinleştirici , huzur verici mi yoksa coşturucu(enerjini yerine getirip kendini iyi hissetmeni sağlayan) mu ?
  • ilk aklıma gelenler:

tepedeki çimenlik (zuhal olcay yorumuyla)

yıldızlar-pinhani

kiss me-sixpence none the richer
  • Rammstein - Feuer Und Wasser
  • Trabzon KolBastı (Remix) içim kan ağlasada oynatıyo ş...siz Trabzonlu olmamama rağmen
  • Ankara oyun havaları.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.