Şimdi Ara

Bu şiir huzur veriyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk edebiyatında kendine özgü yeri olan ünlü şairlerden Necip Fazıl Kısakürek, edebiyatın şiir, tiyatro, roman gibi farklı alanlarında başarılı eserler vermiş bir isimdir. 

Bu şiir; bu zâtın hayatını ve rotasını değiştiren, hocası olan ve son asırda yetişen, zahir ve batın ilimlerinde kamil ve dört mezhebin fıkıh bilgilerinde mahir, büyük âlim ve ruh bilgilerinin mütehassısı büyük veli Seyyid Abdülhakim-i Arvasi Hazretlerine yazılmıştır.

Mis Sabunuyoutube
    Benim Efendim İlahisi * İlahi dinlerken vs. Allahü teâlânın ismini duyduğumuzda tazim ifadelerini en azından 1 defa [celle celalühü, sübhanallah, tebarekallah gibi] söylemek lazım. Aynı şekilde peygamber efendimizin aleyhisselâm ism-i şerifi geçtiği zaman da aynı şekilde en azından 1 defa salavat söylemelidir. Din büyüklerinin isimlerinin geçtiği yerlerde de "kuddise sirruh, rahimehullahü teâlâ" gibi saygı ifadelerinden birini söylemek lazım. [Reddül muhtar, S.ebediyye, d.islam]
    https://www.youtube.com/watch?v=vRa5l_gfLGg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 19 Nisan 2025; 19:33:28 >

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Şahsen taniyan birini taniyorum kendi cocuklarina ana avrat sovermis, herkese borcu varmis. Başka seyler de var da tam hatirlayamadigim icin yazmiyorum.
    Bana soyle demisti "sanatci olan Necip Fazil ve insan olan Necip Fazil birbirinden cok farklı kisiler"

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Boomer Shooter FPS öner WRATH gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Nisan 2025; 21:33:30 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Gel senle PUBG oynayalim

Sahi senin bu bahsettigin Arvasi ucabiliyor muymus bari?

Şahsen AREryilmaz nickname'li üyeyi yakından tanıyan bir arkadaşı tanıyorum; fitne fesatçıymış, toksik ve itici karakteriyle dikkat çekmeye çalışırmış. Gül gibi mis kokan bir yerde kendisinin varlığını, burunları kesif bir koku ile felç eden leş gibi kokusuyla hissetterirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 19 Nisan 2025; 21:49:30 >
    Hatta bak suna cok gulmustum
    Fethi Gemuhluoglu bir gun Necip Fazil'a "efendim siz Islam'i ihyaya degil kufru imhaya memursunuz" demis ahahahahah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu Necip Fazıl üzerinden, Kendilerine Osmanlı eliti şeklinde, kimlik yaratanlar var sanırım. Badem bıyıklı elitler diyebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Nisan 2025; 14:5:53 >

Ion Fury oynamaya başladım. Duke motoru kullanmışlar. Kadın Duke ile oynuyoruz. Duke kadar iyi olmasa da zevkli sayılır.

• Kıllı forum üyesine özel bir şiir sanmıştım değilmiş.

• Kıllı olmuyorlar, badem bıyıklı oluyorlar. Kıllı olanlar entelektüel değil.

Benim bilgisayarın CPU'su oyun oynarken 90 dereceye fırlıyor. Şimdiye kadar bunun farkında değildim, FPS görmek için program yükleyince fark ettim. CPU fanına baktım, dönüyor ve yerine iyi oturmuş. Termal macun mevzusu mu sence? Arctic MX-4 macunu satın almak istiyorum ama genelde çakma çıkıyor diyorlar. Vatan'dan Zalman ZM-STC8 satın alayım mı? Bu iki marka kalite açısından fazla fark yaratır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Nisan 2025; 14:41:57 >
    Işlemcinin ne üzerindeki fan ne? 90 oyle korkulacak bir sicaklik degil artik, P3 zamanından bu yana degişti o işler

Tarikat elitleri. Bunlar elit-i tarik ahdhshahha.

Şimdi ben sana ilahi bid'at diyecegim de bana benim nerem dogru ki diye cevap vereceksin o yuzden girmiyorum o konuya.

Bazı badem elitler, antikacıdan Osmanlı paşası resmi alıp duvara çiviliyorlarmış. Eve gelenlere de "Bu paşa, büyükbabamız, babamızın babasının babası," diyorlarmış. muhehehe.

5 senelik bilgisayar bu, i7 9700F standart soğutucu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Nisan 2025; 8:13:57 >
    Herrenkühler degil o, olmaz.

Stok Hırtkühler bu. Herrenkühler satın alayım o zaman. Ayrıca, bir CPU soğutucusu olsa, mesela fan yaprakları Hakenkreuz şeklinde olsa, bence daha etkili soğuturdu.

USTUN ALMAN BILGISAYARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.