Şimdi Ara

MUTLULUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaşımla filme gitmek istiyoruz. mutluluk filmini seyreden varmı tavsiye edermisinz.

Beşiktaş-B. Dortmund-A.Madrid
    Farzı mahal:qRueL
  • geçen cumartesi gittim...zülfü livaneli nin mutluluk isimli kitabından sinemaya uyarlanmış bi yapıt.ve hiçte fena bi film olmamış.özgü namal ın oyunculuğu süper.kimi zaman ağlatıyor kimi zaman kahkahayla güldürüyor.sıradşı değişik bi film.tavsiye ederim...

Orjinalden alıntı: sselamlar_

geçen cumartesi gittim...zülfü livaneli nin mutluluk isimli kitabından sinemaya uyarlanmış bi yapıt.ve hiçte fena bi film olmamış.özgü namal ın oyunculuğu süper.kimi zaman ağlatıyor kimi zaman kahkahayla güldürüyor.sıradşı değişik bi film.tavsiye ederim...

+1
    6 kez nba şampiyonluğu(chicago bulls), olimpiyat altın madalyası(2 kez), nba normal sezon mvp(1987-88, 1990-91, 1991-92, 1995-96, 1997-98), nba finalleri mvp(1990-91, 1991-92, 1992-93, 1995-96, 1996-97, 1997-98), nba yılın en iyi savunma oyuncusu(1987-88), nba yılın çaylağı ödülü(1984-85), nba all-star smaç şampiyonu(1987, 1988), 14 kere all-star, kariyer sayı ortalaması(normal sezonda 30.1, play-off'larda 33.4), 10 sezon nba'de sayı kralı olma, bir play-off maçında 63 sayı atma başarısı...
  • şimdi geldim filmden...izlemeyenlere tavsiye olunur
  • Ben de dün izledim. Beni gerçekten etkiledi film. Sıra dışı senaryosu ve muhteşem performanslarla vizyondaki son zamanların en iyi türk filmi diyebilirim. Film, özellikle müzikleri ve doğrudan duvar kağıdı olmaya aday kareleriyle tam bir bütünlük gösteriyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Töre'nin bu kadar güzel işlendiği bir film daha izlememiştim.

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.