Şimdi Ara

Enteresan konulu filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
7
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben film seçmeden önceki hep çok enteresan konulu filmler seçerim,klişelerde artık ne olacağı hep kendini belli ediyor..Aklıma gelenleri size önereceğim;eğer gerçekten size de klişelerden uzak gelen filmler varsa yazın herkes yararlansın Teşekkürler

İspanyol yapımı bir film,ilk başta olanları tam anlamıyor insan izlediçe oturuyor ve gerçekten ilgiçn bir konusu var.İzlenebilirliği bayağı yüksek

Aslında konusu falan çok sıradan gelebilir ama hiç öyle değil.Belki de sinema tarihinde tektir(en azından Hollywood'da) böyle bir film.Filmde yok denecek kadar az bir konuşma var,ki bunlar dialog değil monologlar ve tek oyuncunun olduğu bir film.
    Eğer birazda denizciliğe merak olan varsa kesinlikle izlemeli.Karakterin geçmişini,meseleğini,ne olduğunu hiçbir şeyini bilmiyoruz ve bu bizi sadece hayatta kalmaya itiyor,hatta adını bile bilmiyoruz...

All Is Lost'un toprak altında geçeni diyelim ama bunda bol bol dialog var.Ve yönetmen yemin etmiş olmalı ki 95 dakika yer altında,tabutun içinde geçti ve bu filmi enteresan ve ilgi çekici yapıyor.95 tek oyuncuyla toprağın altında ne yapılır demeyin.Yönetmen çok iyi işlemiş konuyu...

Dünyada ki en iyi 40 suikastçının ödül ve şan için birbiriyle ölüm turnuvasına girmesi.

adamın biri,4 sihirbazı biri bir araya toplayıp yeteneklerini soygunda kullanmalarını sağlıyor.Konusu oldukça ilginç.zevkli bir film

Denek olmak için 20 adam toplanıyor;yarısı gardiyan yarısı mahkum oluyor,insan psikolojisi testi için ama deney çığrından çıkıyor...

Bunu anlatmaktan çok izlemek gerek ama hiç sıkmıyor,hep insanın merak içinde bıraktırıyor.

Baştan sona asansörde geçen bir korku filmi.

Saw serisini seven bunu kesinlikle izlemeli.

Bu da okuyarak değil de izleyerek anlanılabilecek bir film

Bu da anlatılmaz izlenir...

Aklıma şimdilik gelenler bunlardı,sıralamanın hiçbir önemi yok.Sıradanlıktan uzaklaşmak isteyenler kesinlikle izlemeli bu filmleri

• emeğinize sağlık güzel paylaşım bir kaç tanesini listeme ekledim
    yukarıda teknede tabutta ve asansörde geçenlere ek olarak 127 saat filmide eklenbebilir kanyonda eli sıkışan bir adamın hikayesini anlatıyor belki izlemeyenler yada bu tarz filmlerden hoşlananlar vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

emeğinize sağlık güzel paylaşım bir kaç tanesini listeme ekledim
    yukarıda teknede tabutta ve asansörde geçenlere ek olarak 127 saat filmide eklenbebilir kanyonda eli sıkışan bir adamın hikayesini anlatıyor belki izlemeyenler yada bu tarz filmlerden hoşlananlar vardır

Rica ederim

127 Hours ile Life Of Pi'de ekleyecektim ama hem bayağı meşhurlar hemde çok survival film olmuştu

• hocam gone girl ve crow filmleri de sira dışıdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Death Note 1-2-3
  • quote:

Orijinalden alıntı: titanichay

hocam gone girl ve crow filmleri de sira dışıdır

Gone Girl'u gördüm IMDb puanınından dolayı izlemeyi düşünüyordum zaten ama Crow'u ilk kez duyuyorum,sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aldatma Konulu 21 Film Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaitan

Takip

Taken(takip diye çevirmişler de filmi ) filminden mi bahsediyorsunuz yoksa konuyu takip mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y12

Death Note 1-2-3

Asya animasyon dizisi çıkıyor o mu acaba?
  • Şu listeyi inceleyebilirsin..

http://onedio.com/haber/enteresan-451451

• quote:

Orijinalden alıntı: filmciadam

Şu listeyi inceleyebilirsin..

http://onedio.com/haber/enteresan-451451

Bayağı yararlı olur
  • güzel faydalı paylaşım
  • Konusu etkilemişti beni, sizede öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpoonieGee -- 7 Mart 2015; 1:26:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.