Sevgi,saygı,mutluluk bunlardan taviz vermezsen gerisi gelir,para her kapıyı açar ama mutluluk getirmez.Sabancı bile demiş o kadar param var ama oğlum keşke şu ürettiğim arabaları keşke kullansa demiş.Bak şimdi duygulandım yaaa.İşte böyle ben böyle anlattım.
küçük şeylerle mutlşu olmak filan hikaye paran yoksa mutlu olamazsın yani herşeyde maalesef önce para geliyor ve tabi sağlık sağlık+para dormul bu sağlık var para yok para var sağlık yok ikisi şart
Küçük şeyleri kafaya takmıyarak, azla yetinerek insan bence mutlu olamaz sadece fazla sıkıntı çekmezsin huzurlu olursun ama çok fazla mutlu olamazsın. Mutluluk her zaman bir eylem ile meydana gelir durup dururken mutlu olamaz bir insan. Bir işten sonra bir olaydan sonra eğer onun başarmışsa yada tatmin olmuşsa insan mutlu olur onun içinde ilk şart başarılı bir insan olmak. Başarı her zaman insanın kafasındaki bulanıklıkları yok eder insanın kendine olan güvenini arttırır. Kendiyle barışık insan ise nötr'dür. Ne mutlu ne mutsuzdur hayatta sıkıntı çekmediğini düşünerek mutlu olduğunu zanneder ama gerçek mutluluk bu değildir.... Benim için biraz böyle...
hayatın manasını kavrayamamış insan gerçek mutluluğu tadamaz
mutluluğun sırrı polyanacılık oynamakta
mika hakinen arkadasima katiliyorum ayni zamanda mutlulugu yakalayabilmenin birazda insanin hayata olaylara bakis acisinda yattigini savunuyorum. tesekkurler arkadaslar bilgi paylasimlariniz icin.
beyin ne kadar melatonin hormonu salgilarsa insan o kadar mutlu olur! mutlu olmak istiyorsan beynin deki hipofiz bezini uyararak melatonin salgilanmasina neden olman gerekir! buda gunumuz tibbinda beyne uyarici maddeler gonderilek yapilmaktadir ve bunlarda bagimlilik yapmaktadir! bir baska yolu hipofiz bezini elektrodlar ile uyarmaktir ve buda gunumuz tibbi icin imkansizdir!
mutlu olmak istiyorsan beynine melatonin salgilattir yani polianacilik oyna bir baska yorum yaparsam sabret ve sukret
quote:
Orijinalinden alıntı: poweruser0
küçük şeylere kafanı takmıcan elindekiyle yetinmeyi bilcen
ben büyük şeyleri değil ufak şeyleri takıyorum bu yüzden sürekli dertli biri gibi görünüyorum yaa
ama ufak şeylerle mutlu olurumm ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme