Şimdi Ara

Mutlu olmak için ne yapmalıyım(LÜTFEN GELİN)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim hayattan sıkılmaya başladım.Bana bi yol gösterin , hikayeyi anlatayım

Biz 2005 senesinde bu şehre taşındık . Kocaeliye taşındık daha önce İstanbulda oturuyorduk . Tüm sülalemiz , akrabalarımız felan orda . Yani kalabalık hareketli bi ortamımız vardı . Buraya taşınınca sanki köy gibi bi yer diye düşünüyorum . Hep kapalı bi yer . Ne bileyim donuk . Bi de yalnızız. Burada annemin fazla arkadaşı yok anca okuldan kardeşimin sınıfndan arkadaşları . Gün felan yapıyorlar öyle . Babamın çevresi çok çok geniş . Ama babam garip bi insan . Ben ondan çekiniyorum . Çok yakın olamıyorum yani konuşkan değilim yanında derdimi bile tam olarak söyleyemem . Aslında iyi birisidir çocuklarını yani bizi de çok sever.

Bu sene 11.sınıfa geçtim . Okulda arkadaşlarım çok . Sınıftan felan yakın arkadaşlarımız oldu . Ama bu sene bir konuda patlak verdim . Ben meslek lisesinde okuyorum . Atl bilgisayarlı çizim bölümündeyiz . Bu sene birkaç yeri yapamadım . Konuları pek anlayamadım . Yani yapıyorum da zor geliyor . Bu olaya çok üzülüyorum . Aileme bundan bahsettim . Sırf bundan böyle kötüyüm sanırım . Hatta foruma da bununla ilgili birkaç konu açmıştım . Ama beni tam olarak rahatlatabilen olmadı . Bu arada bir sorum olacak bilen varsa Ben bu bölüm dersinden bu sene kalırsam yani 1 olursa direk sınıfta mı kalacagım yoksa sorumluluga girebiliyor muyum ?

Sonra arkadaşlar konusunda pek çevrem yok . Belirli kişilerle görüşüyorum . Konuşkan biriyimdir aslında . Hatta yakın samimi oldugum kişiilerin arasında çok konusurum . Ama ailemin beni sessiz diye sıfatlandırması sanıırm benim özgüvenimi yitirmeme sebep oldu .

Bunun gibi şeyler var . Arkadaşlar paragraflara ayırdım . Her paragrafda ayrı soruna yer verdim . Siz de 1-2-3 şeklinde yardımcı olursanız çok iyi olur . Mutlu olmak istiyorum lütfen yardımcı olun

• para
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

para

Doğru söylüyosun . Bazen düşünüyorum . Param olsa hiç böyle saçma dertlerim olmaz diye .

Aklıma geldi anlatayım . 6.Sınıftan beri tanıdıgım şuan aynı okulda oldugum çocuk var. Zengin bunlar . Diyo ben bu sene kesin geçemem dersler çok zor , para verip geçicem diyor . Bu daha da moralimi bozuyor
  • 1- Her memur çocuğu bu illeti yasar. İstanbul'dan Kocaeli'ye geçmek kültür şoku yaratmış sende. En büyük kültür şokunu ben yasadım diye düşünüyorum bu hayatta. New York'tan Kilis'e geçmiştim.

2'yi atlıyorum.

3- Bazı aileler ne yazıkki öyle. Çocuk yapmayı biliyoruz eğitmeyi bilmiyoruz. Çocugunu kolundan tutup pazara limon sattırmaya götürmeyen baba işletmeci ruhunu öldürüyor çocuk hayatı boyunca risk almak istmiyor, aman göze batma aman dikkat çekme diyen baba çocuğunun yaratıcılığını engelliyor. Merak etme üniversiteye farklı bir ile gidersen bu durum düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

1- Her memur çocuğu bu illeti yasar. İstanbul'dan Kocaeli'ye geçmek kültür şoku yaratmış sende. En büyük kültür şokunu ben yasadım diye düşünüyorum bu hayatta. New York'tan Kilis'e geçmiştim.

2'yi atlıyorum.

3- Bazı aileler ne yazıkki öyle. Çocuk yapmayı biliyoruz eğitmeyi bilmiyoruz. Çocugunu kolundan tutup pazara limon sattırmaya götürmeyen baba işletmeci ruhunu öldürüyor çocuk hayatı boyunca risk almak istmiyor, aman göze batma aman dikkat çekme diyen baba çocuğunun yaratıcılığını engelliyor. Merak etme üniversiteye farklı bir ile gidersen bu durum düzelir.

Babam memur değil . Kendisi limanda çalışıyor . Zaten bu iş için geldik . Maddi durumumuz çok şükür kötü değil orta diye bi sınıf varsa odur .Sizinki daha fenaymış

Aslında üniversiteye başka bi şehre gitmek istemiyorum . Çünkü çogu anadolu şehri köy gibi. Öyle yerleri gördükçe daha çok depresyona giriyorum . Ben hareketli ışıl ışıl bi yer istiyorum

• Milyonlarca konu varken cozemiyo bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiXoN

Milyonlarca konu varken cozemiyo bile

anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

1- Her memur çocuğu bu illeti yasar. İstanbul'dan Kocaeli'ye geçmek kültür şoku yaratmış sende. En büyük kültür şokunu ben yasadım diye düşünüyorum bu hayatta. New York'tan Kilis'e geçmiştim.

2'yi atlıyorum.

Ben Istanbul kulturunden Adiyaman'a geçtim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde değilsindir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benim Adım Caner

Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde değilsindir umarım.

ben ordayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.