Bildirim
Mutlu olamıyorum diyenler içeri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yalannn
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağol kardeş artık çok mutluyum hemen gidip sosyalleşiyorum -
Pekala insan hayatta mutlu olabilir bunun anahtarı da paradır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hani karıydı -
para mutlu etmez bu dünyada mutluluk iman ile olur sonsuz saadet cennetdedir. -
onlar cennette mübarek -
Mutlu olamamanın bir diğer ve ileri evresi isyandır..Niye yaşıyorum, ne yapıyorum, neden bunları yapmak zorundayım şeklinde..Ben de arada bu ruh haline bürünürüm, bu videoyu izlemenizi öneririm..Mutlak ve hakiki olana vefa ile..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eüzerixinintegrali -- 3 Eylül 2016; 14:29:14 > -
Benim hayattan beklentim üçtür;
1. Başarı
2. Sevgi
3. Huzur
Bu 3'ü bana fazlasıyla yeter. Paranın kulu olacak adam da değilim, bu içinde bulunduğumuz sistemde bunu bizzat arzulayanlar, sistemin yalakası olanlar utansın. Bazen belirli kaynaklarım olduğunu söyleyebilirim ama hiçbirinin garantisi yok, bu yüzden bu son dediğim hayatım için temel geçerliliktedir; "Para benim hayatımın odak noktası olamaz, ancak kendi çapımdaki hedeflerime araç olabilir."
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X