Şimdi Ara

Mutlu olamıyorum diyenler içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu dünya saadet dünyası değil sınav dünyasıdır saadet yalnız cennetdedir hatta bu konuda şöyle 1 hikaye var padişah alime sormuş padişahım ama mutlu değilim demiş alimde bu dünya mutluluk dünyası değil demiş yani üzülmeyin

• Yalannn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağol kardeş artık çok mutluyum hemen gidip sosyalleşiyorum
  • Pekala insan hayatta mutlu olabilir bunun anahtarı da paradır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani karıydı
  • para mutlu etmez bu dünyada mutluluk iman ile olur sonsuz saadet cennetdedir.
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    onlar cennette mübarek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mutlu olamamanın bir diğer ve ileri evresi isyandır..Niye yaşıyorum, ne yapıyorum, neden bunları yapmak zorundayım şeklinde..Ben de arada bu ruh haline bürünürüm, bu videoyu izlemenizi öneririm..Mutlak ve hakiki olana vefa ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eüzerixinintegrali -- 3 Eylül 2016; 14:29:14 >
  • Benim hayattan beklentim üçtür;

1. Başarı

2. Sevgi

3. Huzur

Bu 3'ü bana fazlasıyla yeter. Paranın kulu olacak adam da değilim, bu içinde bulunduğumuz sistemde bunu bizzat arzulayanlar, sistemin yalakası olanlar utansın. Bazen belirli kaynaklarım olduğunu söyleyebilirim ama hiçbirinin garantisi yok, bu yüzden bu son dediğim hayatım için temel geçerliliktedir; "Para benim hayatımın odak noktası olamaz, ancak kendi çapımdaki hedeflerime araç olabilir."

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.