Şimdi Ara

Mutlu Değilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerek içinde bulunduğum durum olsun,gerek ailemin ve çevremdekilerin davranışları olsun beni çok mutsuz ediyor.Neden mutsuz olduğumu yada hayat hikayemi anlatsam hiç kimse okumaz.

Arkadaşlar çok mutsuzum,hayatım neden hep böyle kötüye gidiyor,ben mutlu olamayacak mıyım?

Bu kısa süreli bir bunalım hali değil.2-3 aydır böyleyim.Ergenlik döneminde falan da değilim,bu konuda lütfen espri yapmayın...

Bu durumdan nasıl kurtulabilirim ? Nasıl tekrar eski yaşam enerjimi kazanabilirim ?

(Espri yapmak isteyen arkadaşlar yapsınlar ama yapmadan önce kendilerini benim yerime koyarlarsa sevinirim.)

• Ben yıllardır mutsuzum ifşa ediyor muyum? Şu an ettim aslinda ama hayati ciddiye alma sen de acini biraz azaltir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutluluk görecelidir önce mutlu olmayı istemen lazım, mutlu olacak mıyım diye sorman değil.Müslümansan cami vb. gidebilirsin insanlarla daha iyi geçindirir iyi gelir.Değilsen yada başka ne olabilir diyorsan temiz bir kulüp imkeanın yoksada düzgün insanlarla düzenli bir spor yap iyi gelir.Güvenilir arkadaşlar hiç olmazsa konuşacak birilerini bul, yalnız kalırsan sıkıntı dahada büyüyecek içinde.
  • Hastahaneyi gez hasta bölümlerini mutlu olursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Ben yıllardır mutsuzum ifşa ediyor muyum? Şu an ettim aslinda ama hayati ciddiye alma sen de acini biraz azaltir.

Hayatı ciddiye almayınca da kendimi yalnız ve önemsiz hissediyorum,çünkü çevremde hep onu ciddi alanlara var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HavaSerin

Mutluluk görecelidir önce mutlu olmayı istemen lazım, mutlu olacak mıyım diye sorman değil.Müslümansan cami vb. gidebilirsin insanlarla daha iyi geçindirir iyi gelir.Değilsen yada başka ne olabilir diyorsan temiz bir kulüp imkeanın yoksada düzgün insanlarla düzenli bir spor yap iyi gelir.Güvenilir arkadaşlar hiç olmazsa konuşacak birilerini bul, yalnız kalırsan sıkıntı dahada büyüyecek içinde.

Beni anlayan arkadaşım yok,zaten çevremdeki insanların çoğu iyi insanlar değil.İnanılmaz derece yakın olduğum hiç kimse yok.Spor yapıyorum ama tek başıma spor yapmaktan da sıkıldım ayrıca spor yapacak mekan/yer de bulamıyorum.Bir klübe yada spor salonuna düzenli olarak gidemem çünkü annem ile babam ayrıldığı için yaşadığım yer değişecek,gerçi ben üniversitemi yine aynı yerde okuyacağım ama okul olmadığı zamanlarda hareket halindeyim.Ayrıca kendime bir uğraş bulacak param yok,okulun vermiş olduğu bursta bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Existence.

quote:

Ben yıllardır mutsuzum ifşa ediyor muyum? Şu an ettim aslinda ama hayati ciddiye alma sen de acini biraz azaltir.

Hayatı ciddiye almayınca da kendimi yalnız ve önemsiz hissediyorum,çünkü çevremde hep onu ciddi alanlara var...

alakayı çözemedim?
  • quote:

quote:

quote:

alakayı çözemedim?

Çözebilseydin beni anlardın...

Hayatı ciddiye almazsam aklıma o zaman ''madem hayat ciddi bir şey değil,neden yaşıyorum?'' sorusu geliyor.Bu yüzden kendimi önemsiz hissediyorum.Mutlu olmak yada olmamak saçma geliyor ve bu sefer de daha mutsuz oluyorum.

• quote:

Gerek içinde bulunduğum durum olsun,gerek ailemin ve çevremdekilerin davranışları olsun beni çok mutsuz ediyor.Neden mutsuz olduğumu yada hayat hikayemi anlatsam hiç kimse okumaz.

Arkadaşlar çok mutsuzum,hayatım neden hep böyle kötüye gidiyor,ben mutlu olamayacak mıyım?

Bu kısa süreli bir bunalım hali değil.2-3 aydır böyleyim.Ergenlik döneminde falan da değilim,bu konuda lütfen espri yapmayın...

Bu durumdan nasıl kurtulabilirim ? Nasıl tekrar eski yaşam enerjimi kazanabilirim ?

(Espri yapmak isteyen arkadaşlar yapsınlar ama yapmadan önce kendilerini benim yerime koyarlarsa sevinirim.)

İki ay iyiymiş yine. Yaratan sonrasını vermesin. Ben 5 senedir sıkıntıyla boğuşuyorum. Arkadaşlarım var, üstelik çok aradığımda gelirler ama hiç dostum yok. Kız arkadaşım var uzakta, yakında gelecek bakalım neler değişecek. Geçmiyor kardeş, söyleyeyim. 2 ayın üzerine kaç 2 ay koyacaksın bilemiyorum. Ben de body'e gidiyordum 2 aydan sonra bıraktım, daha önceden de bir iki ay daha geçmişim var. Vücudum çok yerinde, sağlıklı olmak için gidiyordum ama işte, yalnız olmuyor. Amaç koymak gerekiyor ama insan sürekli olumsuzluklarla karşılaşınca amacından şaşıyor. Sağlıklı vücut için sağlıklı kafa gerek işin özü. Burda sana ne desem bir anlam ifade etmeyecek, öylesine yazıyorum. Herkes kafaya takma, gelip geçecek der. Ama herkesin kendine göre problemi vardır, birçok insan mutsuzdur. Nasıl gelsin de sana kafaya takma diyebilsin ki. Ben asla mutsuz olma diyorum ama yapabilirsen. Hem mutluluk yakalanacak bir şey değil, yani formülü yok. Yaşanarak olacak, yaşayabilmek için de kendini hayatın içine atmaya çalışacaksın. Tek bildiğim şey akışına bırak, ama 2 ay ama 2 yıl bir gün güzel günler seninle olur kardeşim. Umut, mutlu olmaya aç fakirin hazinesidir. Sadece devam et. Kendini arttırmaya çalışma, tabii berbatta etme. Askıda kal. Arttıramayacaksın bir süre çünkü. Gerçekçi konuşuyorum. Bu define değil ki bulasın anında. O yüzden boşver, mutsuzum deme. Mutluyum da deme, mutsuzluk kıskanır.

Düzeltme: mutsuzluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narthyard -- 26 Ağustos 2012; 22:36:46 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

alakayı çözemedim?

Çözebilseydin beni anlardın...

Hayatı ciddiye almazsam aklıma o zaman ''madem hayat ciddi bir şey değil,neden yaşıyorum?'' sorusu geliyor.Bu yüzden kendimi önemsiz hissediyorum.Mutlu olmak yada olmamak saçma geliyor ve bu sefer de daha mutsuz oluyorum.

Kendini önemli hisset neden önemsiz hissediyosun ki öyle hissedersen hep mutsuz olacaksın,ezileceksin bana da değer veren insanlar yok saygılı davran herkese gerisini boşver birgün anlaşılır değerin elbet ve hayatı boşla ve kendini önemli hisset hissetmeyceksen de ezik olarak kal ne diyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

quote:

Gerek içinde bulunduğum durum olsun,gerek ailemin ve çevremdekilerin davranışları olsun beni çok mutsuz ediyor.Neden mutsuz olduğumu yada hayat hikayemi anlatsam hiç kimse okumaz.

İki ay iyiymiş yine. Yaratan sonrasını vermesin. Ben 5 senedir sıkıntıyla boğuşuyorum. Arkadaşlarım var, üstelik çok aradığımda gelirler ama hiç dostum yok. Kız arkadaşım var uzakta, yakında gelecek bakalım neler değişecek. Geçmiyor kardeş, söyleyeyim. 2 ayın üzerine kaç 2 ay koyacaksın bilemiyorum. Ben de body'e gidiyordum 2 aydan sonra bıraktım, daha önceden de bir iki ay daha geçmişim var. Vücudum çok yerinde, sağlıklı olmak için gidiyordum ama işte, yalnız olmuyor. Amaç koymak gerekiyor ama insan sürekli olumsuzluklarla karşılaşınca amacından şaşıyor. Sağlıklı vücut için sağlıklı kafa gerek işin özü. Burda sana ne desem bir anlam ifade etmeyecek, öylesine yazıyorum. Herkes kafaya takma, gelip geçecek der. Ama herkesin kendine göre problemi vardır, birçok insan mutsuzdur. Nasıl gelsin de sana kafaya takma diyebilsin ki. Ben asla mutsuz olma diyorum ama yapabilirsen. Hem mutluluk yakalanacak bir şey değil, yani formülü yok. Yaşanarak olacak, yaşayabilmek için de kendini hayatın içine atmaya çalışacaksın. Tek bildiğim şey akışına bırak, ama 2 ay ama 2 yıl bir gün güzel günler seninle olur kardeşim. Umut, mutlu olmaya aç fakirin hazinesidir. Sadece devam et. Kendini arttırmaya çalışma, tabii berbatta etme. Askıda kal. Arttıramayacaksın bir süre çünkü. Gerçekçi konuşuyorum. Bu define değil ki bulasın anında. O yüzden boşver, mutsuzum deme. Mutluyum da deme, mutsuzluk kıskanır.

Düzeltme: mutsuzluk

Benimde çok arkadaşım var ama dostum hiç yok.Kız arkadaşım yok,olmasını istesem olur ama aşık olduğum hiç kimse yok.Benimde vücudum çok yerindedir,sağlıklıyım da ama yinede yazın çalışayım dedim.Fakat bir süre sonra yalnız olduğum için ve gereksiz olduğunu hissetiğim için bıraktım.Aslında 2 aydan fazla bir süredir böyleyim hatta 1 senedir böylerim ama son 2 ay artık canıma tak etti.Benimde amacım var ama hiçbir şey yolunda gitmediği için artık hayattan bir beklentim yok.Umutlu bir insanımdır ama aynı zamanda gerçekçiyimdir.Bu yüzden umutlanınca bile üzülüyorum.Hep böyle gideceğini düşünüyorum.Mesela senin gibi biri olsa hemen dost olurum,ama çevremde senin gibi beni anlayan kimse olmadığı için yalnızım,belki de o yüzden bu forumda takılıyorum...

• Son yazdığın yer dikkatimi çekti, ben özel değilim olması gerektiği gibi yaklaşıyorum sana. Haklısın herkes bir değil ki, istediğin insanı bulabilesin. Ama şunu demek istiyorum, senin gibi ya da benim gibi biri insanlara hep önceden gördüğü olaylardan dolayı, aynı şikayetçi olduğumuz insan türü gibi önyargılı bakacaktır. Düşünsene, mutsuz ve herkese güvenemeyen biri nasıl gitsin sana içini döksün ya da senin gibi birilerini bulacak kendinde şansı yaratsın. Sosyal ortamda da bunu yapmak çok zor. Bilhassa mutsuz olduğunu düşünen bireyler için. Yani herkese bana göre değil diye baktığımızdan dolayı belli bir süre sonra, dost olacak kişiyi ortaya çıkaramıyoruz. Belki benim gibi birileri(dost değil ama seni anlayabilecek birileri) etrafında da vardır. Sadece yılma, eğer ihtiyacın dostsa senin istediğin gibi biri, seni asla bulmayacaktır. Sen onu bulmaya çalış. Forum ortamında içi dökmek kolay bu yüzden, seni anlayabiliyorum burada daha açık. Belki dışarda karşılaşıyor olsaydık, içine dökemeyecek bende seni anlayamayacaktım. Benzer, yakın psikoloji durumunda bile olsak. Yine de bir tavsiye, herkese güvenme adamım. Ailemden biliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.