Şimdi Ara

Mutlaka Öğrenilmesi Gereken Bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cümleten merhaba.Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi ve sizinle paylaşmak istiyorum.Biliyorsunuz ki cahil kalmak hepimiz açısından utanç teşkil edicek bir durum.Bizde bunu ne kadar aza indirgersek o kadar kendimizi geliştirmiş oluruz.En azından temel bilgiler kapsamında birşeyler öğrenirsek zor durumda kalmayız.İnternette görüyorum ki daha çarpım tablosunu bilmeyen, istiklal marşını okuyamayan, dini açıdan yetersiz insanlar var.Burdaki amaç fazla bilgiden kasıt gündelik hayatta işimize yarabilcek ve birisi sorduğunda cevap verebileceğimiz bilgilerden oluşacak.Eğer sizlerde bana yardım ederseniz listeyi genişletebiliriz.Yoksa ben kendim güncellemeye devam edicem.

İşte mutlaka herkesin bilmesi gerekenler;

- Atatürkün doğum ve ölüm yılı
    - Osmanlı devletinin kurucusu
    - İstiklal Marşının en az 2 kıtası
    - Temel sayısal işlemler (Çarpma,toplama,çıkarma,bölme)
    - A1 Seviyesinde İngilizce bilmek

Vesayre gidicek.Yani amaç en basit veya basit gördüklerinizi eklemek.Kimse sizden trigonemetri denklemlerini açıklamınızı istemiyor.Bilenleriniz elbet vardır.Amaç kendinizi kanıtlamak veya dalga geçmek nedir.Birbirimizin bilgisini sınamakta değildir.Lütfen saçma sapan konuşmalarda bulunmayın.Zaten aklı başında olan birisi neden konuyu açtığımı anlayabilir.Sizde birşeyler sallayın hadi bakiyim.Belkide aramızda vardır bilmeyenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtüöz -- 10 Mayıs 2020; 15:57:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.