Bildirim
Müthiş Dövüş Oyunu : ' Blade&Soul ' (Ncsoft) (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: BelieveMe
quote:
Orjinalden alıntı: edafat
Beyler son mesajın üstünden 6 ay geçmiş nerde bu oyun yaw insanı meraklandırıyolar ses seda yok.
en az 2010 diye duydum
2010 -
-
Paralımı olcak acaba? Paralı olcaksada B2P Olsn ya oynamak istiyorum bu oyunu :D -
Paralı olacağı kesin bence. -
NcSoft kötü oyun yapmaz bea suan heyecanla beklediim 3 oyundan ikisi ncsoftun 1.GuildWars 2 2.WoW:Cataclysm veee 3.Blade&Soul -
ohoo bu kac senedir cıkamadı gitti -
evet NcSoft yaptıı bi açıklamada GuildWars 2 ve Blade&Soul un 2011in herhangi bi çegreinde çikicaini soledi bıktım artık su iki oyun çıksada gozumuz oyun gorse bu arada oyun f2p olmiyicak ama gw gibi b2p olabilir diolar olrsa super olur ama p2p de fark etmez benm icin -
Seç - skill bas - öldür olayından değişik bir oyun görmek güzel. Değişik bir tarzı var. Keşke birde güzel turn-based oyun yapsalarda oynasak ^-^ -
quote:
Orijinalden alıntı: Badou
Seç - skill bas - öldür olayından değişik bir oyun görmek güzel. Değişik bir tarzı var. Keşke birde güzel turn-based oyun yapsalarda oynasak ^-^
Atlantica Online var ona bakabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: BelieveMe
quote:
Orijinalden alıntı: Badou
Seç - skill bas - öldür olayından değişik bir oyun görmek güzel. Değişik bir tarzı var. Keşke birde güzel turn-based oyun yapsalarda oynasak ^-^
Atlantica Online var ona bakabilirsin.
Eheh Atlantica' dan fazla zevk alamadım -.-' Final Fantasy gibi Fantasy + Technology tarzında bir oyun olsaydı gerçekten çok iyi olurdu ama yok malesef -.- Neyse konu dışına çıktık sanırım ^-^ -
gelsin artık ama yahu bi sürü videosu war u tubede -
quote:
Orijinalden alıntı: x264
quote:
Orjinalden alıntı: Ares
ncsoft = para
para = kalite
kalite = Kullanıcı -
Yayıncı: NCSoft
Yapımcı: NCSoft
Tür:Fantasy
Ücret: Bilinmiyor
Sunucu: KORE
Durum: Developent
CB Tarihi: Bilinmiyor
OB Tarihi: 04.16.2009
Çıkış: Bilinmiyor
Bladen and Soul MMORPG Dünyasına tamamı ile farklı bir dünya yansıtıyor. Nerdeyse MMORPG Anlayışını baştan yaratan bu oyun çok güzel uzakdoğu dövüs sanatlarından hareketler içeriyor.
Oyun Ücretli olarak çıkacak diye biliyorum ve 2010 başları olması lazım.. -
Oyun Guild Wars 2 ile birlikte 2011 yılında piyasada olacakmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: emretangul
Yayıncı: NCSoft
Yapımcı: NCSoft
Tür:Fantasy
Ücret: Bilinmiyor
Sunucu: KORE
Durum: Developent
CB Tarihi: Bilinmiyor
OB Tarihi: 04.16.2009
Çıkış: Bilinmiyor
Bladen and Soul MMORPG Dünyasına tamamı ile farklı bir dünya yansıtıyor. Nerdeyse MMORPG Anlayışını baştan yaratan bu oyun çok güzel uzakdoğu dövüs sanatlarından hareketler içeriyor.
Oyun Ücretli olarak çıkacak diye biliyorum ve 2010 başları olması lazım..
çoktan geçti :) -
Guzel oyuna benziyor -
Upp....
bu oyunun kore serveri cikti mi ?
zatn ksroda koreceyi soktuk soyle guzel bi oyun oynariz.. -
quote:
Orijinalden alıntı: kittyMiE
Upp....
bu oyunun kore serveri cikti mi ?
zatn ksroda koreceyi soktuk soyle guzel bi oyun oynariz..
Çıksa bu konu çoktan uplanırdı Ayrıca oyun P2P olacak. Malum NC -
guild wars gibi olsun ya
Başka bir isteğim yok
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X