Selamun Aleykum. Optima Dekor Mutfak Banyo ve Dekorasyon Çizim Programı tam yazdığınız gibi bir program deyebilirim. Optima Dekor programının en büyük artısı çok basit bir arayüzü olması ve kullanımı çok kolay olmasıdır. Herşey otomatik ve kolaydır. Rendering özelliği duruma göre ve bilgisayarınızın gücüne göre değişebilir ama çok hızlıdır. Mutfak içinde 3d olarak canlı bir şekilde gezebilme özelliği vardır. 3d kütüphanesi çok geniştir. Gerçekçi görüntüler alabilirsiniz. Fiyatı gerçekten çok uygundur. Son olarak Optima Dekor Çizim programı alana web sitesi hediye ediyoruz. Bilgi almak için www.mutfakbanyoprogrami.com sitesine bakabilirsiniz. koaygelsin.
Bence hiç uğraşma kardeş bir zamanlar bende çok uğraştım bu tip programlarla hem kullanışı zor (program bilgisi gerektiriyor)hemde zaman kaybı+bel ağrısı+yoğun olarak alınan kafein+uykusuz geçen geceler .Çok kaliteli şekilde projeler hazırlayan bir firma ile çalışıyorum.Kesim listesi,maliyet,müşteri sunumu hepsini tek kalemde hazırlıyorlar. Bağlantı Linki saygılar.
Merhabalar çok rağbet görmemiş ama Ben konuyu hortlatayım isterseniz arkadaşlar :)
Bu konuda optima dekor adeko gibi yazılımlar çok önde görünüyor diğerlerine göre . Ancak yazılım fiyatları küçük esnaflar için inanılmaz derecede yüksek . ( 3-4 bin tl ye kadar gidiyor ucu )
Bu işi görebileceğimiz zırt pırt '' Bu yazılım demodur bunu yapamazsın şunu yapamazsın '' yazısını okumak zorunda kalmayacağımız , tam sürüm ve ücretsiz bir yazılım yok mudur acaba ?
Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum .