Şimdi Ara

/mute ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben oyunda /mute yazınca karakter birşey yapmıyor. ama /help yazınca orda gelen seçeneklerde /mute yazıyor tam anlamadım onu bi açıklarmısnız?Şimdiden teşekkürler

• arkadaşlar o kadar okunmuş kimsemi cevap yazmıyor
  • mute yerine tab'ta engellemek istediğin kullanıcının yanındaki simgeye basarsan aynı şey olur.

mute dediğimiz şey engelleme sistemidir,rakibi ya da takımından birini muteleyerek onun mesajlarının gelmesini engellersin .
  • Kısaca kafan rahatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerX

mute yerine tab'ta engellemek istediğin kullanıcının yanındaki simgeye basarsan aynı şey olur.

mute dediğimiz şey engelleme sistemidir,rakibi ya da takımından birini muteleyerek onun mesajlarının gelmesini engellersin .

Hmm... tamam çok sağol bilmiyordum bu iyi oldu
  • Sadece /mute değil, ardından da görmezden gelmek istediğin veledin adını yazman gerekir. Bu sayede bu oyuncunun pingleri, konuşmaları sana gözükmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDumTsh

Sadece /mute değil, ardından da görmezden gelmek istediğin veledin adını yazman gerekir. Bu sayede bu oyuncunun pingleri, konuşmaları sana gözükmeyecektir.

Ignore ile aynı işlemi yapıyor sanırım, pingleri gözükmemesinide yeni öğrendim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defrag nedir ne işe yarar ?
    20 yıl önce açıldı
    bu tuşlar ne işe yarıyor???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mute ve ignore aynı şey değil adamı ignore yaparsanız bir daha sizinle aynı maça da düşmez mute ise sadece yazdıklarını engeller. Taba bastığınızda resmin yanında ki direk ignore yapar haberiniz olsun
  • /mute xxx mesela o kişinin yazdıklarını göremezsin o maçta. Genelde ingilizce bilmeyenler kullanır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.