Şimdi Ara

Musul konsolosluğuna ne oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ne oldu bunlara, bu vatanın evlatlarını kim kurtaracak?

• Şşş uyandırma milleti tam da unutturuyorduk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef satıldılar.
  • Yayın yasağı getirildiği için kısa sürede unutuldular.Atatürk'ün bahsettiği zeki Türk milleti nerde bilmiyorum ama şu an gördüğüm Türk milleti 3 günlük hafızayla yaşıyor.
  • Örgüt tarafından 3'e ayrıldılar Suriye ve Irak'ta ayrı ayrı noktalardalar ve maalesef öldürülecekler hayvan gibi muamele görüyor her gün tükeniyorlar ilk pazarlık zamanlarında aşiretler ve espiyonaj elemanları vasıtasıyla diyalog varken şans vardı artık yok fakat şu an beklemedeler bu güçlü bir koz ve örgüt joker kartını hemen oynamayacak ancak eninde sonunda öldürülecekler asıl sorunumuz bu değil birkaç ay önce buydu ama artık değil, asıl sorun İstanbul'daki tahmin edemeyeceğimiz boyuttaki ışid yapılanması, mit acziyet içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syme -- 15 Eylül 2014; 3:00:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu vatan evlatlarini yine bu vatan evlatlari kurtaracak. Ic savas son cozum. Sokaga cikamaz oldu halk. Ya duzgun iktidar yada kanli ihtilal son care.

• Geçenlerde; Çankayada küveytlilerden dayan diyen kurmay pilot; Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk'ün damadı..

bak bu konuyuda merak ediyorum ama gelişme yok hiçbiryerde..

Şu abimize rast geldimde güzel şeyer paylaşıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Yayın yasağı getirildiği için kısa sürede unutuldular.Atatürk'ün bahsettiği zeki Türk milleti nerde bilmiyorum ama şu an gördüğüm Türk milleti 3 günlük hafızayla yaşıyor.

Türk milleti aptallaştırıldı ve aptallaştırılıyor. Şu ülkenin yarısının zeka seviyesi o kadar düşükki, beyinleri sadece temel yaşamsal faaliyetleri yerine getirebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duellist

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Yayın yasağı getirildiği için kısa sürede unutuldular.Atatürk'ün bahsettiği zeki Türk milleti nerde bilmiyorum ama şu an gördüğüm Türk milleti 3 günlük hafızayla yaşıyor.

Türk milleti aptallaştırıldı ve aptallaştırılıyor. Şu ülkenin yarısının zeka seviyesi o kadar düşükki, beyinleri sadece temel yaşamsal faaliyetleri yerine getirebiliyor.

Sonrada biri çıkıp neden oylar eşit diyince kızıyorlar.

• Aniden isid diye bir orgut ortaya cıkıyor direk bizim konsolosluğa saldırıp vatandaslarımızı rehin alıyorlar 2 gün sonrada haberlerden tak diye kaldırılıyor eh be akp hiç mantıklı durmuyor.kim bilir neye kurban gidecekler.

• Provakatörlük yapıyorsun

Edit: İroni yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patolojik Bulgur -- 16 Eylül 2014; 1:15:02 >
  • gitti onlar dostum ne haldeler belli değil bu hükümet oldugu sürece başımıza daha neler neler gelecek bunlar iyi günler daha neler neler göreceğiz aziz nesin sonuna kadar haklıydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iş göründüğü gibi değil. Hükümetimiz tarafından TIR lar dolusu malzemelerle beslenen, hastanelerimizde tedavi edilen, her türlü lojistik desteği verilen adamlar neden konsolosluk çalışanlarımızı kaçırsın ki?

Ya bugünlerin geleceği önceden görüldü (IŞİD e bir operasyon olasılığı) o nedenle operasyonda yer almamak için danışıklı kaçırtıldılar ya da ortada kaçırma felan yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.