Şimdi Ara

MÜŞTERİM ADINA YARDIM TALEBİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

MÜŞTERİM ADINA YARDIM TALEBİ

(En Son Oy Tarihi: 2.9.2014)
Giriş
  • 2. el bölümünde kendisine bu konuda gördüğünüz cihazı satmış bulunmaktayım.

http://forum.donanimhaber.com/m_89726363/f_//tm.htm#89726363

video
    http://tinypic.com/player.php?v=es6umw&s=8#.VAWeKcV_uFV

izleyeceğiniz videodaki gibi sıkıntı olduğunu kendisi belirtmiştir. Bende daha önce bu şekilde birşey denemediğimi kendisine söyledim.

Ben ses sistemlerinde , ses açık iken (film oynatmadan) bu tarz kısık ses gelebileceğini , normal olduğunu söyledim. Biz işin içinden şimdilik çıkamadık , birde sizlere sormak istedim. Ne düşünüyorsunuz.

Cihaz konusunda hoparlör , çalışmamazlık konusunda sıkıntı olmadığını teyit ettik dün akşam itibari ile, şuan tek takıldığımız nokta burasıdır.

Üye çoğunluğu nedeniyle konu dışını tercih ettim. Fikirleriniz bizler için önemlidir. Bilgi paylaşan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• videoyu izlemedim mobilim.

blki kablodandir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aciliyetli lütfen arkadaşlar. Rahatsızlıktan ötürü özür dilerim ayriyeten.
  • Sorun ne tam olarak ses falan duyamadım ?

Hastayım kulaklarım sıkıntılı duyuyor belki ondandır tarif et sen yardımcı olayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonŞaman

Sorun ne tam olarak ses falan duyamadım ?

Hastayım kulaklarım sıkıntılı duyuyor belki ondandır tarif et sen yardımcı olayım

Evdeki ses sistemlerini direk olarak açtığımızda , kutu içerisinden hafif bir adaptör sesi gibi "cıssss" yada "zıııızzz" gibi sesler gelir ya, sıkıntımız o , bana söylenilen doğrultuda budur.

eskiden teyp kasetlerinde 2 şarkı arasında olan o ses boşluğuna benzer , ben ona benzettim.

Benim bildiğim normal birşey
  • ben ses falan duymuyorum.

kulaklik takip bi daha izledim yine duymadim.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Videoyu iki üç defa dinledim ama ses duyamadım.
    Ben de Logitech ses sistemi var, arada kendi kendine uğultu gibi ses çıkarıyor öyle bir şey sanırım.
  • Bir sıkıntı yok. Her sistemde olan bir şey.
  • Kendim o sesi duyamamış olsam da, aşağı yukarı ne olduğunu anladım ve bana kalırsa klasik subwoofer sesi. Kullanımı da etkileyecek bir şey değil. Kullanmadığınız zaman sistem açık tutulmamalı bana kalırsa, hem bu sesten dolayı hem de ısınma ve enerji tasarufu için. Ben kendi adıma bu şekilde kullanıyorum bir sorun da yok
  • Bende FiiO E6 kulaklık amfisi var.
    Telefonla kulaklık arasına bağlayıp ses şiddetini yükseltiyorsunuz.
    Telefona bağlayınca sorun yok. Ancak laptop şarja takılıyken amfiyi laptopa bağladığınızda hafif bir uğultu geliyor, sss diye bir ses.

Ayrıca arabanın müzik sistemine Aux'tan telefonu baglayinca da aynisi oluyor

Bence normaldir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses sistemi neye bağlı? Bilgisayara bağlıysa şunu deneyin,

Ses > Kayıt Aygıtları > Aygıt Adı (Sırasıyla bütün kayıt aygıtlarına yapın.) > Özellikler > Dinle > "Bu Aygıtı Dinle" seçeneği kapalı olsun.

Ses > Kayıttan Yürütme Aygıtları > Aygıt Adı (Ses sisteminin bağlı olduğu aygıt) > Özellikler > Gelişmiş > "Uygulamaların Bu aygıtın öncelikli denetimini almasına izin ver" ve "Özel kullanım modlu uygulamalara öncelik ver" seçenekleri kapalı olsun.
  • Teşkkür ederim , daha çok sayıda arkadaşın fikir belirtmesi benimde, müşterim Fatih Bey açısından da yararlı olacaktır, sizlerden ricam konuyu okuyup geçmemenizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten akşam duyamadim subwoofer dan gelen o çizirti yi. Sabah 6.30 gibi ses sistemini açtığım da net şekilde duyuluyor du.Kayıt yaptım ama kayıt da da tam duyulmuyor.Kalın ve tok ve uzun ugultu.çizirti sesi.cihaz tv ye bağlı bu arada optik ten.ev sakin bir konum da bundan dolayi sabah çok sessiz bir ortam var ve çizirti kendini hissettiriyor.ama tv yi acar Sam sanırım duyulmaz.

• Sistem boştayken ses çıkarması normal ben ses falan duyamadım.
  • 12 sn. Den sonra telin hoparlör onu kulağıma dayayıp duyuluyor ses ama PC'de bilmiyorum duyulmuyor olabilir. Kayıt kötü çünkü.arkadasin dediği gibi klasik subwoofer sesi olabilir. Ama sa ah rahatsız edici idi.

• Dip ses normaldir, kaliteli kablo ile azaltilabilir

• Ayni prize takili olan baska aletler de sebep olabilir

• up
  • Ses genelde herkesin yaşadığı dip gürültüsüne benziyor.

Bunun başlıca aklıma gelen sebepleri enerji hatlarının izolasyon kalitesi kötü olması.
    Sistemin malzemelerinin kalitesiz olması. (Vestel şüphesiz ki bir Sony Logitech değil)
    Ses sistemi kablolarının kötü olması.
    vs.
    vs.

Diye uzar gider bu normaldir, her sistemde vardır. Fakat aşırı miktarda uğultu absürtdür bunu da emin olun her şekilde farkedersiniz. Sabah daha çok farketmenizin sebebi; sabah mahallecek hattı kimsenin kullanmadığından kaynaklı daha çok enerjinin size ulaşması ve ayrıca nerde olursanız olun sabaha karşı size normal gelen ses seviyesinin sanki iki kat arttığını hissedersiniz bu normaldir etraf sessizleşir.

Kısaca kafaya takılacak birşey yok. Bir de şunu deneyin sistemi pc'ye bağlayın (Win 7 tavsiyem) öyle açın. Sistemin sesi aldığı kabloya gelenen gürültüyü de sistem büyütebilir. Normal bir pc de win 7 birşey kullanılmıyorsa sesi bloke eder bir anda arka plandaki boşluk hissi kaybolur. (Logitech Z2300 var bende)

Bunda dediğim gibi oluyorsa sisteminizde bir arıza yoktur. Gerçi olmasa da yoktur arıza olsa emin olun farkedersiniz. Bunlar normal şeyler kafaya takmayın.

(Bende dandik bir 4+1 vardı. Sub'dan radyo yayınlarını duyuyordum )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.