Şimdi Ara

Mustela'da hafta sonu %25 indirim 30TL ye varan hediye çeki Limora'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mustela'da hafta sonu %25 indirim 30TL ye varan hediye çeki fırsatıyla geliyor...Sınırlı Stok.Sadece Hafta Sonu

Mustela'da hafta sonu %25 indirim 30TL ye varan hediye çeki Limora'da

15 ve 30 TL Hediye çeki şartları için Tıklayınız

limora.com.tr

• limora kullanıcısına yanıt
    aman dikkat gecen 100tl alisverise 10 tl hediye ceki kampanyasi yalan oldu. maillere yanit dahi verilmiyor.
    bir de sitede gorunen fiyatla sepette gorulen fiyatlarda fark olabiliyor, telefonla gorusmeme, screenshot gondermeme ragmen herhangi bir duzeltme veya geri donus olmadi.

durduk yere kazik yemenin alemi yok!
  • skmg S kullanıcısına yanıt
    Yapılan bir yanlışlık varsa düzeltelim. Satın alım kodunuzu alabilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: skmg

aman dikkat gecen 100tl alisverise 10 tl hediye ceki kampanyasi yalan oldu. maillere yanit dahi verilmiyor.
    bir de sitede gorunen fiyatla sepette gorulen fiyatlarda fark olabiliyor, telefonla gorusmeme, screenshot gondermeme ragmen herhangi bir duzeltme veya geri donus olmadi.

Sizlerle telefonda konuştuğumu hatırlıyorum. Ancak bize ulaşan bir mesajınız olmadı. Aldığınız ekran görüntüsü ile birlikte mesajınızı gönderebilirseniz, gerekli işlemler, yaparım. Hata varsa düzeltiriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: skmg

Bahsettiğiniz ağustos ayı kapmpanyası idi yanlış hatırlamıyorsam. Bu kampanya ile ilgili mesajlar, hediye kazananlara gönderilmiş görünüyor. Aşağıda gönderdiğim mesajın metnini bulabilirsiniz. bizdeki kullanıcı adı ve satın alım numaranızı gönderebilirseniz kontrol etme şansımız olacaktır

"Değerli Müşterimiz,
    20-27 Ağustos 2013 tarihleri arasında sitemizden yaptığınız alışveriş karşılığında, 10 TL indirim kuponu kazandınız. İndirim kupon kodunuz xxxxxx dir. 100TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabileceğiniz kuponunuz, 31.12.2013 tarihine kadar geçerlidir.

Saygılarımızla
    limora.com.tr"

• Daha once alisveris yaptigim bir yerdi, otribebe, sudocream, mustela piyasaya gore iyi fiyattan satin almistim, hatta piyasada bulunmayan bi urunu ugrasip bulmuslardi,yargisiz infaz yapilmasin bir sikinti cikmadiysa aranizda, sicakfirsatlarda nedense iyi bir intibasi olmadi firmanin, ama kendi adima ilgili ve sorunsuz alisverisler yapmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otopark

Daha once alisveris yaptigim bir yerdi, otribebe, sudocream, mustela piyasaya gore iyi fiyattan satin almistim, hatta piyasada bulunmayan bi urunu ugrasip bulmuslardi,yargisiz infaz yapilmasin bir sikinti cikmadiysa aranizda, sicakfirsatlarda nedense iyi bir intibasi olmadi firmanin, ama kendi adima ilgili ve sorunsuz alisverisler yapmistim.

Konuya gerekli hassasiyet gösterilmiş ve durum, müşterimizle görüşülmüştür. Durum ile alakalı gerekli düzeltici önleyici faaliyetler başlatılmıştır

Saygılarımızla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nutella diye okuyan tek ben değilimdir heralde
  • larenuf kullanıcısına yanıt
    Limora ismi, Facebook'taki bir takipçimize limonu hatırlatıyormuş
  • sagolsun site sahibi arkadas aradi ve problemi giderdi. anlasilan sitenin iletisim formunda yazilimsal bir sikinti var, mesajlarim kendilerine ulasmamis. personel iletisiminde de problem olunca bizim mesajlar gume gitmis.

iyi ki buraya yazmisim, mesajin ardindan hemen cepten arandim. tesekkurler dh ve sicak firsatlar camiasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.