Şimdi Ara

Mustang güneş gözlügü ve Atasun optik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dün itibariyle ankara ankamall atasun optikten Mustang marka bir gözlük aldım , aksam anneme gösterdigimde bunun camı plastik dedi yıkıldım adeta.. bir kac sorum olucak siz degerli forumdaşlarıma;

1- Plastik cam herhangi bir zarar verir mi ? 160 tl verdim deger mi ?

2- Gidip degistirme imkanım war , degistirmemi onerir misiniz ?

3- markası mustang oldugu icin degil kaliteli gordugum icin aldım ama pek anlamıyo muyum sizce ?

4- Gözlük alırken nelere dikkat etmek gerekiyor yardımcı olursanız cok sevinirim..

Mustang güneş gözlügü ve Atasun optik

• Çok fazla bilgim yok ama camın plastik olmaması gerekir, cam olması her zaman iyidir. Gözünde uzun süre takılı durursa gözünü bozabilir.
  • tesekkurler cevap icin :)
  • plastik göze zarar verir. 160 liralık gözlüğün camı plastik olmaz bence. anlayan birine götür
  • kekoların yenı goz bebegı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plastik denmez organik denir.1000 tl lik cartier armani gozluklerde bile organik cam var.normal cam olanlar yere düşünce camlar tuz buz olur darbeye dayanmaz ana cizilmeye dayanıklıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

Plastik denmez organik denir.1000 tl lik cartier armani gozluklerde bile organik cam var.normal cam olanlar yere düşünce camlar tuz buz olur darbeye dayanmaz ana cizilmeye dayanıklıdır.

hocam peki napmam gerekiyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güneş gözlüğü tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cikocan

quote:

Plastik denmez organik denir.1000 tl lik cartier armani gozluklerde bile organik cam var.normal cam olanlar yere düşünce camlar tuz buz olur darbeye dayanmaz ana cizilmeye dayanıklıdır.

Hicbirsey yapmana gerek yok piyasadaki gozluklerinn yüzde 98 i organik camdir saglik ve kullanim acisindan hicbir maahsuru yoktur.yillardir iyi gozluk kullanirim hic normal cam almadim.zaten normal cama kristal cam derler cizilmeye dayanikliligi disinda hicbir artısı yoktur. Ağır olur cabuk kırılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 27 Mayıs 2013; 21:18:31 >
  • quote:

quote:

quote:

Hicbirsey yapmana gerek yok piyasadaki gozluklerinn yüzde 98 i organik camdir saglik ve kullanim acisindan hicbir maahsuru yoktur.yillardir iyi gozluk kullanirim hic normal cam almadim.zaten normal cama kristal cam derler cizilmeye dayanikliligi disinda hicbir artısı yoktur. Ağır olur cabuk kırılır.

cok tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin

• quote:

quote:

quote:

quote:

cok tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin

Rica ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.