Şimdi Ara

Mustafa yağcı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az Sayıda soru bankası çözmekmi yoksa birey fem final körfez esen karekök vs çözmekmi tabi my geometriye uğraşırsam bunlara vakit kalmayacak ve my geometrinin çözümleride yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F03B9AEC -- 7 Temmuz 2015; 12:01:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Arkadaşlar ben kitap işlere iade etmeyi düşünüyorum geometrim ileri seviye olmasına rağmen sorular çok gereksiz geldi onun yerine diğer yayın çözüp bol çözmek daha mantıklı. Ayrıca bu kadar kalın kitapta adama Kafayı yedirir tek kitap 600 sayfa nedir ya

• cok gereksiz uzun

• MY1 ygs için kesinlikle incelenmesi gereken bir kitap bence.Çözümlü soruların katkısı büyük tabi sonundaki testleri çözmesen de olur aynı soruları soruyor. Tabi öndekileri anladıysan. Ne de olsa matematiği 39-1 yaptıran kitap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egista

MY1 ygs için kesinlikle incelenmesi gereken bir kitap bence.Çözümlü soruların katkısı büyük tabi sonundaki testleri çözmesen de olur aynı soruları soruyor. Tabi öndekileri anladıysan. Ne de olsa matematiği 39-1 yaptıran kitap

Hocam bence bi kitap için matematiği 39-1 demek yanlış olur. Onun dışında karekök final mavi çok kaliteli yayınlar. My serisinin ayrıca Çözümlü Örnekler az. Bir Kitabında 500 600 sayfa olması motivasyon Kırıcı bence. Siz başka ne dersiniz bu kitap için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F03B9AEC -- 7 Temmuz 2015; 11:39:32 >
  • Ygsdeki matematikte cikmis sorunun aynisi vardi iste 7.00 de evden cikiyor unutuyoe geri gidiyro kacta varir soeusu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldays

Ygsdeki matematikte cikmis sorunun aynisi vardi iste 7.00 de evden cikiyor unutuyoe geri gidiyro kacta varir soeusu

Ya dediğim gibi geometri aşırı kasıntı. Sadece matematik ygs yi( My1) mi alsam lys hakkında ne düşünüyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: MaraSalvatruca

quote:

Orijinalden alıntı: Egista

MY1 ygs için kesinlikle incelenmesi gereken bir kitap bence.Çözümlü soruların katkısı büyük tabi sonundaki testleri çözmesen de olur aynı soruları soruyor. Tabi öndekileri anladıysan. Ne de olsa matematiği 39-1 yaptıran kitap

Hocam bence bi kitap için matematiği 39-1 demek yanlış olur. Onun dışında karekök final mavi çok kaliteli yayınlar. My serisinin ayrıca Çözümlü Örnekler az. Bir Kitabında 500 600 sayfa olması motivasyon Kırıcı bence. Siz başka ne dersiniz bu kitap için ?

Ben sadece o kitabı kullanmamıştım tabii. Yanında mavi final'ide çözdüm onun problemleri bana çok şey katmıştı. Karekökü lys de çözmeni öneririm lys kitabı ne kadar zorsa ygs kitabı bi o kadar kolay.

• Eğer çok üst düzeysen al çöz işe yarar fakat kitap çok ağırdır. Orta ve üst düzeye yakınsan alma,alt düzeysen uzak dur. Cidden çok üst düzey ve gereksiz derecede zorlayıcı bir kitap,tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Eğer çok üst düzeysen al çöz işe yarar fakat kitap çok ağırdır. Orta ve üst düzeye yakınsan alma,alt düzeysen uzak dur. Cidden çok üst düzey ve gereksiz derecede zorlayıcı bir kitap,tavsiye etmem.

Çok üst Değilim mesela lys 25-3 geldi. Ya bir yandanda elimin Altında dursun diyorum ama çok kasıntı. Bide fiyatıda çok Pahalı ne dersiniz

• Egista E kullanıcısına yanıt
    39-1 yaptın hocam
  • Bizim hoca kendisini çok severdi ama çok üst düzey yapanlara öneriyordu. Bazı arkadaşlar alıp soru çözümlerine falan bakıyordu,işe yarıyordu ama adam teorik olarak açıkladığı sorular var genelde. Ben tavsiye etmiyorum,şişirme fiyat, sorular zor,karekökü falan bitirirsen üstüne kat çıkmak için çözülür,ama seneye başlamak için iyi bir tercih değil.Benim fikrim bu yönde,haa diyosan kenarda dursun arada bakarım para sıkıntı değil,al o zaman
  • Evet lys değil ygs bu arada:D my1 için konuştum
  • My geometri daha çok 10-11. Sınıflarda geometriye meraklı öğrencelerin çözmesini tavsiye ettiğim kitap.ama son sene o kitapla uğraşmak zor olur..

My mat1 ygsye hazırlanan arkadaşlara öneririm kendinizi bu kitapla çok iyi geliştirebilirsiniz güzel sorular var..

Mezunum bu sene my mat2 ve my mat3 ü kullanmayı düşünüyorum

• bu tamamen benim fikrim, geçen sene ezber yaparak belli kalıpları öğrenerek sınava girmiştim ve matematiğim 23-14 geldi.
    bu sene her şeyin temelini, mantığını öğrenmeye çalıştım, ygsye 1.5 ay kala aldım my mat-1'i. her şeyin temeline indiği için bana çok faydalı oldu ve sınavda 37-3 yaptım. Tabii ki sene içi verdiğim emekler yadsınamaz ama bu kitabın konuyu temellerinden alması bu neti yapmamda etkili oldu. yine olsa yine alırdım. tercih sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imparatorice

My geometri daha çok 10-11. Sınıflarda geometriye meraklı öğrencelerin çözmesini tavsiye ettiğim kitap.ama son sene o kitapla uğraşmak zor olur..

My mat1 ygsye hazırlanan arkadaşlara öneririm kendinizi bu kitapla çok iyi geliştirebilirsiniz güzel sorular var..

Mezunum bu sene my mat2 ve my mat3 ü kullanmayı düşünüyorum

Bende mf 4 20 k dan mezuna kaldım biraz daha araştırayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F03B9AEC -- 7 Temmuz 2015; 12:18:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kararsız adam

bu tamamen benim fikrim, geçen sene ezber yaparak belli kalıpları öğrenerek sınava girmiştim ve matematiğim 23-14 geldi.
    bu sene her şeyin temelini, mantığını öğrenmeye çalıştım, ygsye 1.5 ay kala aldım my mat-1'i. her şeyin temeline indiği için bana çok faydalı oldu ve sınavda 37-3 yaptım. Tabii ki sene içi verdiğim emekler yadsınamaz ama bu kitabın konuyu temellerinden alması bu neti yapmamda etkili oldu. yine olsa yine alırdım. tercih sizin.

Teşekkürler hocam elimin altında bulunsun yine iade etmicem sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.