Şimdi Ara

Mustafa Tekinay dvd seti aliyorum(fizik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Umarim , gayretle artik su lanet olasi fizigi hallledebilicem. Nasildir arkadaslar tekinay?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Para vermeye ne kadar meraklisiniz teknofemdeki fizikci kadar iyi birini bulamazsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiteraryN -- 5 Mayıs 2015; 10:44:49 >
  • Bende de var. İyi değil.

• bende var .bence iyi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_R

Umarim , gayretle artik su lanet olasi fizigi hallledebilicem. Nasildir arkadaslar tekinay?

Alma boşa para verme.Teknofem yada Karaağaç daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RebirthS

quote:

Orijinalden alıntı: Bay_R

Umarim , gayretle artik su lanet olasi fizigi hallledebilicem. Nasildir arkadaslar tekinay?

Alma boşa para verme.Teknofem yada Karaağaç daha iyidir.

sizce neden iyi değil ? anlatımlar neden kötü ?
  • mathsphysics M kullanıcısına yanıt
    Konuların mantığını anlatmak yerine birkaç soru tipinin pratik çözümünü anlatmış .Konuya aşina olmayan biri kesinlikle anlayamaz.Elektrik konusu youtube'de var aç bi izle ne demek istediğimi anlarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RebirthS

Konuların mantığını anlatmak yerine birkaç soru tipinin pratik çözümünü anlatmış .Konuya aşina olmayan biri kesinlikle anlayamaz.Elektrik konusu youtube'de var aç bi izle ne demek istediğimi anlarsın.

çok önceden almıştım . ygs ve lys nin bir kısmını çözdüm. açıkçası bana ayrıntılı ve iyi anlatıyor gibi gelmişti.özellikle soruları hızlı hızlı değil ayrıntılı çözüyor .ama diğer yayınların ;karaağaç femin video larını ayrıntılı dinlemediğim için onlarla bir kıyaslama yapamam. genelde piyasadaki videolo çözümler ; ayrıntıya indemeden hızlı soru çözümleri içeriyor .mesela teknofemde zor bir soruyu ;adam 40 saniyede çözmüş ;ama aslında bu çözüm hiç anlamlı ve yeterli değil.sırf çözmüş olmak için çözmüş. tekinay genelde böyle yapmıyor yani ayrıntılı yapıyor çözümleri ama ne kadar kaliteli ve iyi anlatıyor bilemem .bana kalırsa normal düzeyde.

• Aslinda iyi tam olarak konu hakkinda cikabiliecek soru tiplerini anlatiyor ve yapilabilrcek hatalara deginip bunlari yapmayin diyor ama bana sesi cok itici geldiginden dinlemiyorum resmen yavas ve insanin icini bunaltıcı bir anlatimi var 20dk sonra sıkılıyorum ama teknofrm oyle degil daha akici gidiyor dersler teknofeminde dez avantaji sanki lys ye degilde okul sinavina hazirlaniyor yada merak ettigimiz bir konuda belgesel izliyormus edasinda gereksiz bilgiler veriyor yoksa dalgalar konusunun 20 bolumden olusmasi dusunulemez sana 2 3 bolumde konu ile alakali deneyler gosterio bak bu adam bole calismalar yapmis diyor falan kafanfaki dusunce şu son ayda ne koparabilirsem kardirsa benim oyum tekinaya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.