Bildirim
Mustafa Koç'un İngilizcesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Telaffuzu Acun Ilıcalı'dan daha kötü değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 1 Şubat 2012; 3:46:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: PSN Misafiri
Telafuzu Acun Ilıcalı'dan daha kötü değil.
Doğrusunu söylemek gerekirse çok şaşırttı beni. -
vurgu yapmadığı dümdüz okudğu için kötü geliyor. heyecandandır belki -
Hepsi birden olmuyor ki?İngilizcesi anadil gibi olanın türkçesi bozuluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Indigo
Hepsi birden olmuyor ki?İngilizcesi anadil gibi olanın türkçesi bozuluyor.
Oluyor hocam. İki dilin de hakkını veren insanlar var.Belki de sizinle benzer düşünceye sahip olan insanların çoğunluğu yüzünden İngilizce öğrenenlerin büyük bir bölümünde telaffuz sorunu var.
-
adam orda okumuş zaten bırak da konuşsun -
moustapha koch? -
Zaten george washingtonda okumadı mı bu adam? Telaffuzu biraz körelmiş o kadar. -
tayipden daha fazla cümle kurabiliyor van mınıt haa van mınıt -
okumaya calisiyor
ingilizce konusma seviyemiz tahmin ettigimin de altindaymis.herkes cvsine ingilizce cok iyi diye yaziyor ama ne kadar iyi bence yerlerde cogu kisinin.ulkenin en onemli isimlerinin konusmalarina bakin!!!
beni en cok ahmet cakar sasirtmisti. adam ulke ulke dolasmis maclar yonetmis ingilizceye bak
-
Msjim bulunsun Pcye gecince bakcam -
-
BU adam biraderlerden miydi yahu? -
Aksanı yok. Kötü aksanlı bile değil yok direkt. -
fena değil ingilizce ama türkçe aksanı olduğu bariz. amerikaya gelmeden ben de ingilizcem süper vs diye geçinirdim de gelince öyle olmadığını anlıyosunuz. özel okullarda aldım bi de bu ingilizceyi. hani grammar vocab falan o kısımlar iyi de aksana gelince patlıyor. karşındaki amerikalı anlamayınca ne dediğini bi sorun olduğunu anlıyosun. bizim eğitim sistemimizde problem pronuncation dediğimiz olaya hiç önem verilmemesi. ben bin tane ingilizce hocası gördüm bana daha hiçbiri "th" nin doğru okunuşunu söylemedi. "th" en zor seslerden biri bana göre ingilzicede biraz ters geliyor bize, anca anca düzeltmeye çalışıyorum. buraya gelince yanlş olduğunu anladım. hoca da türk aksanıyla konuşuyor problem orda zaten aksansız konuşan birinden öğrenmek en temizi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FuzzyWuzzy
Aksanı yok. Kötü aksanlı bile değil yok direkt.
kanki herkes sen degil. -
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
quote:
Orijinalden alıntı: FuzzyWuzzy
Aksanı yok. Kötü aksanlı bile değil yok direkt.
kanki herkes sen degil.
Ayıpsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: rooftop
okumaya calisiyor
ingilizce konusma seviyemiz tahmin ettigimin de altindaymis.herkes cvsine ingilizce cok iyi diye yaziyor ama ne kadar iyi bence yerlerde cogu kisinin.ulkenin en onemli isimlerinin konusmalarina bakin!!!
beni en cok ahmet cakar sasirtmisti. adam ulke ulke dolasmis maclar yonetmis ingilizceye bak
bu adam fifa kokartlı değil miydi? tü belanı vermesin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X