Bildirim
mustafa_kahveci_14@hotmail.com

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
böyle topic mi olur ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 1 Ağustos 2007; 16:12:30 > -
neden iki aynı konuyu açıyorsun arkadaşım. oyun alanı değil burası konunu açarsın beklersin.
-
___
-
Selamlar ...
http://www.tamindir.com/program/15116/Sunday_SN-202-203-204_Webcam_Driver.htm
buradaki driveri bi deneyin inşallah olur.
Saygılarımla ..
Not: Konuya cevap veren arkadaşlarında sakin olması gerekir diye düşünüyorum. Uslup ve kurallara uymamak hoş değil ama bizim tavırlarımızında aynı olması hoş olmaz dh ailesi olarak diye düşünüyorum.Umarım bu cümlelerimle polemik konusu olmam.
*** tam.indir olacak (noktasız )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet1274 -- 1 Ağustos 2007; 16:44:21 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet1274
Umarım bu cümlelerimle polemik konusu olmam.
Artık çok geç
Bu arkadaşlar forum düzenini bozuyolar. aynı konudan 2 tane 3 tane açıyolar ilk başta görüntü kirliliği.
Bu arada mod lar uyuyormu şikayet ettik hala duruyo konu.
-
Selamlar ...
evet bu ara özellikle konu başlığının düzgün yazılmamsında bi patlama var. Sakin olmakta ve görevli kişilerin görevini yapmasını beklemekte fayda var .
Polemiğe devam
Saygılarımla -
quote:
görevli kişilerin görevini yapmasını beklemekte fayda var .
Bekle Bekleeeee ...........
-
quote:
Selamlar ...
evet bu ara özellikle konu başlığının düzgün yazılmamsında bi patlama var. Sakin olmakta ve görevli kişilerin görevini yapmasını beklemekte fayda var .
Polemiğe devam
Saygılarımla
doğru yerde doğru uyarı kuralını uyguladık.
konu başlıklarını açarken dikkat li olalım.
-
quote:
Orjinalden alıntı: xXx_xXx
___
Bu mesajında gözümüze pek hoş geldiğini söylemeyeceğim, evet bencede arakadaşın yaptığı hoş değil, bilerek yada bilmeden, şikayet ettim demişsiniz bu da güzelBu banlar neyin nesi peki, bırakında banlama işini yöneticiler yapsın...
-
Hani abi ortada yöneticimi var.
+ ben tepkimi dile getirdim. -
kurallarımızı okuyunuz...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X