merhaba kardesler. M. islamoglunun ISLAMI HAREKETLER VE KIYAMLAR TARIHI I-II kitaplarini okyan var mi acaba? iki ciltlik bir kitap ve icinde cok enteresan seyler yaziyor. M. islamoglunun bir cok kitabini okudum fakat boyle bir kitabini ilk defa okuyorum.
acaba varmi bu kitaplari okuyan. selam ile...
nasıl yani, biraz anlatırmısın, ben mustafa islamoğlunun en son "alemlerin Rabbi Allah" kitabını okumuştum. Çok beğenmiştim. Bu kitapları nasıl ki...
quote:
Orjinalden alıntı: ist_Mail
nasıl yani, biraz anlatırmısın, ben mustafa islamoğlunun en son "alemlerin Rabbi Allah" kitabını okumuştum. Çok beğenmiştim. Bu kitapları nasıl ki...
Islamoglunun cok kitabini okudum. kendisini cok severim.kitaplari ve tefsir derselrini takip ederim.
bu kitabi yeni aldim. bilinmeyen seylerden bahsediyor.oyunlardan vs... yani duzmece oyunlardan. menemen olayindan seyh said den ittihad i muhammediye cemiyetinden vs.. bir cok sey var kitapta. kitap iki cilt.ben ikinci cildinden okumaya basladim ve bitmek uzere. cok enteresan seyler yaziyor. bize dogru diye ogretilen seylerin yalan oldugunu anladim. yani kitap insanin suratina bir tokat gibi vuruyor.saskinlik icindeyim. bende onun icin actim bu topigi.baska okuyan var mi diye? ki bu zamana kadar bu kitabi okumadigim icin pismanim. acaba var mi bu kitabi okuyan.ya da kitap okumak isteyen arkadaslara ve tarihle ilgilenenlere siddetle tavsiye ederim. farkli seyler yaziyor kitapta...
halen ariyorum bu kitabi okuyanlari.onlarin da goruslerini merak ediyorum.ne dusunuyorlar bu kitapla ilgili???