Şimdi Ara

Mustafa Denizli Olmadan Bu Takım Başarılı Olamaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mustafa Denizli Olmadan Bu Takım Başarılı Olamaz

Şampiyonluğa inanan adam lazım bu takıma (teknik adam + başkan)

• olum nerelerdesin sen ya? öldün sadık valla hoşgeldin
  •  Mustafa Denizli Olmadan Bu Takım Başarılı Olamaz
  • ÇARE MUSTAFA DENİZLİ KİM NE DERSE DESİN !
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Mustafa denzli şampiyon yap bizi bekleri uğur serdar olan takimda ronaldo olsa ne yazar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hilberti yollayıp serdar kurtuluşu almak mantık hatası.hilbert büyük takım sağ beki. serdar küçük takım oyuncusu.
  • Şifo iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilice ne oldu şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: irfan s

quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Mustafa denzli şampiyon yap bizi bekleri uğur serdar olan takimda ronaldo olsa ne yazar

Bizim beklerimiz Uğurla Serdar mı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Ljubav

Bilice ne oldu şimdi?

Skor taraftarı böyle işte ne yapalım bıktım hepsinden ama böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

Orijinalden alıntı: Ljubav

Bilice ne oldu şimdi?

Skor taraftarı böyle işte ne yapalım bıktım hepsinden ama böyle

Türk taraftarının genel yapısı.

Bilic ve Önder Özenle 5 yıl daha olunmalı bence.ve tabiki fikret orman

• konu açmaya gerek yok şarap gibi

Küçük düşünen Fikret Ormanla dünyanın en iyisini getirsen ... olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgan Schneiderlin

Dalga geçtiğin adam ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Şifo iyidir

şimdi mantıken bakarsak,şifo hangi takımda olursa beşiktaşa +6 puan geliyor,o nedenle şifo yu getirmeyin takıma,ligde avantaj kaybedersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhalde bu adamlar paralel evrendeki biliçi izliyorlar ondan böyle davranıyorlar yemin ederim hayatımda bu kada rboş td görmedim göreceğimide sanmıyorum.Mac zordaysa kurtarıcı diye 6 ayda bir gol atan pekdemeki al olmadı mı dk 85i en az bekle cenki o zaman al.
    Ulan bu adam bu takımı sabote edip şampiyonluktan etti o hakemlere rağmen bjk bu sene bu adam olmasa şampiyondu hala gelmiş bunlar skor taraftarı evet kardeş skor taraftarıyız yıllardır bu top oynamadan birilerinin iteklemesiyle şampiyon olan takımları görmek istemiyoruz her sene kötü fb kötü gs nin şampiyon olmasını kaldıramıyorum artık birilerinin gelip şerefli 3.lükler demesini yediremiyorum varsın ben skor taraftarı olayım iyi gün taraftarı olayım ama ben bunları görmek istemiyorum cok mu şey istiyorum.2009dan beri ilkkez fb ve gs ikiside bu kadar kötüyken şampiyon olamıyorsak lütfen şubeyi kapatın gidin bak 4 yıl önce 4 kupa kazanan basket takımı bugun yok playoffta diğer amatör branslara değinmiyorum hentbol ve plaj voleybolu dısında şampiyonluk görmedi kac yıldır bu gözler oysa rakiplerine bak bayan basketbolun en iyi kupasında finalinde eşleşiyorlar biri daha gecen gün final foura uğurlanıyor falan sen nerdesin sadece rakiplerinin olmadıgı branslarda yazıktır arkadaş bize yazıktır sonra cıkıp bana skor taraftarı demeyin bu takım kaç yıldır skorları iyide biz burun kıvıyoruz.
    Adam cıkıyor gecen sene için 3.lük bizim için basarıdır diyor bu senede cıkar der rekor puan topladık vs.Ayıptır arkadaş 2 yıldır derbi kazanamıyoruz biz en kötü sezonumuzda bile cıkıp birisini yeniyorduk şimdi adamlar lig başlamadan +6 puan hesaplıyor siz hala diyorsunuz skor taraftarı arkadaş biz skor taraftarı isek sizde yemin ediyorum piskolojiniz bozulmuş en kısa sürede piskoloğa gidin yoksa sizin bu tavrınızın acıklaması olamaz.
    Hayır kalkmışlar diyorlar sevinmek için sevmedik biz ulan arkadaş o sevinmek varya bu kulube bu sene için ne kadar gelir getireceğinin farkındamısın sırf yayın gelirleriyle vs olmaz biz fb gibi her daim gidip lisanslı ürün alan bir taraftar toplulugu değiliz ancak özel günler hatrına gider alırız onun dışında bilmem farkındamısınız uzun zamandır bjkliler her ortamda azınlık ve alttan gelen cocuk nesilde de bjkli trabzonlularla yarısacak düzeyde işte bunlarda sırf o sevinmekten kaynaklanıyor bu takımın taraftarının yas ortalaması her sene artıyor neden cünkü kendini bu beşiktaşta hayal eden cocuk sayısı her gecen nesil dahada azalıyor.Sonucta başarı yoksa taraftarda yok gelirde yok siz neyin tribini atıyorsunuz ben onu anlamıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.