Mustafa Denizli "Hak Eden Kazandi" Besiktas 4-5 e de giderdi ya.O kadar iyi oynadi ki. 80dk onlar tek kale oynadi.hay allahim ya birsey diyemiyorum.Suan bilmedigim veya bildigim tum kufulrleri hak edecek cok insan var ki..
ben alıştım. her maratonda galatasaray şöyle kötü galatasaray böyle kötü . sende alış bence
oynayan galatasaray ama fırsatları kaçıran beşiktaştı bunu unutmayınız
quote:
Orijinalden alıntı: tugay289
Mustafa Denizli "Hak Eden Kazandi" Besiktas 4-5 e de giderdi ya.O kadar iyi oynadi ki. 80dk onlar tek kale oynadi.hay allahim ya birsey diyemiyorum.Suan bilmedigim veya bildigim tum kufulrleri hak edecek cok insan var ki..
Bi kaç atakla 2 gol bulduk. Defansı biz önde kursaydık ne olurdu acaba?
Beşiktaş hak ederek kazanmadı tamam da 80dk biz mi tek kale oynadık ? 2.yarı Kewellın soldan sert kestiği top dışında kaç organize atak, kaleye atılan şut sayabilirsin ?
quote:
Orijinalden alıntı: dephyr
oynayan galatasaray ama fırsatları kaçıran beşiktaştı bunu unutmayınız
Bi kaç atakla 2 gol bulduk. Defansı biz önde kursaydık ne olurdu acaba?
Kayseriyide,Trabzonuda,Feneride gorduk.Pek degisen birsey olmadi oyun acisindan.
"Hak Eden Kazandi" ysa biz çıkalım o zaman Hiç adam kalmamış sanırım mustafa denizliyi yorumcu yapmışlar.
adna sayesinde gs li yorumcular bile gs yi kotuluyorlar,medyada zaten 1-2 adam var gerisi hikaye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme