Şimdi Ara

Mustafa Cengiz-Ali Koç-Fikret Orman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu trio yaşımın yettiği ölçüde gördüğüm -aynı döneme denk gelen- en kaliteli kulüp başkanları triosu diye düşünüyorum, en azından şeffaflık, fair play ve vizyon açısından.

Musfata Cengiz'e parasız deyip karalarken, aslında çok zengin olanların bizi nasıl borç batağına sapladığını hatırlamak gerek. Fikret Orman'ı ikiyüzlü diye suçlarken şu an TFF başkanı olan zatın saman altından neler çevirdiğini hatırlamak gerek. Ali Koç'a tecrübesiz derken, 20 yıl başkanlık yapmış bir adamın nasıl çocuk gibi davranışlar gösterdiğini hatırlamak gerek.

Yarın FB için önemli bir gün diye düşünüyorum. Çünkü A.y seçimi kaybettiğinde asıl yüzünü ve ne kadar çirkin olabileceğini gösterecek ve bu kez o yüzü FB'lilerin kendisi de ilk defa farkedecekler.

Bu trio'nun, taraftarlar arasındaki gerginliği bitireceğini ve ligimize bir bahar havası getireceğini düşünüyorum.

Eski kafa yapısındaki başkanların şişirdiği borçlar; bu ekiple beraber, alt yapı, disiplin ve istikrar ile eritilecek ve başarının önü açılacaktır.

• Fikret Orman kim ya. Mustafa Cengiz ve Ali Koç ile isminin aynı cümlede geçmesi, bu iki başkana hakarettir resmen.

UEFA'da altı üstü çeyrek finale çıkınca çok büyük başarıymış gibi kanal kanal gezip röportaj verdi ve "Türkiye'ye Avrupa'dan bir kupa gelmemesi bizim ayıbımız, biz bunu başaracağız." dedi. UEFA çeyrek finali için çektikleri reklam filmi ise tam bir faciaydı

ŞL'de UEFA Kupası gibi kura çektiler, o gruptan da namağlup çıkınca yine kanal kanal, gazete gazete gezip "Avrupada'daki en başarılı kulübüz" dedi. Adamın vizyonu bu. ŞL'de UEFA Kupası standartlarındaki gruptan nağmalup çıkmak çok büyük başarı hakikaten.

Ayrıca sadece ikiyüzlü değil, çokta sinsi biri. En çok böylesinden korkacaksın zaten. Geçmişini ve rakiplerinin geçmişini yoksayıp, bir sene Avrupa'da başarılı oldular diye sadece o seneyi baz alarak Türk kulüplerinin başarısını ölçüyor aklınca.

Stat açılışındaki konuşmasına değinmeye bile gerek yok, o aslında tam da kendisini özetliyor.

• Cengiz ve Koç daha yeni durun bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiko'nun burda işi yok
  • Fikret Orman'ın Aziz Yıldırım'dan aslında farkı Aziz daha dobra Fikret daha sinsi.
    Fenerbahçeli ve Aziz den nefret eden birisi olarak söylüyorum bunu. Fikret Orman kesinlikle Seba, Özhan Canaydın gibi birisi olarak düşünmeyin.
  • Fikret Orman'ı zaten Seba gibi gösteren yok. Seba gibisi zaten 50 yılda bir ya gelir ya gelmez kulüp başkanı olarak.

Hatasız olduğunu ben de düşünmüyorum. Ancak kusurlarının makul sınırlar içinde olduğunu düşünüyorum.

• Fikret ormanın aziz yıldırımdan hiçbir farkı yok maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    engin polat
    4 ay önce açıldı
    Atatürk ve Ali Rıza Paşa
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı da uefa takımlarının grubunda lider olmuş demişler.Şaka gibi.Bir tarafta Porto,Monaco,Leipzing gibi,her birinin kadrosu 3 büyüklerın toplamından çok olan takımları yenip tarihte ilk kez CL grubunu lider tamamlayan takım.Diger tarafta 2.ön elemede şehirlerinin nüfusu TT Arena kadar olan östersundsa elenen,diğeri ise rvpnin maaşı kadar kadro değeri olan vardara elenen takımın taraftarları söylüyor bunları.

Kadromuzda şampiyonluklara doymuş,CL kupası dîşında kupa önemsemeyen topcularımız olmasaydı şuan köşelerinize çekilmiş Beşiktas acaba 4 yıl üst üste şampiyon olacak mı diye karalara bağlayacaktınız.

Fenerli arkadaslarada sunu deyim.Ali Koctan "kocu" cikarin bakalim ne basari kaldi Ali'nin? Fazla hayallere kapilmayin sonra Ali koc 2.yilini doldurmadan gitmesin.

• Başkanların falan kim olduğu çok önemsiz , bizde Fatih terim var

• Özge Gürel kullanıcısına yanıt
    Saçmalama ödülü olsa kesin kazanmıştın. Mustafa cengiz kim Ya? Hadi onu geçtim ondan önceki başkanınızı da biliyoruz. Yarın öbür gün bi yerinizde o borçlar patlayınca anlarsınız Cengiz i merak etmeyin. Türkiye nin en başarılı kulüp yöneticisi Fikret Orman'sır. bunu aklınıza sokun nitekim sizin başkanlarınızı da görüyoruz çok da anlatmaya gerek yok.

• Galatasaray rakiplerin başkanları ile ilgilenmiyor.Yurtdışı başarılarda dahil olmak üzere yurtiçindeki rakiplerine her alanda kupa farkı atmış bir kulubüz.
  • Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Mustafa Cengiz hangi açıdan başarılı ?

Edit : Bir de konu kulüp başkanlarıyken kulübün kazandığı kupa sayısının diğer kulüplerden fazla olduğunu belirtmedeki kafayı anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasqutin -- 3 Haziran 2018; 13:20:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasqutin

Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Mustafa Cengiz hangi açıdan başarılı ?

Edit : Bir de konu kulüp başkanlarıyken kulübün kazandığı kupa sayısının diğer kulüplerden fazla olduğunu belirtmedeki kafayı anlayamadım.
    Geçen 5 ayda hem mali hem de sportif olarak başarılıydı. Kadın baskette eurocup, futbolda lig ve engelsiz aslanlarda şampiyonluk gördü. Göreve geldiğinden bu yana borç alacak farkı 30 milyon dolar azaldı. İyi savunma yaparak UEFA'dan men yememizi engelledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 3 Haziran 2018; 13:21:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Geçen 5 ayda hem mali hem de sportif olarak başarılıydı. Kadın baskette eurocup, futbolda lig ve engelsiz aslanlarda şampiyonluk gördü. Göreve geldiğinden bu yana borç alacak farkı 30 milyon dolar azaldı. İyi savunma yaparak UEFA'dan men yememizi engelledi.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam, mali tarafını pek takip etmedim açıkcası. Açıklama için teşekkürler.
  • Mustafa Cengiz ve Ali Koç'un yanında Fikret Orman kim diyenler var

-Komiksiniz gerçekten. Biz Fikret Orman öncesi felaket kötü yönetilen bir kulüptük.Yıllarca vasat takımlar kuruldu.Fikret Orman öncesi ve şuan bulunduğumuz konum arasında büyük fark var. 3 takımda ülkede itibarı çok yüksek ama Fikret Orman bize Avrupa da büyük itibar kazandırdı.Yokluktan bu noktaya çıkardı.Karakteri vs. tartışılır ama yaptıklarını küçümsemek ayıptır.

-Ali Koç daha seçilmedi bile bismillah bi durun.Potansiyeli çok yüksek,vizyonunun da çok büyük olduğunu düşünüyorum ama önce bir göreve başlasın.

-İsim olarak bakarsak asıl Mustafa Cengiz kim? Daha ne gördünüz bu adamdan.GS'nin en büyük avantajı Fatih Terim'dir. Mustafa Cengiz'in başkanlık vasıflarının zayıf olduğunu düşünüyorum.Karakterine en ufak lafım olmaz,ben çok beğeniyorum.bu kadar düzgün,beyefendi,iyi karakterde bir başkanı uzun zamandır görmedim ama konu başkanlıksa bunu tartmak için daha erken.

• Mustafa Cengiz-Ali Koç-Fikret Orman

Şu fotoğrafa bakınca Türk futbolunun güzel geleceğini görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 3 Haziran 2018; 14:34:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paramedical kullanıcısına yanıt
    4 yil üst üste sampiyon olan tek takım belli canısı.

Şampiyon olcaz len derken şerefli dördüncülük nasıl bişey :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Özge Gürel

Fikret Orman kim ya. Mustafa Cengiz ve Ali Koç ile isminin aynı cümlede geçmesi, bu iki başkana hakarettir resmen.

UEFA'da altı üstü çeyrek finale çıkınca çok büyük başarıymış gibi kanal kanal gezip röportaj verdi ve "Türkiye'ye Avrupa'dan bir kupa gelmemesi bizim ayıbımız, biz bunu başaracağız." dedi. UEFA çeyrek finali için çektikleri reklam filmi ise tam bir faciaydı

ŞL'de UEFA Kupası gibi kura çektiler, o gruptan da namağlup çıkınca yine kanal kanal, gazete gazete gezip "Avrupada'daki en başarılı kulübüz" dedi. Adamın vizyonu bu. ŞL'de UEFA Kupası standartlarındaki gruptan nağmalup çıkmak çok büyük başarı hakikaten.

Ayrıca sadece ikiyüzlü değil, çokta sinsi biri. En çok böylesinden korkacaksın zaten. Geçmişini ve rakiplerinin geçmişini yoksayıp, bir sene Avrupa'da başarılı oldular diye sadece o seneyi baz alarak Türk kulüplerinin başarısını ölçüyor aklınca.

Stat açılışındaki konuşmasına değinmeye bile gerek yok, o aslında tam da kendisini özetliyor.
    Başkalarını başarınızı küçümsemek ile yaftalarken sizde aynısını yapıyorsunuz.

Porto, Leipzig ve Monaco gruplarda çıktığında burada herkes "oh BJK sonuncu olur" diyordu. Lakin öyle olmadı. Adamlar grubu namağlup lider bitirdi.

Şimdi bize düşen buna saygı duymaktır. Hem sizin başarınızı küçük görmekle suçlayıp hem de adamların başarısını küçük görmek... Enteresan

• quote:

Orijinalden alıntı: paramedical

Yukarı da uefa takımlarının grubunda lider olmuş demişler.Şaka gibi.Bir tarafta Porto,Monaco,Leipzing gibi,her birinin kadrosu 3 büyüklerın toplamından çok olan takımları yenip tarihte ilk kez CL grubunu lider tamamlayan takım.Diger tarafta 2.ön elemede şehirlerinin nüfusu TT Arena kadar olan östersundsa elenen,diğeri ise rvpnin maaşı kadar kadro değeri olan vardara elenen takımın taraftarları söylüyor bunları.

Kadromuzda şampiyonluklara doymuş,CL kupası dîşında kupa önemsemeyen topcularımız olmasaydı şuan köşelerinize çekilmiş Beşiktas acaba 4 yıl üst üste şampiyon olacak mı diye karalara bağlayacaktınız.

Fenerli arkadaslarada sunu deyim.Ali Koctan "kocu" cikarin bakalim ne basari kaldi Ali'nin? Fazla hayallere kapilmayin sonra Ali koc 2.yilini doldurmadan gitmesin.
    yoo cidden grup uefa grubu gibi kusura bakma. 3 takımda uefayı zorlardı ama en fazla gidecekleri nokta yarı final olurdu. monaco kadro dağıtması leipzig in ilkkez katılması ve portonun beşiktaştan daha zayıf olması arkadaşın dediği için yeterli. karşınıza sağlam bir takım çıkınca 2 maçtada patates ettiler mesela. he grupta 1 tane büyük takım olsa lider çıksan tamam ama takım yoktu cidden. bu seneki başarı abartılacak bir yanı yok kusura bakma. ben galatasarayın bir kere şampiyonlar liginde böyle bir gruba düştüğünü görmedim.

• Sırf Beşiktaş'ı sevmediğiniz için Fikret Orman' a kötü demek açıkcası büyük ayıptır. Adam başa geçtiğinde ekonomisi bitmiş borç batağında olan bir takım aldı.

Fikret ORMAN nemi yaptı ;

-İnönü stadının yeri değişmeden yeni stad yapılmasına sebep oldu
    -Son yıllarda neredeyse bedavaya aldığı topçulara yüksek fiyatlara geri sattı. Galatasaray ve Fenerbahçe kaç tane futbolcudan para kazanmış söyleyebilirmisin?
    -2 yıl takımı lig şampiyonu yaptı. Avrupa da Beşiktaş a başarılar kazandırdı. Siz her ne kadar bu başarıları kabul etmeseniz de Beşiktaş tarihine baktığımızda bu başarıdır. Heleki son yıllarda Galatasaray ve Fenerbahçe'nin adını sanını duymadığımız kasaba köy takımlarına elendiğini varsayarsak. Hani siz Mustafa Cengiz başarılı diyorsunuz ya. Mustafa Cengiz GS için ne yaptıysa Fikret Orman 5 katını yaptı Bjk için
    -Evet Beşiktaş'ın borcu belki Galatasaray'dan daha fazla lakin. Galatasaray hem adasını hemde stadını kaybetti bunu da unutmamak lazım.
    -Fenerbahçe'nin durumu da yakında ortaya çıkar. Aziz Yıldırım alacaklarını illa isteyecektir. Hatta o adam kulübü icraya bile verir.

Konuyu açan arkadaşa gelince arkadaş doğru yere deyinmiş. Ali Koç'u saymazsak (nasıl başkanlık yapacağını bilmediğimiz için kişiliğine lafımız yok) Mustafa Cengiz beyde Fikret Orman beyde güzel insanlar. Takımları için ellerinden gelenleri yapıyorlar. Rekabet her zaman iyidir rekabet olmazsa Almanya Ligindeki Bayern Münich gibi olursun zevk alamazsın

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.