Şimdi Ara

Mustafa Akçay'ın sözleşmesi feshedildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fb maçı banko alır o zamana kadar toparlayamazlar takımı beşiktaşın fbyi yenmesi lazım banko

• trabzona 2 gomlek dusuk bi adamdi iyi niyetli calisti ama yapicak bisey yok.
  • Teknik Direktörümüz Mustafa Reşit Akçay ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Mustafa Reşit Akçay’a bu zamana kadar yaptıkları için teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=15262#Icerik

• Futbolcular oynamıyor olan teknik direktöre oluyor!...
  • Avrupada lider olarak gruptan çıkmaları aldatıcı bir durum oluşturdu , bence oyuncular belli ölçüde maç seçti ...

Büyük ihtimal Hami Mandıralı geçer şuan için ,
  • Takımı Şuanda Hami çalıştryor oynanan oyundan hiç memnun olmadk ve olması gerekende buydu zaten
    bence TD olarak ünal karaman getirilmeli gerçek Trabzonsporlu gelmeli İnter maçını hatırlıyorm da italyada sahaya gömmüştük rezil etmiştik interi bence ünal abdullah ogün biri gelmeli ofansif bir oyun oynamalı Trabzonspor
    Alexandru,colman, Yusuf bunlar ilerde olmalı bence takım şöyle iyi şeylr yapar gibi

onur
    bosingwa - Yumlu - Aykut - Kadir keleş
    Zokora,colman
    adrian. alexandru (özer) yusuf
    emre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Takımı Şuanda Hami çalıştryor oynanan oyundan hiç memnun olmadk ve olması gerekende buydu zaten
    bence TD olarak ünal karaman getirilmeli gerçek Trabzonsporlu gelmeli İnter maçını hatırlıyorm da italyada sahaya gömmüştük rezil etmiştik interi bence ünal abdullah ogün biri gelmeli ofansif bir oyun oynamalı Trabzonspor
    Alexandru,colman, Yusuf bunlar ilerde olmalı bence takım şöyle iyi şeylr yapar gibi

onur
    Zokora,colman
    emre

rubin kazan'ın eski td kurban berdyev olabilir şu an boşta diye biliyorum.

Mustafa Akçay'ın sözleşmesi feshedildi

• Tolunay hoca hiç gitmemeliydi takımdan.zaten gönderiliş biçimiyle ayıpların en büyüğünü yaptık.Büyük takımsak eğer böyle bir gönderiliş şekli olmaması lazımdı.Mustafa hocanın bir çok maçta yanlış kararlar verdiğini hatta takımı rakibi karşılayan anlayışını hep eleştirdim.Onunda kendince geçerli nedenleri vardır elbet.Sonuçta bizim yöremizin evladıdır.Gönlümüz başarılı olmasından yanaydı ama malasef olmadı.Allah yolunu açık etsin.
    Kim gelir bilmiyorum ama Trabzon un sıradan bir takım olmadığını ve taraftarının şampiyonluk hasretiyle yandığını iyi bilmesi ve ona göre hedefleri olan bir teknik adamın gelmesini istiyorum.Nasip kısmet olsa fena olmaz gibi anlayışta zihniyet istemiyoruz.Artık yöneticilerde sırf göze hoş gelsin diye rasgele futbolcu transfer etmesin.Her sene boşuana lig tv ye para veriyoruz.
  • Taraftarın ve Hocanın arası çok kırılmadan İstifa etmesini olumlu buluyorum.Malum taraftarlarımız başarısız olunca kırıcı olabiliyor.Mustafa hocaya bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.
  • Bence iyi adamdı yazık oldu..
  • Trabzon taraftarıyla çalışmak çok zor. Dünkü maçta Şenol Güneş diye bağırdılar e siz göndermiştiniz o adamı da. Kim gelirse 3 mağlubiyetten sonra istifa diye tezahurat yapıyorlar bu kadar tahammülsüz taraftar görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

Trabzon taraftarıyla çalışmak çok zor. Dünkü maçta Şenol Güneş diye bağırdılar e siz göndermiştiniz o adamı da. Kim gelirse 3 mağlubiyetten sonra istifa diye tezahurat yapıyorlar bu kadar tahammülsüz taraftar görmedim.

uydurma..kim şenol güneşi göndermiş...adam başarısız olunca istifa etti..taraftarın geçen sene problemi sürekli gadromuz yederli diyen yönetimleydi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

Trabzon taraftarıyla çalışmak çok zor. Dünkü maçta Şenol Güneş diye bağırdılar e siz göndermiştiniz o adamı da. Kim gelirse 3 mağlubiyetten sonra istifa diye tezahurat yapıyorlar bu kadar tahammülsüz taraftar görmedim.

uydurma..kim şenol güneşi göndermiş...adam başarısız olunca istifa etti..taraftarın geçen sene problemi sürekli gadromuz yederli diyen yönetimleydi..

aynen.Sadri şener istifa etmesi gerekirken Şenol hocanın arkasına gizlenip sorumluluk almadılar ve Hocanın istifa etmesine sebeb oldular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Takımı Şuanda Hami çalıştryor oynanan oyundan hiç memnun olmadk ve olması gerekende buydu zaten

onur
    Zokora,colman
    emre

ulan ne inter maçıymış sananda yenip şampiyonlar ligini aldınız sancak

• Şu takıma Özer ve Şahin'i alan da aldıran da sesini çıkarmayan da suçludur.

• İnsanlığına bir şey demem ama bu durum MRA nın başarısız bir teknik direktör olduğu gerçeğini değiştirmiyor TS geç bile kaldı sözleşme feshine
  • Ben Abdullah Avcı diyorum.
  • Trabzonspor futbolcusu için absürd açıklamalarda bulunma gafleti gösteren Abdullah Avci bu takima gelirse kulüp üyeliğim başta olmak üzere her seyimi iptal ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

ben hatırlıyorum şenol güneş aleyhine istifa diye tezahurat yapıyordu tribünler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.