Şimdi Ara

Muşta Taşımak Yasak mı ve Muşta Öldürür mü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
11.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Millet kafayı yemiş. Bıçağa muşta çekiyorlar ya.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muşta çöp hocam hileli eldivenler var avuç içi sert plastik dikenli ve polimer kaplamalı yumruk atıcağın eklemlerde polimer kaplı bu eldivenler tokat attığında kişinin deriside yanında götürüyor ve vurduğu zaman kemiklerde aşırı yüksek şok darbeleri vuruyor kesici darbelere dayanıklılar ısırtarak karşıdakinin çıplak etinide yakabilirsin ve elektro şok cihazın varsa bir şekilde eldivene entegre edip milleti şoklayadabilirsin ama tavsiyem elektroşok silahı vğcuda saplandıktan sonra kişiyi felç ediyor ve kasılma nöbetleri geçiriyor acıyı sonuna kadar yaşatıyor ne kadar kaslı olursan ol.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başbilen kullanıcısına yanıt

    Kardeşim yani karşı tarafın çektiği acının uzun sürmesini istiyorsun anladığım kadarıyla. Eldiven ve elektroşok cihazı kullanmadım hiç. Bıçak ve silah dışında kavgada beni korkutan bir şey bilmiyorum. Çıplak ellerimden başka silahım olmaz benim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş güzel anlatmış sen adama muşta ile vuracaksın yıkılacak emin ol ayağa kalması 10 snye sürmez ve bıçak falan saplaması o sıcakla kavganın verdiği adrenaline hiçbirşey anlamazsın en fazla 3 sayfa haberi olursun işte bukadar bıçak darbesi aldı öldü diye ailene yazık olur yada sen karşındakine ciddi hasar verirsin hapiste yatarsın hem sana hem ailene yazık en güzeli al biber gazı zorda kaldığında kullan kaç ben bu yaşıma kadar çok kavga ettim bıçak da yedim kafamda hala izi duruyor saçı 3 e vurdum mu direk gözüküyor doktor az daha girse ya ölmüştün yada felç olmuştun dedi ki ben kavga esnasında hissetmedim bile kan falan acı zaten yok Nezaman kavga bitti adrenalin normale döndü ozaman acıyı farkediyorsun yanında ailen eşin kardeşin koruman gereken birisi olmadığı sürece kavgaya girme sarhoş tinerci paramı istedi artistlenme yok de geç 3 5 ver geç inan canından değerli değil o adama hapse girse ne yazar girmese ne yazar fark yok onun için gerekirse ağbi çek altdan al

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Birader, d**llama mısın, bıçak çeken adama muşta çekerim diyorsan; git SWAT'a katıl. Kaldı ki muşta taşımak suç, üstüne yamuk yumuk, meymenetsiz bir tipin varsa; memur o muştayı tıkar bir tarafına. Eğer, adamın kafasına vesaire vurursan tabii ki öldürücü hasar verir, ama parmakların da kırılır arada.

  • Yasak güzelim yasak Muşta Taşımak Yasak mı ve Muşta Öldürür mü ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kavga edeceksem muşta ya da benzerini kullanmam. Ama karşımdakinde bıçak değilde muşta olduğunu biirsemde korkmam. Bıçak çekmediği sürece bana muştayla yumruk atmasını umursamam. En fazla biraz hasar alırım. Dayak yemiş olurum en fazla. Kavgadan kaçmaktansa bir tarafımın kırılmasını tercih ederim. En önemlisi korkup kaçmamak, bir muştadan korkmakta erkek adama yakışmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Muş'ta neyi taktığınıza bağlı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muştayı hafife alanlar var.yüzünüzü dümdüz eder adamlar kemik kalmaz ne diyorsunuz lan siz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.