Şimdi Ara

müslüman olan baqsın please (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Algol Perseus

quote:

Orjinalden alıntı: ripe_rich

quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

Böle başlıkla dikkat çekilmez dostum, kafana kakar bu başlık

iide ne bileyim ben böyle olacağını

Bunu başlığı yazmadan önce düşünecektin.

Artık dönüş yok

Nıhahhhahohooahaha

• Dini müzik sektörüne alet etmeyin.
  • hiç tarzım değildir ama birkaç tane slow şarkı söyliim

boyz II men - end of the road
    timy t - one more try
    extreme - more than words
    mr big - to be with you
    falan filan
  • Hay senin Türkçene, insan doğru düzgün yazmayı bilmiyormusun bir de şunu ciddiye alıp cevap vermeyin sabah sabah okuyunca böle abuk sabuk bir türkçe valla hi sinirlerim zıpladı bu nedir ya rezil
  • ya yabancı bir grup filan müslümanlar aleyhinde şarkı yaptı sandım ama girince gördüm ki...
  • türkçe bi tne sölim soner arıca yüreğim üşüyor şok güsel
  • dinin dili olmazmış , sen hem ayrımcılık yap hemde ayırdıgın insanların dilini kullan yok böle bişi ... dinle alakası yok söyledigim lafın ... zencileri davet etmese , onların dillerini kullanmasınada tepki gösterirdim ..
    quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

bende dinimize uzanan bir el var ona lütufen açıldı sandım ... yazık ...

haaa bide sondaki please ne ayak ? hem hristiyanları topigine davet etme hemde onların dilini kullan ...

baslık ne kadar yanlıs ise senın bu cumlende o kadar yanlış
    dinin dili olmaz kardeşim

• quote:

dinin dili olmazmış , sen hem ayrımcılık yap hemde ayırdıgın insanların dilini kullan yok böle bişi ... dinle alakası yok söyledigim lafın ... zencileri davet etmese , onların dillerini kullanmasınada tepki gösterirdim ..
    quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

bende dinimize uzanan bir el var ona lütufen açıldı sandım ... yazık ...

haaa bide sondaki please ne ayak ? hem hristiyanları topigine davet etme hemde onların dilini kullan ...

baslık ne kadar yanlıs ise senın bu cumlende o kadar yanlış
    dinin dili olmaz kardeşim

Niye bu kadar gocunuyorsun ki? Hristiyan mısın?

• quote:

Orjinalden alıntı: sail_away

Dini müzik sektörüne alet etmeyin.

• quote:

Sanki Türkiye'nin %2'si Müslüman. Herkes baksa forum çöker.

super laf walla
  • başlık & mesaj ilişkisi belli ediyodu ztn gereksiz tartışmaları...

genel olarak cevap verirsek..

1 isteyen istediği dili kullanır buna kimse karışamaz...türkçe dil savunması yapanlar kurallara nekadar uyar ilk önce onu açıklasın??

2 başlığa isteyen herkes girer..hristiyan musevi budist ateist satanist yahudi vs...arkadaş dikkat çekme amaçlı yapmış(hernekadar ilkokul 5 mantığıyla bütünleşsede)...ben herhangi bir müslüman olmayan giremez mantığı göremiyorum kaldıki girsede bişey anlıyacağını sanmıyorum

3 burda bir kişiye karşı ortak kanı eleştiri olduğundan gelen geçen bilip bilmeden yazmış(maksat yazmak),,dinini savunanlar ilk önce merkez & çevreye baksın!!savunduğun şeyden nekadar habersin?? yada ufak ayrıntılara takılcağına çevreye bakın savunduğunuz şeyler nekadar doğru yönde??

• @ MDM/\Dt666

Dostum şimdi senden kim böyle bir açıklama talep etti merak ediyorum. Ayrıca böyle bir açıklamayı yaparken hiç dikkat etmiyorsun galiba şekline/şemaline -avatarı kastediyorum. Çok kolay bir şekilde satanist muamelesi görecekken böyle -sözde- objektif bir yorum nereden geldi anlamadım.

Atalarımız her zaman ki gibi haklı çıktı; delinin biri -mecazi anlamda, alınmasın arkadaş- kuyuya bir taş attı, tüm akıllılar peşinden atladı.
  • savunduğum şeyi senden iyi bildigime eminim arkadaşım... ama ben birşey savunmuyorumki burda ...
    diyorumki madem adamları başlığa davet etmiyorsun onların dilini neden kullanıyorsun ... burda bir çelişki var dile getirmeye çalıştıgım bu... ayrıca laflarımdan dediklerini nasıl cıkarttın anlamadım ... hristiyan değilim ama arkadaşlarım var algol ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 29 Eylül 2007; 6:28:56 >
  • quote:

@ MDM/\Dt666

Dostum şimdi senden kim böyle bir açıklama talep etti merak ediyorum. Ayrıca böyle bir açıklamayı yaparken hiç dikkat etmiyorsun galiba şekline/şemaline -avatarı kastediyorum. Çok kolay bir şekilde satanist muamelesi görecekken böyle -sözde- objektif bir yorum nereden geldi anlamadım.

Atalarımız her zaman ki gibi haklı çıktı; delinin biri -mecazi anlamda, alınmasın arkadaş- kuyuya bir taş attı, tüm akıllılar peşinden atladı.

kimse herhangi birşey talep etmedi...sadece ortada dolaşan(dolaşacak olan) gereksiz tartışmalara yanıt verdim..
    muamele konusuna gelirsek beni eleştircekler yada bazı durumlara göre hareket edecekler ilkönce kendilerine baksın derim..eminim çok tartışılcak yönleri vardır

quote:

savunduğum şeyi senden iyi bildigime eminim arkadaşım... ama ben birşey savunmuyorumki burda ...
    diyorumki madem adamları başlığa davet etmiyorsun onların dilini neden kullanıyorsun ... burda bir çelişki var dile getirmeye çalıştıgım bu... ayrıca laflarımdan dediklerini nasıl cıkarttın anlamadım ... hristiyan değilim ama arkadaşlarım var algol ...

benden iyi bildiğine 'eminsin' doğrudur öyledir...
    başlıktaki gereksiz laflara yanıt niteliğinde birşeyler yazdım...tek bir sözden mantıksız çıkarımlarda bulunmadım!...

not: kimle arkadaşlık yaptığın beni ilgilendirmez!

• @ MDM/\Dt666

Tamam.

@ darkprens

Gurur duyuyor olmalısın heralde. Sağda/solda söylediğine göre...
  • yaranız varki gocunuyorsunuz ... ben hala dedigimde anlaşılmayacak birşey göremiyorum...
  • Özenti işte.Abuk sabuk konuşup dillerini mahfederler. Dilini,kültürünü,dinini korumayan çoğu insanlardan biri
  • @ darkprens

Yaram yok. Emin ol. Sende olup olmaması da umurumda değil.

@ HYPERFORCE

Bu kadar kesin yargıya varmayalım kısa cümleler üzerinden.
  • quote:

yaranız varki gocunuyorsunuz ... ben hala dedigimde anlaşılmayacak birşey göremiyorum...

herhangi bir yara yokta...başkalarını ters çevirmeye çalışacağınıza ilk önce kendinize bakın derim...

quote:

Orjinalden alıntı: HYPERFORCE

Özenti işte.Abuk sabuk konuşup dillerini mahfederler. Dilini,kültürünü,dinini korumayan çoğu insanlardan biri

sen koruduğun şeyden nekadar eminsin? yada koruduğun şeyi gerçekten koruyabiliyormusun?
  • topik içeriği ile mesaj yazan yok, millet tdk uzmanı kesilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.