Bu forumda herhangi bir saçmasapan kelime yazdığımı göster o zaman konuşmaya başla.Benim Türkçe'yi korumak uğruna neler yaptığımı biliyormusun da cahilce konuşuyorsun?
quote:
Orjinalden alıntı: MDM/\Dt666
quote:
Orjinalden alıntı: darkprens
yaranız varki gocunuyorsunuz ... ben hala dedigimde anlaşılmayacak birşey göremiyorum...
herhangi bir yara yokta...başkalarını ters çevirmeye çalışacağınıza ilk önce kendinize bakın derim...
quote:
Orjinalden alıntı: HYPERFORCE
Özenti işte.Abuk sabuk konuşup dillerini mahfederler. Dilini,kültürünü,dinini korumayan çoğu insanlardan biri
sen koruduğun şeyden nekadar eminsin? yada koruduğun şeyi gerçekten koruyabiliyormusun?
quote:
Orjinalden alıntı: HYPERFORCE
Bu forumda herhangi bir saçmasapan kelime yazdığımı göster o zaman konuşmaya başla.Benim Türkçe'yi korumak uğruna neler yaptığımı biliyormusun da cahilce konuşuyorsun?
bana laf yetiştirceğine okumaya zaman ayırmalısın...saçmasapan kelime yazdın diye birşey dediğimi hatırlamıyorum??!
demekki yaptıkların yeterli değil ki insanlar tdk kurallarını altüst ediyor...kendini tdk uzmanı zannetmek yerine başka şeyler yapabilirsin...
noT: kelimelerde kısıtlı kalmayın..ufak ayrıntılara takılcağınıza çevrenize biraz bakın değiştirilmesi gereken çok şey var!
şimdi ben müslüman olmasaydım bakamıyacakmıydım,adalet istiyoruz
Bu tartışma hiç bitmeyecek galiba. Görevli arkadaşlardan kilit rica ediyorum -bana değil konuya.
Beyin İşte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme