Bildirim
MÜSLÜM GÜRSES VEFAT ETTİ (8. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Phaldor
quote:
Orijinalden alıntı: gılman
burda kalbi durdu ama yeniden hayata tutundu diyo bu ölmüşmü demek
Çok komikmiş ergen kardeş
Allah rahmet eylesin..Kendine kötü bakmanın,vücuduna iyi davranmamanın sonuçları bunlar..O sigara denilen illeti icad eden zat kabir azabı çekiyordur inşallah..
İnsanlar kendi basiretsizliklerini başkalarına atmamalılar bence. Sigarayı içen insan kendi karar veriyor içmeye, aynı bırakmakta olduğu gibi.
-
gamzedeyim deva bulmam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah rahmet eylesin -
-
Haberi görünce şöyle bir "yapma bee" çektim ama bu sefer asparagas değilmiş
Allah rahmet eylesin, üzüldüm gerçekten. -
Müslüm baba... -
Allah rahmet eylesin. -
-
allah rahmet eylesin -
quote:
Orijinalden alıntı: Honey Badger
quote:
quote:
Allah rahmet eylesin..Kendine kötü bakmanın,vücuduna iyi davranmamanın sonuçları bunlar..O sigara denilen illeti icad eden zat kabir azabı çekiyordur inşallah..
İnsanlar kendi basiretsizliklerini başkalarına atmamalılar bence. Sigarayı içen insan kendi karar veriyor içmeye, aynı bırakmakta olduğu gibi.
Bu konuya son mesajım olsun fazla kirlendi konu
Hayatta hiç kimseyi seçimleri için eleştirmedim,yargılamadım,zaman zaman burada açılan konularda dalgamızı geçtik birçok insanla belki ama asla aşağılamak amaçlı olmadı..Müslüm Gürses erken sayılacak bir yaşta,59 yaşında göçtü gitti..Bedenine kötü baktı yazdım ilk mesajımda,sigarası hiç eksik olmadı hayatından belki bir dönem alkol de (alkol kısmından emin değilim) fakat bunu keyif için,hava olsun diye yaptığını sanmam..Vardı mutlaka bir derdi kederi,sığındı o iki melanete..Fakat sebep ne olursa olsun bu iki illet böyle yüz üstü bırakıyor işte insanı..By-pass ameliyatı zor bir ameliyat fakat bu ameliyatı geçirip dimdik ayağa kalkanda çok,belki şansının yardımıyla belki yaradanın takdiriyle..Bugün şu konuda bana laf sokan arkadaşlarım-kardeşlerim sigara yüzünden hiç yakınlarını kaybettilermi,hiç o acıyı yaşadılar mı,o insanın gözünün önünde eriyip gitmesi nedir bilirler mi? Eğer biliyorlar ve hala içiyorlarsa allah selamet versin,diyecek birşeyim yok..Ha yok bu acı tecrübeyi yaşamadan bana sallıyorlarsa da allah akıl fikir versin,yarın hepsi baba olup çocuğa karışınca evlatlarına neler çektirebileceklerini,kendi çekecekleri sıkıntıları bir düşünsünler..Siz keyif alacaksınız diye insanların yaşamını zindan etmeyin,sigaranın ne size ne etrafınıza bir yararı yok..
Kalın sağlıcakla..
-
quote:
quote:
acını anlıyorum ama
1. ne kötülük yaparsa yapsın ölünün arkasından konuşmak hiçkimsenin ağzına yakışmaz. sigarayı icat etse bile.
2. sigaranın icat edilme öyküsünü biliyor musun bilmiyorum. şahsen ben bilmiyorum ve bu konuda yorum yapmıyorum ama çoğu icat dünyaya bu kadar yayılacağı bilinmeden üretilmiştir tarihte.
3. ve en önemlisi: artık üzerinden bu kadar zaman geçtikten sonra ve tüm zararları biliniyorken bütün suç ve günah sigarayı içen adamdadır, kimse kıvırmasın, suçu başkasına atmasın.
-
Müslüm Baba'yı Kaç Kadeh Kırıldı, Hasret Rüzgarları, Adını Sen Koy ile tanırdım efsane arabeskçiydi...
-
-
Bu konuda bile espri yapmaya çalışan veletler igrençsiniz
Allah rahmet eylesin.Üzüldüm gerçekten -
quote:
Orijinalden alıntı: O Rei
quote:
quote:
acını anlıyorum ama
1. ne kötülük yaparsa yapsın ölünün arkasından konuşmak hiçkimsenin ağzına yakışmaz. sigarayı icat etse bile.
2. sigaranın icat edilme öyküsünü biliyor musun bilmiyorum. şahsen ben bilmiyorum ve bu konuda yorum yapmıyorum ama çoğu icat dünyaya bu kadar yayılacağı bilinmeden üretilmiştir tarihte.
3. ve en önemlisi: artık üzerinden bu kadar zaman geçtikten sonra ve tüm zararları biliniyorken bütün suç ve günah sigarayı içen adamdadır, kimse kıvırmasın, suçu başkasına atmasın.
-
Müslüm Baba'yı Kaç Kadeh Kırıldı, Hasret Rüzgarları, Adını Sen Koy ile tanırdım efsane arabeskçiydi...
Acım falan yok üzüldüm sadece,Müslüm Gürses fanatiği değilim..Ve açıklık getirdiğin sözümün de arkasındayım bugünkü tanımıyla sigarayı icad edene saygı duyamam üzgünüm,bile bile içenlere de bir önceki mesajımda kendimce birşeyler yazdım zaten,sallamayacaklarını bile bile
Son mesaj dedim ama yine yazdım..Bu sondu cidden
-
Allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun süper yorumcuydu işte
bekle sevgilim
adını sen koy
gitti
meselem
unutamadım
sadece
yıkıldım sevgilim
yeter sevgilim
unutursun diye
kulunmuyum
bir gülsen yeter
Nereden Sevdim o Zalimi
acılı sevda
bu şarlıkarda azmı sigara yaktık -
Allah rahmet eylesin -
-
Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.
seni ve eserlerini unutmayacağız BABA... -
Toprağı bol olsun...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X