Şimdi Ara

MÜSLÜM GÜRSES VEFAT ETTİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
1
Favori
6.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin , seni çok özleyeceğiz baba, sensiz olmaz.
  • Haberturk alt yazi gecti simdi yarin oglen tesvikiyeden kalkacak ve zincirlikuyuya gomeceklermis yrrinde rahat uyu baba oksuz kaldik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

quote:

Orijinalden alıntı: PrezerLatifçi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gılman

burda kalbi durdu ama yeniden hayata tutundu diyo bu ölmüşmü demek

Çok komikmiş ergen kardeş

Allah rahmet eylesin..Kendine kötü bakmanın,vücuduna iyi davranmamanın sonuçları bunlar..O sigara denilen illeti icad eden zat kabir azabı çekiyordur inşallah..

sigara olmasa esrar olacaktı uyuşturucu olcaktı bu iş bitmez kimseye zorla sigara ,alkol,uyuşturucu satmıyolar

O zaman niye üzülüyor bunca insan,kendisi ne yazık ki kötü baktı bedenine ve sonucu bu oldu..Doktorunun kendi açıklaması var bedenine iyi bakmamış diye,bunun en önemli sebebi sigara..Evet sigara-alkol kişisel bir tercihtir fakat birileri içerken zevk alacak diye,o kişi hastalandığında ben ödediğim sigorta primleriyle onun tedavisine katkı yapmak zorunda da değilim,tabi bu konu bu başlıkta tartışılacak birşey değil..Fakat sigara içip keyif alan ve kendine laf ettirmeyen pek akıllı arkadaşlar allah korusun günün birinde hasta olurlarsa eğer,yine aynı bilmişlikle sosyal güvenlik sistemine keyifleri yüzünden yük olmamanın da bir yolunu buluversinler..

http://www.khaber.com.tr/haber/guncel/cigerleri-paramparca-17834.html

Düzeltme: Kelime hatası

Düşünceli arkadaş patlatmışsın sosyal mesajları ayda 390 tl prim ödüyorum o sosyal güvenlik sistemine yük deiliz bu devletin yükünü taşıyoruz. bu konuda boş mesajların yeri deil.

• Allah rahmet eylesin, bir çağın daha bel kemiği kırıldı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin...

• Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin
  • Neşet Ertaş üstattan sonra şimdi de Müslüm Gürses de gitti... Allah hepsini nur içinde yatırsın...
  • Allah rahmet eylesin, Allah taksiratını affetsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

Haberturk alt yazi gecti simdi yarin oglen tesvikiyeden kalkacak ve zincirlikuyuya gomeceklermis yrrinde rahat uyu baba oksuz kaldik

Bende çok üzüldüm

Daha çok gençti

• Allah rahmet eylesin.
  • Baaabaaaaaaaaaammmmmmmm

• Allah rahmet eylesin. Asla unutulmayacak
  • "Adını Sen Koy" şarkısının yeri çok başka bende....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PrezerLatifçi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gılman

burda kalbi durdu ama yeniden hayata tutundu diyo bu ölmüşmü demek

Çok komikmiş ergen kardeş

Allah rahmet eylesin..Kendine kötü bakmanın,vücuduna iyi davranmamanın sonuçları bunlar..O sigara denilen illeti icad eden zat kabir azabı çekiyordur inşallah..

sigara olmasa esrar olacaktı uyuşturucu olcaktı bu iş bitmez kimseye zorla sigara ,alkol,uyuşturucu satmıyolar

O zaman niye üzülüyor bunca insan,kendisi ne yazık ki kötü baktı bedenine ve sonucu bu oldu..Doktorunun kendi açıklaması var bedenine iyi bakmamış diye,bunun en önemli sebebi sigara..Evet sigara-alkol kişisel bir tercihtir fakat birileri içerken zevk alacak diye,o kişi hastalandığında ben ödediğim sigorta primleriyle onun tedavisine katkı yapmak zorunda da değilim,tabi bu konu bu başlıkta tartışılacak birşey değil..Fakat sigara içip keyif alan ve kendine laf ettirmeyen pek akıllı arkadaşlar allah korusun günün birinde hasta olurlarsa eğer,yine aynı bilmişlikle sosyal güvenlik sistemine keyifleri yüzünden yük olmamanın da bir yolunu buluversinler..

http://www.khaber.com.tr/haber/guncel/cigerleri-paramparca-17834.html

Düzeltme: Kelime hatası

Düşünceli arkadaş patlatmışsın sosyal mesajları ayda 390 tl prim ödüyorum o sosyal güvenlik sistemine yük deiliz bu devletin yükünü taşıyoruz. bu konuda boş mesajların yeri deil.

Tamam o zaman bol bol sigara içebilirsin,yeri gelince ben senin içinde konu açarım..

• Rakı masamıza az misafir olmadı, şimdi ise gerçekten yanımızda olucak onu biliyorum.

Çünkü sen çölüme yağmur oldun
    Sen geceme gündüz oldun
    Sen canima yoldaş oldun
    Sen kışıma yorgan oldun

Mekanı cennet olsun babanın, Allah rahmet eylesin.

• En başında ailesinin sonrada tüm evlatlarının başı sağolsun. Mekanın cennet olsun Müslüm Baba..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.