Şimdi Ara

// MÜSLÜM GÜRSES KURTLAR VADİSİNDE !!??!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Kurtlar Vadisi" dizisi, yakında yaptığı yeni transferle konuşulmaya başlanacak.

Arabesk müziğin "baba"sı Müslüm Gürses'in dizide rol almak üzere yapımcılarla el sıkıştığı öğrenildi. 2005 yılındaki sezon finalinde dünyaca ünlü iki starın, Sharon Stone ile Andy Garcia'nın konuk oyuncu olarak rol aldığı "Kurtlar Vadisi"nin son sürprizi Müslüm Gürses oldu. Gürses'in yakında dizide rol almaya başlanacağı öğrenildi. Yıllar önce birkaç sinema filminde rol alan, son olarak da bir reklam filminde kendini gösteren sanatçının, "Kurtlar Vadisi"nde Avrupa'dan Türkiye'ye gelen bir mafya babasını canlandıracağı konuşuluyor. Senaryo yazarlarından Raci Şaşmaz'ın projeye Gürses'i çok eklediği ve onun rolünü yazmaya başladığı da gelen haberler arasında. Ancak bu gelişmelere rağmen, sürpriz transfer şimdilik sır gibi saklanıyor.

KAYNAK

YORUMLARINIZ NLERDİR İYİ GİDİYORDU DİZİ BÖYLE ASLINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 1 Mart 2008; 3:04:00 >

• süper ya
  • Rezalet
  • Adam mı Bulamamışlar ?
  • iskender büyük'ü indirir gözlerinden anladım
  • Makara olur bence...Zaten artık kurtlar vadisini millet artık polat için açmıyor memati birde ne o beyaz saçlı,laz bir adam var o ikisinin çekişmesi için açıyorEtraftan benim gördüğüm izlenimler bu yani kurtlar vadisi adı geçince hem memati ile o herifin muhabbeti yapılıyor.Müslim baba'yı bence diziye dikkat çekmek için getiriyor ayrıca altında başka bir sebeb göremiyorum.
  • bu günün en güzel haberi...

aslında kurtlar vadisinde şu an en cok öne çıkan Muro.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KURTLAR VADİSİ
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Farklı bir üslup yüklerseler iyi hoş olabilir.
  • iyide mafya babası olacaksa kötü adam rolundemi oynayacak...tüh halkın kahramanı meslüm babayı polata öldürtecekler ozaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemturk

iyide mafya babası olacaksa kötü adam rolundemi oynayacak...tüh halkın kahramanı meslüm babayı polata öldürtecekler ozaman

Bence polat ölsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 1 Mart 2008; 3:00:32 >

• Ahhh baba ahh ....

erittin bitirdin öldürdün beni..... yahu biz baba dedikçe sen iyice çığırından çıkıyorsun oldumu bu ....

Yapma gözünü seveyim baba yapmaa....
  • bence doğu bey in yerine gelsin müslüm ... böyle polata destek olsa nede aksiyon yapar ya müslüm gürses onu yürütmek için 7 korum gerekecek sanırsam
  • Muro,Hüseyin Yalnıkılınç,şimdi de Müslüm.Kurtlar Vadisi bu kadar dandik olmamalı
  • süper ya gelsin gelsin polatı bu ara fazla sıkştırıolar yanlız bi sorum var kurtlar vadisinde polata bi koruma gelmiş kel kafalı bişe o ne ara geldi o kim mrk ettim o adamdan bişe çıkçak gibi
    +orhan babayıda isteriz
  • Bıırrrrrrrr

Hahahha

Aç bir coca cola
  • müslüm ihtiyarlardan birisi olacak bence polatın arkasında olacak
  • Kadir İnanı'ı koysalar daha iyi
  • Müslüm Baba İskender Büyük
  • Diziyi zaten sevmezdim iyice düşürdü seviyesini.
  • büyük saçmalık.hiç yakışmaz.umarım böyle bir şey olmaz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.