Şimdi Ara

Muslera'yı görüp beğenip alalım diyen kimse Allah razı olsun. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her macta ustune koyarak giden tek oyuncu diyebilirim. Kesinlikle tebrik ediyorum sene basinda kaybettirdigi 1-2 mac hic onemli degil kurtardiklarinin yaninda. Elmander, baros, selcuk falan diyoruz ya kesinlikle lider olmamizin gizli kahramani musleradir:)

Ayrica taffarel'in de hakkini yememek lazim. Cok calisiyor, cok emek veriyor.

Dunyanin sayili kalecilerinden biri, dunyanin sayili kalecilerinden olabilecek birini egitiyor bence takimimiz icin buyuk sans.
  • Muslera Barcelonada bile oynar. İnşallah uzun süre bizde kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olle

quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

1.90 boyunda mı adam en fazla 1.80 duruyor şaşırdım açıkçası ama müthiş kaleci.

aynen bu boyla kaleci olmaz şimdi küçük takımlarda sorun yasamayız ama avrupa da adamlar çatala takıyormuş.

tafarelin boyu 1.83 tü hatırlatayım dedim
  • Abi iste kaliteli.olan pahali oluyor. Veriyosun parasi neyse sonra bidaha arkana bakmiosun. Yillardir uc kurusa aldigimiz topcular yuzunden bi ton zarar etti bu kulup. Ne demisler ucuz alacak kadar zengin degilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeet Kune Do

quote:

Orijinalden alıntı: olle

quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

1.90 boyunda mı adam en fazla 1.80 duruyor şaşırdım açıkçası ama müthiş kaleci.

aynen bu boyla kaleci olmaz şimdi küçük takımlarda sorun yasamayız ama avrupa da adamlar çatala takıyormuş.

tafarelin boyu 1.83 tü hatırlatayım dedim

bi de casillas örneği var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMertGenc

Ünal başkana ben söledim

sanada ben söyledim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.